AfterPay

Wat je moet weten als je AfterPay gebruikt.

AfterPay is een activiteit van Arvato Finance b.v.
Wanneer je je bestelling afrondt via AfterPay ontvang je van hen een digitale factuur en betaal je binnen 14 dagen het orderbedrag aan AfterPay via online bankieren zoals bijvoorbeeld iDEAL.

De betaalmogelijkheid AfterPay/Arvato Finance b.v. brengt TICKEN extra kosten in rekening: naast jaarlijkse vaste kosten zijn dat ook nog zogenaamde ‘risicokosten’ en 21% btw. We willen je deze betaaloptie wel aanbieden, maar een deel van de extra kosten worden doorbelast aan jou als koper in de vorm van een +4% kostenfee.

WAARSCHUWING: de ‘kleine regeltjes’.

Als je kiest voor ‘achteraf betalen’ ga je feitelijk een lening aan. Daarom voert AfterPay/ Arvato Finance b.v. een gegevenscontrole uit.
AfterPay/Arvato Finance b.v. stelt bovendien: indien je hun vordering niet binnen de gestelde termijn betaalt en de vordering wordt overgedragen aan een derde dan zal de vordering met € 40,00 aan buitengerechtelijke incassokosten worden verhoogd. Dit bedrag is tot stand gekomen conform de wet buitengerechtelijke incassokosten, art.6:96 BW. De incassokosten bedragen 15% van de hoofdsom van de factuur, met een minimumbedrag van €40,00.