typecursus info
Informatie voor ouders over onze typecursus

Typeles voor kinderen: een goede investering

Ben jij één van die ouders, die inziet dat een typeles voor kinderen een unieke voorsprong geeft? Gefeliciteerd! De juiste typeles selecteren is een belangrijke stap, maar daarna begint het echte werk pas: heb je de typeles voor kinderen gekozen, die jouw kind uitdagend genoeg vindt om de typelessen ook te blijven volgen?

Waarom een typeles voor kinderen?
De schatting is dat je kind nog minder dan 1% zal schrijven en dus meer dan 99% zal typen.Weliswaar kan je kind al typen met enkele vingers, maar snel typen met 10 vingers geeft a) enorme tijdwinst, b) een gezondere lichaamshouding en c) betere toekomstkansen. Het is niet de vraag of je kind een typecursus moet doen, maar wanneer.

Wanneer kan mijn kind een typeles voor kinderen volgen?
Hier volgt een richtlijn, maar er is niemand die het beter kan inschatten dan jij. Sommige kinderen zijn aan een typecursus toe als ze 7 of 8 zijn, maar meestal is dat op 9-, 10- of 11-jarige leeftijd. Om een typeles voor kinderen succesvol te laten zijn, is het belangrijk dat je kind ook regelmatig zal blind typen.

Waarom de typecursus van TICKEN?
De typecursus is een echte typecursus voor kinderen. Doordat we gebruik maken van een combinatie van video, interactieve typeles oefeningen met game eigenschappen en typespellen, sluit de typecursus bijzonder goed aan bij de wijze waarop kinderen willen leren blind typen. Dankzij de unieke Typereflex® methode, leert de cursist blind typen in de helft van de tijd van een ‘gewone’ typecursus. Dus in circa 15 in plaats van 30-40 uur. Ook dat is belangrijk voor elke cursist. Als het te lang duurt, daalt de motivatie. Een kind moet de typeles ook leuk en uitdagend vinden. Je wil niet dat het een straf wordt om de oefeningen te typen. Dat is niet alleen erg zwaar voor je kind, maar ook voor de ouder(s).

Bekijk de 10 onderscheidende punten van de TICKEN typecursus.

Deze typecursus is betaalbaar (€ 79,95), via internet, je kunt direct beginnen en je hebt liefst 12 maanden toegang. Na elke afgeronde typeles kun je als ouder een e-mail ontvangen met de studieresultaten van je kind. Zo blijf je zeer betrokken. Het handige leermiddel Skinny Typehelp® is niet verplicht, maar wordt wel aangeraden. Het voorkomt dat de cursist naar de toetsen kijkt en helpt om sneller te leren blind typen.

Als je nog twijfelt kun je er ook voor kiezen om eerst twee gratis proeflessen te volgen. Deze verplichten je tot niets. Weet je al zeker dat je je kind wilt opgeven, klik dan op `Verder`.

Je kunt ook eerst enkele van onze typegames proberen, die gebruikt worden als ‘toetje’ in onze typeles voor kinderen.

Verder

 
 

Klantbeoordelingen

typt wel fijn maar kheb geen genoeg doorzettingsvermogen misschien wat meer spelletjes zou fijn zijn
arjen roelofsen


copyright © 2016, ticken b.v.    typen leer je wel met ticken.nl