typecursus info

Prijs en Garantie van de typecursus

Je kan het typecursus-pakket kiezen dat bij jouw eigen wensen past.

Pakket 1

diploma garantie

Pakketwaarde € 121,60

€ 106,35
Jouw voordeel € 15,25
Mis het niet.

 1. TICKEN Typecursus
 2. TICKEN Examen
 3. Skinny Typehelp®

Keuze 1

Pakket 2

diploma garantie

Pakketwaarde € 104,95

€ 99,95
Jouw voordeel € 5,00
Mis het niet.

 1. TICKEN Typecursus
 2. TICKEN Examen

Keuze 2

Pakket 3

 

Pakketwaarde € 96,60

€ 89,95
Jouw voordeel € 6,65
Mis het niet.

 1. TICKEN Typecursus
 2. Skinny Typehelp®

Keuze 3

Pakket 4

 

 

€ 79,95

 1. TICKEN Typecursus

Keuze 4

Bestel op het pakket van je keuze. Wij vragen daarna eerst je persoonsgegevens. Daarna kun je je betaalkeuze maken: beveiligd betalen middels iDEAL, eenmalige machtiging, credit card of Paypal. TICKEN respecteert je privacy en zorgt dat je persoonsgegevens vertrouwelijk en met zorg worden behandeld. Zie ook Privacy.

Informatie over iDeal.
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen.
Als internetbankierder van de aangesloten banken kun je direct gebruik maken van iDeal.
Je hoeft je niet aan te melden.

Voor nog meer informatie kijk op de website van iDeal.
Informatie over de toeslag.
Wat je moet weten over onze administratieve toeslag
TICKEN wil de prijzen zo laag mogelijk houden. Daarom werken we bij voorkeur via geautomatiseerde processen. Maak je het cursusgeld met iDEAL over, dan betaal je geen administratieve toeslag.

Omdat je gebruik maakt van een eenmalige incasso, moet een van onze medewerkers de overboeking controleren. Daarom betaal je een administratieve toeslag.

Doe zelf de prijsvergelijking en zie waarom duizenden cursisten per jaar kiezen voor de TICKEN typecursus.

TICKEN is geregistreerd in het Centraal Register Kort BeroepsOnderwijs (CRKBO) en is vrijgesteld van btw.

Onze prijzen zijn transparant. Er worden géén extra kosten in de vorm van verzendkosten en "administratiekosten" in rekening gebracht. Alleen aan degenen die kiezen voor de betaaloptie 'Eenmalige Machtiging' wordt een toeslag van € 5,00 in rekening gebracht, omdat dit een relatief dure en bewerkelijke methode is, die niet is geautomatiseerd.

Typediploma

Het is niet verplicht om een typediploma te halen, maar het is natuurlijk wel een echt bewijs van wat je hebt geleerd. Pas na het proefexamen in de laatste les, bepaal je of je examen wilt doen.
Je kunt kiezen uit 2 soorten online examens: het officiële examen van TICKEN of van ECDL Nederland, onderdeel van het internationale instituut ECDL.
Liefst 98.3% slaagde tot vandaag reeds na het eerste examen en behaalde zo het officiële typediploma van TICKEN. Haal je het officiële typediploma van TICKEN niet direct, contacteer ons en je krijgt gratis een herexamen. Dat is de Typediploma Garantie van TICKEN.
De TICKEN examenkosten zijn € 25,00 en van het internationale ECDL examen € 39,95.

Garantie

Thuiswinkel Waarborg Logo voor TICKEN typecursus Uiteraard geldt de wettelijke garantie, maar daarnaast is TICKEN gewaardeerd met het Certificaat Thuiswinkel Waarborg en biedt jou als consument daarmee een betrouwbare en veilige manier van de online aanmelding voor de typecursus.

Webwinkels die het Thuiswinkel Waarborg voeren hebben een strenge juridische en financiële check doorstaan. Zij bieden consumenten de zekerheden van het Thuiswinkel Waarborg:
 1. Weten met wie zij zaken doet en hoe zij het bedrijf gemakkelijk kunnen benaderen.
 2. Algemene voorwaarden zijn overeengekomen met de Consumentenbond.
 3. Bedenktijd: 14 dagen.
 4. Een veilige betaalomgeving.
 5. Onafhankelijke klachtenbemiddeling.

Mocht je om wat voor reden ook toch niet tevreden zijn, dan kun je binnen 14 dagen na aanmelding de typecursus annuleren via www.ticken.nl/opzeggen. Je krijgt dan het cursusgeld binnen 14 dagen na ontvangst van de herroepingsverklaring terug.
Vanzelfsprekend geldt het herroepingsrecht niet voor het examen, maar je hebt wel 'diplomagarantie' bij het TICKEN examen. Daardoor kan je gratis herexamen krijgen, mocht je onverhoopt niet direct slagen voor het officiële TICKEN typediploma.

TICKEN en haar kwaliteitskeurmerken

Onderwijs is een vak. De TICKEN typecursus is door een officieel bevoegd docent ontwikkeld en staat blijvend onder toezicht van een persoon die wettelijk bevoegd is tot het geven van onderwijs. Daarnaast heeft TICKEN haar kwaliteiten laten onderzoeken door onafhankelijke bureaus. Zij laten met hun keurmerken zien dat de TICKEN opleidingen aan bepaalde eisen voldoet.

Onze kwaliteitskeurmerken, jouw zekerheden voor je typecursus

ECDL logo erkende type-opleider voor TICKEN typecursus ECDL richt zich op het competentiegericht toetsen, examineren en certificeren van digitale vaardigheden. ECDL is wereldwijd met 11 miljoen kandidaten in 148 landen het meest gevraagde basiscertificaat voor computervaardigheid en is de Europese standaard op computergebied.
 
CRKBO logo voor TICKEN typecursus TICKEN staat ingeschreven in het Centraal Register Kort BeroepsOnderwijs. Toetsing door het CRKBO houdt in dat u weet dat u met een instituut te maken heeft dat getoetst is op kwaliteit, zorgvuldigheid en betrouwbaarheid. TICKEN is daardoor een erkende onderwijsinstelling als bedoeld in de Europese btw-richtlijn.
ForusSecure Onze website wordt periodiek gecontroleerd door een onafhankelijke partij middels een securityscan. De veiligheid van onze website is zeer belangrijk, want daardoor kan jij als gewaardeerd klant veilig kan winkelen bij TICKEN, maar met als doel dat hackers géén toegang hebben tot onze website.


Inschrijven Verder

Over ECDL Foundation.
ECDL Nederland ECDL richt zich op het competentiegericht toetsen, examineren en certificeren van digitale vaardigheden.
ECDL is wereldwijd met 11 miljoen kandidaten in 148 landen het meest gevraagde basiscertificaat voor computervaardigheid en is de Europese standaard op computergebied.

ECDL Foundation zet zich in voor de ontwikkeling, promotie, en levering van kwalitatieve certificeringprogramma’s om zo vaardig gebruik van ICT te realiseren over de hele wereld voor individuen, organisaties en de maatschappij als geheel.

 
 

Klantbeoordelingen

Mijn beide kinderen zijn reeds vandaag gestart met de cursus. Ze zijn enorm enthousiast! Ik zelf overigens ook. Ik had al geïnformeerd bij verschillende typecursussen, maar zowel prijs als kwalitei...
Minke van Veldhuizen


copyright © 2016, ticken b.v.    typen leer je wel met ticken.nl