Prijs en Garantie van de typecursus

Prijs en Garantie van de typecursus

Pakket 1
Pakketwaarde € 121,60
€ 106,35
Jouw voordeel € 15,25
Mis het niet.
Pakket 1
Pakket 2
Pakketwaarde € 104,95
€ 99,95
Jouw voordeel € 5,00
Mis het niet.
 • TICKEN Typecursus
 • TICKEN Examen
 •  
Pakket 2
Pakket 3
Pakketwaarde € 96,60
€ 89,95
Jouw voordeel € 6,65
Mis het niet.
Pakket 3
Pakket 4
 
€ 79,95
 
 
 • TICKEN Typecursus
 •  
 •  
Pakket 4

Bestel op het pakket van je keuze. Wij vragen daarna eerst je persoonsgegevens. Daarna kun je je betaalkeuze maken: beveiligd betalen middels iDEAL, eenmalige machtiging, credit card of Paypal.
TICKEN is geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en is vrijgesteld van btw.
Onze prijzen zijn transparant. Er worden géén extra of verborgen kosten in de vorm van verzendkosten en ‘administratiekosten’ in rekening gebracht.

TICKEN respecteert je privacy en zorgt dat je persoonsgegevens vertrouwelijk en met zorg worden behandeld. Zie ook Privacy.

TICKEN Typediploma garantie

TICKEN Typediploma garantie

Liefst 98.6% slaagde tot vandaag reeds na het eerste examen en behaalde zo het officiële typediploma van TICKEN.
Haal je het officiële typediploma van TICKEN niet direct, contacteer ons en je krijgt gratis een herexamen.
Dat is de Typediploma Garantie van TICKEN.

Het is niet verplicht om een typediploma te halen, maar het is natuurlijk wel een echt bewijs van wat je hebt geleerd. Pas na het proefexamen in de laatste les, bepaal je of je examen wilt doen.
Als je nu geen voordeelpakket kiest met TICKEN examen, dan kan je achteraf nog inschrijven voor een examen om het typediploma te halen: het officiële examen van TICKEN of van ECDL Nederland, onderdeel van het internationale instituut ECDL.
Kies je voor het internationale ECDL examen, dan betaal je € 39,95. De TICKEN examenkosten zijn € 25,00.

Ben jij die ene klant die toch niet tevreden is?

Je kan binnen 14 dagen annuleren. Kosteloos.

Mocht je om wat voor reden ook toch niet tevreden zijn, dan kun je binnen 14 dagen na aanmelding de typecursus annuleren via www.ticken.nl/opzeggen. Je krijgt het cursusgeld binnen 14 dagen na ontvangst van de herroepingsverklaring terug. Vanzelfsprekend geldt het herroepingsrecht niet als je binnen die 1% valt die niet slaagt. Maar je hebt wel 'diplomagarantie' bij het TICKEN examen. Daardoor kan je gratis herexamen krijgen.

Onderwijs is een vak. De TICKEN typecursus is door een officieel bevoegd docent ontwikkeld en staat blijvend onder toezicht van een persoon die wettelijk bevoegd is tot het geven van onderwijs. Daarnaast heeft TICKEN haar kwaliteiten laten onderzoeken door onafhankelijke bureaus. Zij laten met hun keurmerken zien dat de TICKEN opleidingen aan bepaalde eisen voldoet.

Garantie en kwaliteitskeurmerken

Thuiswinkel small logo

Uiteraard geldt de wettelijke garantie, maar daarnaast is TICKEN gewaardeerd met het Certificaat en biedt jou als consument daarmee een betrouwbare en veilige manier van de online aanmelding voor de typecursus.


Webwinkels die het Thuiswinkel Waarborg voeren hebben een strenge juridische en financiële check doorstaan. Zij bieden consumenten de zekerheden van het Thuiswinkel Waarborg:


 1. Weten met wie zij zaken doet en hoe zij het bedrijf gemakkelijk kunnen benaderen.
 2. Algemene voorwaarden zijn overeengekomen met de Consumentenbond.
 3. Bedenktijd: 14 dagen.
 4. Een veilige betaalomgeving.
 5. Onafhankelijke klachtenbemiddeling.

ECDL logo

ECDL richt zich op het competentiegericht toetsen, examineren en certificeren van digitale vaardigheden. ECDL is wereldwijd met 11 miljoen kandidaten in 148 landen het meest gevraagde basiscertificaat voor computervaardigheid en is de Europese standaard op computergebied.

 

CRKBO logoTICKEN staat ingeschreven in het Centraal Register Kort BeroepsOnderwijs. Toetsing door het CRKBO houdt in dat u weet dat u met een instituut te maken heeft dat getoetst is op kwaliteit, zorgvuldigheid en betrouwbaarheid. TICKEN is daardoor een erkende onderwijsinstelling als bedoeld in de Europese btw-richtlijn.

 

vergrootglas als beeld voor de security scan bij ticken


Onze website wordt periodiek gecontroleerd door een onafhankelijke partij middels een securityscan. De veiligheid van onze website is zeer belangrijk, want daardoor kan jij als gewaardeerd klant veilig kan winkelen bij TICKEN, maar met als doel dat hackers géén toegang hebben tot onze website.