typecursus info

Het Typediploma

Als je de typecursus hebt gedaan, kun je je op elk gewenst moment aanmelden voor één van de examens Typevaardigheid dat leidt tot het typediploma.

Actuele resultaten van het examen blind typen

Gemiddelde score van alle tot nu toe uitgevoerde examens blind typen bedraagt een typesnelheid van 143.0 apm bij een nauwkeurigheid van 99.9%.
Tot en met nu, 27-02-2017, is 98.3% van de examenkandidaten reeds na het eerste examen geslaagd.

Zo werkt het examen blind typen

Het examen is online, net als de typecursus. Je doet examen achter je eigen computer, wanneer jou dat uitkomt. Zo kun je ontspannen typen. Je kunt kiezen uit 2 soorten online examens: het officiële examen van TICKEN of van ECDL Nederland, onderdeel van het internationale instituut ECDL.

Examen Typediploma Examengeld

TICKEN

TICKEN typediploma (ECDL Nederland erkend), digitaal.

€ 22,25

ECDL

ECDL

ECDL Nederland TypeCertificaat, digitaal.

ECDL Nederland TypeCertificaat, digitaal en per post.

€ 39,95

€ 49,95


TICKEN is geregistreerd in het Centraal Register Kort BeroepsOnderwijs (CRKBO) en is vrijgesteld van btw. Je kunt het typediploma-examen beveiligd betalen middels iDEAL, eenmalige machtiging, PayPal of credit card. Geen cursist van TICKEN? Dan kan je toch examen doen. In dat geval zijn is het examengeld € 5,00 meer.
Na inschrijving ontvang je een e-mail met de examenlink.

Typediploma Garantie

Ruim 98% slaagt direct de eerste keer, maar mocht je als TICKEN cursist het TICKEN typediploma niet direct halen, dan mag je gratis herexamen doen. Net zolang totdat je wel slaagt. Dat is onze TICKEN Typediploma Garantie.

Typdiploma: verschillende normen

Je beste score, bepaalt welk soort typediploma je behaalt.
De minimale eis om het typediploma te halen is 100 aanslagen per minuut met maximaal 1% foute aanslagen.
De laatste typeles is overigens een proefexamen. Je kunt dan zelf zien dat je, na het volgen van alle typelessen, met typen op typediplomaniveau zit.

Tijdens het TICKEN examen typevaardigheid wordt gedurende 7 minuten je typesnelheid en nauwkeurigheid gemeten. Je kunt maximaal 3 pogingen binnen één examen doen. Het Typediploma van TICKEN ontvang je digitaal, voldoet aan de ECDL typenorm en is ECDL Nederland erkend.
Liefst 98.3% behaalde het typediploma na de eerste poging. Haal je het TICKEN typediploma niet direct, contacteer ons en je krijgt gratis een herexamen. Dat is de typediploma garantie van TICKEN.

De tweede optie is het onafhankelijke ECDL Examen Typevaardigheid. Bij het ECDL examen kan je twee proefexamens doen en tweemaal een ECDL examen in één sessie. Daarbij wordt gedurende 10 minuten je typesnelheid en nauwkeurigheid worden gemeten. Ben je geslaagd dan ontvang je per e-mail het ECDL Typediploma oftewel ECDL TypeCertificaat, of (tegen meerprijs) ook op papier per post. Het ECDL Typediploma is in het Nederlands en in het Engels opgesteld, internationaal bruikbaar dus.

Het is nooit verplicht om examen te doen. Het is wel handig om een typediploma te hebben, want steeds vaker vragen (potentiële) werkgevers om een typediploma. Wie blind kan typen met 10 vingers werkt efficiënter, heeft een gezondere werkhouding tijdens het typen en kan zich beter kan concentreren op de inhoud van het typen.
En zeg nou zelf: wie wil er nou géén bewijs van het kunnen blind typen, een typediploma? Je kan je aanmelden wanneer jij dat wilt. Wat wordt het: het TICKEN Typediploma of ECDL Typediploma?
Informatie over iDeal.
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen.
Als internetbankierder van de aangesloten banken kun je direct gebruik maken van iDeal.
Je hoeft je niet aan te melden.

Voor nog meer informatie kijk op de website van iDeal.
Informatie over de toeslag.
Wat je moet weten over onze administratieve toeslag
TICKEN wil de prijzen zo laag mogelijk houden. Daarom werken we bij voorkeur via geautomatiseerde processen. Betaal je met iDEAL of credit card, dan betaal je geen administratieve toeslag.

Maak je gebruik van een eenmalige machtiging oftewel eenmalig incasso, dan vraagt dat veel handelingen van onze medewerkers en zijn er hogere financiele kosten. Toch willen we deze mogelijkheid aanbieden. Je betaalt dan een administratieve toeslag van € 5,00 als bijdrage in de extra kosten als je gebruik maakt van de optie van eenmalige machtiging.
Over ECDL Foundation.
ECDL Nederland ECDL richt zich op het competentiegericht toetsen, examineren en certificeren van digitale vaardigheden.
ECDL is wereldwijd met 11 miljoen kandidaten in 148 landen het meest gevraagde basiscertificaat voor computervaardigheid en is de Europese standaard op computergebied.

ECDL Foundation zet zich in voor de ontwikkeling, promotie, en levering van kwalitatieve certificeringprogramma’s om zo vaardig gebruik van ICT te realiseren over de hele wereld voor individuen, organisaties en de maatschappij als geheel.

Inschrijven

 
 

Klantbeoordelingen

de spelletjes zijn oersaai en de lessen duuren lang
Ryan Adriaanse


copyright © 2016, ticken b.v.    typen leer je wel met ticken.nl