ECDL
examen
icon TICKEN examen

Je bestelt het ECDL examen typevaardigheid.

Je wilt examen doen om het ECDL Nederland Typecertificaat te verkrijgen. Geef aan hoe je het ECDL typediploma wilt ontvangen.

39,95 49,95
maximaal 2 examenpogingen binnen één ECDL examensessie
thuiswinkel waarborg logo certificaat vertical
  • 14 dagen bedenktijd

Uitstekend
volgens het oordeel van kopers.

thuiswinkel reviews

Je kunt beveiligd betalen middels onder andere iDEAL, eenmalige machtiging ( € 5,00 toeslag), credit card, Afterpay of Paypal.

Na inschrijving ontvang je een e-mail met de examenlink.

TICKEN is gecertificeerd met het Thuiswinkel Waarborg. Dat betekent ook dat je een bedenktijd hebt van 14 dagen na inschrijving, onder voorwaarde dat je nog niet bent gestart met het examen.

TICKEN staat geregistreerd als onderwijsinstituut in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en is vrijgesteld van btw.

Vul hieronder je inloggegevens in:

Typedipoma halen als je geen TICKEN cursist bent?

Ook als je geen cursist van TICKEN bent, kun je het TICKEN examen doen en het ECDL typediploma halen. In dat geval is het examenbedrag slechts € 5,00 hoger.

Inschrijven >

Stap 1: Persoonsgegevens van de examenkandidaat

(Velden met * zijn verplicht)

LET OP: je naam en geboortedatum worden op het typediploma exact aangegeven, zoals je deze hier invult. Na het behalen van het typediploma is correctie helaas niet meer mogelijk. Het typediploma wordt verstuurd naar het bovenstaande e-mailadres.

TICKEN respecteert je privacy en zorgt dat je persoonsgegevens vertrouwelijk en worden niet aan derden verstrekt. Zie ook Privacy.

  • Typediplomagarantie
  • “Uitstekend”
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Veilig online betalen