over ticken
Over TICKEN, het bedrijf achter de TICKEN Typecursus

Ons vestigingsadres : Jacob van Lenneplaan te 3743 AR BAARN
E-mail : Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
TICKEN B.V. is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24454327 en heeft als BTW-identificatienummer NL8204.68.125.B01.

TICKEN is gecertificeerd met het Nederlandse Thuiswinkel Waarborg en is gewaardeerd met de titel ‘Beste Startende Webwinkel 2010’.
Onze verwerking van eventuele persoonlijke gegevens is aangemeld bij het ‘College Bescherming Persoonsgegevens’ in Den Haag, onder meldingsnummer m1408875.

TICKEN en haar kwaliteitskeurmerken

Onderwijs is een vak. De TICKEN typecursus is door een officieel bevoegd docent ontwikkeld en staat blijvend onder toezicht van een persoon die wettelijk bevoegd is tot het geven van onderwijs. Daarnaast heeft TICKEN haar kwaliteiten laten onderzoeken door onafhankelijke bureaus. Zij laten met hun keurmerken zien dat de TICKEN opleidingen aan bepaalde eisen voldoet.

ECDL

ECDL logo erkende type-opleider voor TICKEN typecursus ECDL richt zich op het competentiegericht toetsen, examineren en certificeren van digitale vaardigheden. ECDL is wereldwijd met 11 miljoen kandidaten in 148 landen het meest gevraagde basiscertificaat voor computervaardigheid en is de Europese standaard op computergebied.
 
CRKBO logo voor TICKEN typecursus TICKEN staat ingeschreven in het Centraal Register Kort BeroepsOnderwijs. Toetsing door het CRKBO houdt in dat u weet dat u met een instituut te maken heeft dat getoetst is op kwaliteit, zorgvuldigheid en betrouwbaarheid. TICKEN is daardoor een erkende onderwijsinstelling als bedoeld in de Europese btw-richtlijn.


TICKEN-starter-award-winnaar-2010

 
 

Klantbeoordelingen

Complimenten voor de cursus.
Marianne Willemsen-Schulpen, bedrijfsarts AkzoNobel


copyright © 2016, ticken b.v.    typen leer je wel met ticken.nl