Uncategorised

A default category for the testimonials.

Goeie typecursus

Lekker overzichtelijk en betaalbaar. Mooi in kleine stapjes te maken. Leuke spelletjes tussendoor. Geeft kinderen vertrouwen en uitdagingen.

C. Lammers

Goede manier om te leren typen

Onze kinderen hebben beide leren typen via Ticken. Prima methode

Van Utteren

Kindvriendelijk

Een zeer kindvriendelijke manier van leren typen

Alies

Prima typecursus!

Handig met Skinny Typehelp, zodat je toetsen niet hoeft af te plakken

kindvriendelijke en interactieve cursus voor een betaalbare prijs.

Mirjam

Had ik jaren eerder moeten doen.

Ik zag er tegen op maar met deze cursus wordt typen een fluitje van een cent.

J. van Griensven

Leren typen is leuk met deze cursus!

Prima video's en oefeningen, site werkt goed. Skinny Typehelp werd ook snel bezorgd. Ik heb alleen zelf voor de verkeerde Skinny Typehelp gekozen, hij is wat te ruim, maar het werkt.

Het is écht een leuke cursus doordat je je eigen vorderingen goed kunt volgen, snelle feedback en je ranking tov andere deelnemers ziet. Het werkt bijna verslavend ;)

Elise

Overzichtelijk, leerzaam, goede prijs kwaliteits verhouding..

De typecursus is voor iedereen weg gelegd, jong of oud iedereen kan het. De typehelp bevalt mij erg goed, spieken is geen optie.

Cursist

50-plus neuroplasticiteit

Ik kan best snel typen met 4-5-6 vingers maar wil al JAREN met 10 kunnen. Maar ik ben met iedere online cursus weer opgehouden. Tot nu toe. De cursus is alleraardigst, vooral door de wedstrijdcomponent om jezelf te verbeteren.\r\n\r\nEerst dacht ik, dit leer ik nooit, maar toch, gestaag. Het moeilijkst wordt waarschijnlijk oude gewoontes en de oude typereflex af te leren.

Cursist

Super goede typecursus voor jong en oud.

Ik ben 57 jaar dus de lenigheid van mijn handen is iets minder als die van kinderen.\r\nIk heb voor deze cursus gekozen omdat hij goedkoop is, duidelijk, spelletjes heeft om te oefenen en een vergelijking met medecursisten wat motiveert. \r\nJe kunt altijd terug naar een les indien je die als moeilijk hebt ervaren. \r\nNa elke les zie je je resultaat wat betreft nauwkeurigheid.\r\nHet gaat beter dan verwacht, wat wil je nog meer.

Diana

E-learning zoals het bedoelt is

Goede opbouw van de cursus.\r\nDuidelijk uitleg en ook een leuke manier om te oefenen met de lesstof.\r\nHet overzicht met de prestaties van andere (anonieme) cursisten kan stimuleren.\r\nOok aandacht voor de bijverschijnselen van het leren typen zoals houding en ontspanning.\r\nZeker een aanrader.

E. Vaessen

Stmulerende manier van leren blind typen

Duidelijke instructiefilmpjes, informatieve en humorvolle zinnetjes om te oefenen met de letters en ontspannen afsluiten van een les met een spelletje. Motiveert om door te zetten!

A. Eulenpesch

Typen in je eigen tempo

Graag wil ik een korte tijd leren typen, je kunt hier zelf je tempo bepalen en lessen maken zoveel als je wilt. Ben nog niet klaar met de cursus maar tot nu toe heel tevreden.

Maartje

positieve (geautomatiseerde) bejegening

Goede opbouw en prettige, adequate uitleg die aanstekelijk werkt om door te gaan.

FD

iemand die met 2 vingers typte, typt nu met 10 vingers

Ik had niet gedacht dat ik met 10 vingers kon typen, dus wel want de cursus werkt. als je ervoor gaat kan het heel snel gaan met blindtypen.

Erol

Prima typecursus.

Door dagelijks te oefenen kon ik binnen 2 weken met 10 vingers blind typen. Ik typ al 35 jaar met 2 vingers maar ben toch maar met de cursus gestart omdat het beter is voor mijn werkhouding. In het begin moet je je er tijdens je werk echt toe zetten om 10 vingers te gebruiken omdat je langzamer gaat werken maar binnen 1 maand zat ik al weer op mijn oude tempo en nu blind met 10 vingers! Door de games aan het eind van elke les leer je spelenderwijs blind typen. Erg leuk!!\r\nOok het contact met de helpdesk is snel en effectief!

Dorine

alle lof

In de herfstvakantie is zoon Tom (11 jaar) begonnen met de Ticken cursus. Hij was aangemeld bij een officiële instantie maar er waren niet genoeg cursisten om te starten, dus zijn we via internet op zoek gegaan naar een alternatief. En dat hebben we gevonden in Ticken. In 2 maanden tijd was hij rijp voor het examen en dat heeft hij gehaald! De cursus was leuk om te doen en het resultaat was al heel snel zichtbaar. Hij heeft "zijn diploma op zak" en kan hier in het voortgezet onderwijs alleen maar profijt van hebben. Ook alle lof voor de klantenservice; die ene keer dat ik ze nodig had ben ik snel en efficiënt geholpen!

Ellen Witsen, Schagen

GEWELDIG

GEWELDIG ik ben net begonnen en ik vinf het echt heeel leuk\r\nbehalve hoe lang duurt 1 les eigenlijk?\r\n------- TICKEN-reactie: Goed om te lezen dat je zo enthousiast bent. Een les met zes oefeningen duurt ongeveer 25-30 minuten. Het typespel kun je zo kort of lang maken als je zelf wilt.

Belle Brand

aanrader

Ik doe de cursus nu een maand en kan al goed blind typen. Ik raad hem zeker aan. Mijn kinderen gaan hem ook doen als ze 10 zijn.

anita

leuk

Ik ging net dat typen doen en dat is leuk!.\r\nIk heb zelf al eerder typeles gekregen met het allersaaite ooit. Want ticken is echt veel leuker.\r\n

Merel Leferink

--

Ik ga mijn jongste kind het laten gebruiken (oudste 2 deden andere). Het is mooier, leuker en aanzienlijk goedkoper. Leve de uitdager!\r\n(Ik ga het zelf ook doen.... misschien wel een optie om ook op ouders af te stemmen?)

Leo Dijkema

hoe lang duurt cursus?

Ik ben al een tijdje bezig met ticken en ik vind het echt cool! Maar even een vraagje, hoe lang duurt de cursus gemiddeld?---> ---> TICKEN REACTIE: gemiddeld duurt de typecursus ongeveer 15 uur. Bij 3 lessen per week (= 3 x 1/2 uur of 6 x 15 minuten) ben je al na ruim 2 maanden klaar.

Tirza Roosjen

echt te gek

Hallo ticken, Ik vind jullie type cursus echt te gek. De games zijn echt leuk.

Eva Moris

bevestigingse-mail

Ik heb me aangemeld maar hoe moet ik nu met de typecursus beginnen. Krijg ik nu een bevestigings mail?---> ---> TICKEN REACTIE: inderdaad, na aanmelding kun je direct beginnen.

Eke

super

supper typecursus!!!!

francis pia

super

Jullie zijn een bedrijf waar er veel te weinig van zijn: een top produkt en een super dienst na verkoop. nog een reden te meer om een beetje reclame te maken voor jullie.

Michael Aneca

Lisa Geleyn

ik vind de ticken typecursus super leuk ik heb naar mijn tante en mijn opa die niet kunnen typen al een berichtje gestuurd. Ik vind het heel belangrijk dat iedereen kan typen je hebt het bijna altijd nodig.

Lisa Geleyn

Luc Vandenbroecke

tof!

Luc Vandenbroecke

ouders van Sierd Schnater.

Bedankt voor de goede service!\r\nAls onze jongste er aan toe is gaat ze dat ook zeker bij jullie doen.\r\nWe hebben jullie adres ook al door gespeeld naar bekenden die geinteresseerd waren, dus ga zo door!\r\n

ouders van Sierd Schnater.

mega cool

meeeeeggggaaaaaaaaaaa coooooooooooool !!!!!!!!!\r\ncooooooooooooooooooooooooooool\r\nveeeeeeeeet wijijijijijs!!!!

Pieter Janin heusden

ticken.be is echt top schrijf je in!!!!\r\n\r\nps: dit bricht heb ik blindelings getipt xD

EMMA (met DAVID)

heey allemaal ik ben emma\r\n ticken is egt top \r\nticken.be is egt vet\r\nticken.be is egt cool \r\nticken.be is egt tof \r\nticken.be is egt funky\r\nticken.be is egt mega \r\nticken.be is egt gaaf\r\nticken.be is egt topvetcooltoffunkymagagaaf\r\n

EMMA FRANSEN

Volgens mij wel een zeer toffe studiemethode voor het aanleren van blindelings typen! Top!

Joey Vanschoor

Ik ben met TICKEN.BE begonnen op 13 oktober.\r\nIk had er meteen zin in.\r\nHet is inderdaad een grote stap.\r\nZeker aangeraden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sarah amraoui

haha wel leuk

Kato Smet

leuk om te leren typen, met leuke verhalen en zinnen!

Kato Smet

ik zit ongeveer halverwege en het lukt al redelijk goed en probeer het soms te doen gewoon op de pc en het lukt al redelijk goed ! ik vind dit een leuke manier om te leren typen! ik vind dat iedereen dit moet leren want het is heel handig als je veel moet typen zodat je niet altijd met je twee vingers moet typen en kijken naar je vingers of het wel juist is !

Kato Smet

diploma

Ik heb net mijn typediploma gehaald via Ticken. Af en toe moest ik echt even doorzetten, want met tien vingers typen leer je niet zomaar. Ondanks allerlei tegenslagen, zoals een gebroken pols, is het mij uiteindelijk toch gelukt! En daar ben ik heel blij mee, want het maakt het computerwerk een stuk eenvoudiger en sneller.

Tanja Smorenburg

saaie teksten

Flore Berten

filmpjes duren te lang

Ik vind het heel leuk\r\nMaar ik heb weinig geduld, dus ik vind dat de filmpjes zo lang duren !\r\nMaar verder vindt ik het heel handig \r\nGroeten ---> \r\nREACTIE TICKEN: Goede kritiek. Daar kunnen we wat mee. Hoewel de instructiefilmpjes maar 1 tot 2 minuten duren, hebben we voor de 'ongeduldigen' ook de mogelijkheid gecreëerd om de instructietekst te lezen.

Belle Brand

Super typecursus!\r\nDe spelletjes helpen om beter controle te krijgen over bepaalde toetsen!\r\nGoede automatisering--> je kunt wiskunde ook niet leren door alleen de theorie te bekijken, JE MOET OEFENEN!\r\nGoedkope cursus! Goedkope examen! Een beste koopje!\r\n\r\nTips voor Ticken en voor beginners:\r\n1. Wanneer je erdoor heen zit 'Het is zo saai' --> Zet muziek aan onder het typen \r\n2. Wanneer je erdoor heen zit 'Het is zo saai' --> Kijk op internet of andere proeflessen van typen. --> afwisseling is zeer handig om door te kunnen\r\n3. Maak een optie om spellen te doen over 3 bepaalde lessen. Op die manier kun je alleen de nieuwe letters oefenen én niet nieuw en oud bij elkaar.\r\n4. Goede uitleg, maar misschien kun je de optie geven aan de kandidaten om alleen filmpjes te kunnen kijken, net zoals je alleen de spellen kunt spelen.\r\n5. Ik heb de cursus 2 maal gedaan voordat ik het examen heb gekocht, maar de 2e keer liep de cursus niet zo soepel. Ik moest zelf bijhouden welke letter na welke letter kwam omdat ik bij aanmelden steeds weer bij les 1 begon. Dus als tip: Geef een lijst aan welke letter eerst wordt gedaan en daarna welke andere letters.\r\n6. Prettige klantenservice. Ik kon met elke vraag erheen en kreeg snel een reactie.\r\n7. Geef op de site aan het verschil tussen de examens. Dat tickenexamen 3 kansen geeft, maar ecdl 1 kans geeft. Vertel ook of de examen ecdl op de examen van ticken lijkt.\r\n8. Ik vond het zelf vrij irritant om tussen de lessen door naar mijn typeresultaten te gaan om te zien welke letters groen waren en welke oranje/rood. Misschien kun je zorgen dat dit scherm na elke oefening te zien is.\r\n9. Een echte aanrader voor anderen. Ik moest zeer wennen aan het typen omdat ik anders typte dan normaal, maar ik probeerde ook met 10 vingers te typen buiten de lessen om--> DUS ALS BEGINNER DOE DAT OOK!

Aylin van den Berg

leuke cursus !

Fleur

Ik Vind Deze Methode Om Blindelings Te Leren Typen Echt Zeer Goed En Creatief , Ik Heb Er Echt Niks Op Aan Te Merken Behalve Dan De Games Die Zijn Wat Saai ! Ik Zal Zeker Reclame Maken Voor Deze Typercursus , En Voor De Rest Doe Zo Voort En Aan De Mensen Die Nu Nog Bezig Zijn Met De Cursus : SUCCES 8 8

Matisse Byttebier

Leuke typcursus enkel stomme spelletjes.

Amber De Laet

het is best saai dat je de hele tijd hetzelfde moet typen! nu bij les 21 en ik haat van de j naar de y verplaatsen! maar het moet. wat ik eigenlijk ook wel stom vindt is dat je 6 lange oefeningen moet doen voordat je klaar bent ik zit vaak dus alleen op mijn kamer te typen! maar de spelletjes en de filmpjes waarop alles wordt uitglegt is hellemaal top!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Merel Tensen

29-9-9

de games duren wel een beetje lang. ---- TICKEN reactie: Bedankt voor de goede tip. We hebben nu de gamelevels uitdagender gemaakt. (29 sep 2009)

Merle Lukassen

suuperleuk

Ik vind het echt superleuk!\r\nVooral dat eierenvangen:)

Fay Heijer

leuk

Ik ging net dat typen doen en dat is leuk!.\r\nIk heb zelf al eerder typeles gekregen met het allersaaite ooit. Want ticken is echt veel leuker.\r\nTYPEN LEER JE LEUK EN SNEL OP TYPEN.NL

Merel Leferink

--

Ik ga mijn jongste kind het laten gebruiken (oudste 2 deden Pica). Het is mooier, leuker en aanzienlijk goedkoper. Leve de uitdager!\r\n(Ik ga het zelf ook doen.... misschien wel een optie om ook op ouders af te stemmen?)

Leo Dijkema

vader

De cursus slaat aan. Zelfs mijn zoon met een vorm van dyslexie scoort hoog na wat peptalk :-) En ik merk ook aan mezelf dat de woorden er soms al staan zonder dat ik het merk. Nu de snelheid nog wat omhoog en de verkrampingen wat omlaag.\r\n

een trotse vader

GEWELDIG

GEWELDIG ik ben net begonnen en ik vinf het echt heeel leuk\r\nbehalve hoe lang duurt 1 les eigenlijk?\r\n------- TICKEN-reactie: Goed om te lezen dat je zo enthousiast bent. Een typeles duurt ongeveer 25-30 minuten. Het typespel kun je daarna zo kort of lang maken als je zelf wilt.

Belle Brand

aanrader

Ik doe de cursus nu een maand en kan al goed blind typen. Ik raad hem zeker aan. Mijn kinderen gaan hem ook doen als ze in groep 7 zitten.

anita

pica

Wij kregen zo'n Pica verkoper die ons kwam uitleggen hoe het ging en met de prijs erbij (199 euro). Ik vind dit ook erg prijzig en ben verder gaan zoeken op internet. Daar kwam ik jullie tegen.\r\nOnze dochter is nu bezig en wij zijn op dit moment erg tevreden.

Melanie Post

test voor basisschool

De vraag is vanuit onze basisschool gekomen of wij als ouders willen betalen voor deze cursus. Ik ben positief, leuke cursus voor een goede prijs. Ik maak zeker gebruik van jullie cursus.

NN

tevreden

echt leuk hoor! het gaat steeds beter en die lesjes met de oranje en rode toetsen zijn ook heel handig!

Susan

leuker en vlotter

Het is jaaaaren geleden dat ik mijn typcursus -verplicht- volgde op school. En het blijkt o.a door ticken toch leuker en vlotter te kunnen! Tot nu toe heeft mijn dochter er lol in en dat had ik niet echt met het leren typen en vele kinderen nog steeds niet als je de verhalen hoort en het aanbod vergelijkt. Erna

Erna

ook voor 55+

Ik wil niet alleen zeggen dat deze cursus erg leuk is, ook voor 55+ ers maar ook dat de service bijzonder prettig en goed is!\r\nCompliment!

a willems

examen gedaan

Bedankt voor de goede service!\r\nIk heb het examen zojuist gedaan en ben cum laude geslaagd. En dat binnen tien weken.\r\nIk ben zeer tevreden over deze cursus en heb hem al aan diverse mensen aanbevolen.\r\nGa zo door!

Anita, Voorhout

snelle klantenservice compliment

Ik moet zeggen dat Ticken een buitengewoon snelle en keurige service heeft, zeker ook wat betreft de terugmelding n.a.v. vragen. Daar kunnen veel internetbedrijven een voorbeeld aan nemen. Complimenten

Marleen

vet

ticken is echt vet.\r\nticken is de leukste typecursus van heel de wereld.

Milou

dol enthousiast

Dol enthousiast ben ik over de cursus Alle vier de kids gaan ook als een speer. Ik dacht eerst ik doe als ouder wel mee voor de kids en wie weet leer ik ook nog met tien vingers typen. Maar de verbluffende resultaten kwamen ook bij mij al na een aantal lessen. 1 van de kids en ikzelf hebben de cursus nu afgerond met een suma cum laude diploma. En dat in ruim 3 maanden! De andere 3 zijn nog druk bezig met veel plezier.\r\n\r\nDe cursus is laagdrempelig, goedkoop en professioneel. Ook is de backup uitstekend wat betreft de vragen of verbeteringen van het programma. Wie weet komt er nog een typecursus voor gevorderden (sneltypen of iets dergelijks) Ik houd me in ieder geval aanbevolen \r\n\r\nSucces en wie weet tot een volgende keer,\r\nHerald Hulleman\r\n

Herald Hulleman Erica

leuke en laagdrempelige cursus

Wij hebben de cursus voor onze dochter van 9 jaar aangeschaft om voor haar een extra uitdaging naast school aan te bieden en omdat ze dat zelf ook graag wilde. Wij hadden niet verwacht dat ze het zo makkelijk en goed op zou pakken! De resultaten zijn erg goed en deze week (na 10 weken cursus) gaat ze voor het examen! Ticken biedt dus een leuke en laagdrempelige cursus, ook voor kinderen in de basisschoolleeftijd!

Melanie Beije, Almere

alle lof

In de herfstvakantie is zoon Tom (11 jaar) begonnen met de Ticken cursus. Hij was aangemeld bij een officiële instantie maar er waren niet genoeg cursisten om te starten, dus zijn we via internet op zoek gegaan naar een alternatief. En dat hebben we gevonden in Ticken.nl. In 2 maanden tijd was hij rijp voor het examen en dat heeft hij gehaald! De cursus was leuk om te doen en het resultaat was al heel snel zichtbaar. Hij heeft "zijn diploma op zak" en kan hier in het voortgezet onderwijs alleen maar profijt van hebben. Ook alle lof voor de klantenservice; die ene keer dat ik ze nodig had ben ik snel en efficiënt geholpen!

Ellen Witsen, Schagen

egt vet

super leuke typecursus egt vet

Wisse Lukassen

40-ers

Leuke cursus, ook voor eind veertigers!!

Moniek Dubois

bijzonder leuk en stimulerend

Op 8 november ben ik gestart met de cursus en nu, eind december, bijna klaar! Ik vind het een bijzonder leuke cursus, lekker vlot en stimulerend! Mijn kinderen zijn verbaasd over mijn vorderingen en typesnelheid!\r\nAan deze typecursus ga ik de komende jaren nog veel plezier beleven, zowel in mijn werk als privé!

marjon sanders

hoe lang duurt cursus?

Ik ben al een tijdje bezig met ticken en ik vind het echt cool! Maar even een vraagje, hoe lang duurt de cursus gemiddeld? TICKEN REACTIE: gemiddeld duurt de typecursus ongeveer 15 uur. Bij 3 lessen per week (= 3 x 1/2 uur of 6 x 15 minuten) ben je al na ruim 2 maanden klaar.

Tirza Roosjen

echt te gek

Hallo ticken, Ik vind jullie type cursus echt te gek. De lesjes mogen wel nog wat korter. de games zijn echt leuk. TICKEN REACTIE: die tip hebben we verwerkt: we hebben in maart 2010 de lesjes van 3 in 6 'hapklare' oefeningen veranderd.

Eva Moris

mooie pimp

deze cursus is echt cool.\r\nde games zijn erg leuk en de hele website heeft een mooie pimp.\r\nveel complimenten!!!!!XD:P

Bouwe Wal

prima service

Prima service en onze dochter is erg blij met haar diploma! \r\n\r\n

V van den Dijssel en E M Martin

bevestigingse-mail

Ik heb me aangemeld maar hoe moet ik nu met de typecursus beginnen. Krijg ik nu een bevestigings mail? TICKEN REACTIE: inderdaad, na aanmelding kun je direct beginnen.

Eke

coole cursus

Echt kapot coole cursus lever lekker veel tijd op.\r\nEcht heel leuk ,10+. =D\r\n\r\nJop

Jop Lauwers

heel leuk

Help! \r\nWeetje ik vind de cursus heel leuk maar er zit me een dingetje dwars...\r\nsteeds als ik bezig ben en ik maak best veel type fouten, dan vind ik het best moeilijk om verder te gaan...\r\ntja, wat moet je daar nou mee....

Tirza

tofste

ik vind het de tofste typecursus,\r\nben nu bij de 10ste les maar het gaat ook lekker snel wand ik heb de cursus nog maar een week of drie alleen het is jammer dat het zo lekker weer is dus dan heb ik de neiging om buiten te gaan spelen maar het is wel een hele leuke cursus

Niels Bjorn Duiker

complimenten

complimenten voor deze mooie, goed opgezette, en prettige typecursus!

Imke

zo leuk

Ik vind dit echt een hele leuke cursus.\r\nIk ben vorige week zaterdag begonnen en ben nu al bij\r\nles 11 . Zo leuk vind ik het.

puck

gefeliciteerd

Mensen van Ticken.nl. Heel hartelijk gefeliciteerd met het winnen van de Starters Award 2010. Ga zo door, ook wij vinden het een leuke cursus. Gr. Evelyn

Evelyn

erg leuk

ik vind het een erg leuke typcursus.\r\ngroetjes:ELINE

Eline de Groot

super cursus

Ik vind dit een super cursus!\r\n\r\n

Joanne van Tuijl Gameren

spelletjes

echt een vet leuke cursus. maar ik kom alleen in een spelletje na een les, ik kan hem niet zo maar doen. doe ik het fout= TICKEN REACTIE: je doet het goed. Je kunt een game alleen doen aan het einde van elke typeles. De game gebruikt dan alleen de letters die je al hebt geleerd.

Lars van dijk

erg leuk

een erg leuke cursus ben nou al bij les 15 dus gaat lekker snel

niels weet ik niet

blij met diploma

Ontzettend bedankt voor uw inzet en de goede service. Ik waardeer dat erg.\r\n \r\nIk ben blij met het diploma, maar vooral met het feit dat ik nu met 10 vingers kan typen.\r\n \r\nBedankt!

Karin van Leeuwenkamp

skinny tevreden

ik heb de skinny typhelp inmiddels binnen gekregen en ben hier heel tevreden mee. de typlessen van ticken is heel leerzaam en leuk!!!!!!!\r\n\r\n

cecile van der heijden

ticken.nl hypen

Hoe kunnen we ticken.nl wat hypen? \r\n\r\nHet is echt een superleuke cursus en voor iedereen aan te raden!!\r\n\r\n

moeder Lars van dijk

tevreden leerkracht

Wat een ontzettend leuke, super goede en duidelijk typecursus!! Echt geweldig. Je leert op een leuke manier al heel snel typen met 10 vingers en het wordt erg leuk gebracht door Sterre. Ik als leerkracht aan een basisschool kan deze cursus alleen maar positief promoten aan mijn leerlingen en dat ga ik dan ook zeker doen! Super!!

Sigrid Jense

pica is saai en stom

Ik ben nu bij les 7, en ik ben gister begonnen. ik vind ook dat de lesjes te lang zijn.. maar ik heb eerst pica gedaan en dat was veel duurder,,, en HEEL erg saai en stom! ticken is veel leuker. en hier kan je ook niet zo snel achterlopen ;; je hebt 6 maanden! \r\n\r\nGhøelia

Ghøelia

bedankt voor de leuke typecurses

aanbeveling

Hoi, ik ben de moeder van Tijmen en ik tik met 2 vingers..tja;)\r\nTijmen ging als een speer van start maar vond de lessen ook lang worden, na invoering van de tijdbalk en zijn eigen opsplitsen van lestijd in de onderdelen ipv de hele les is ie dan nu toch aan het einde gekomen. Het heeft even geduurd maar eind van de week doet ie zijn examen. Op school heeft hij er veel plezier van en ik weet zeker dat het hem op de middelbare school helemaal te pas zal komen. Het is gaaf om hem met 10 vingers te zien typen. Complimenten voor de cursus en de persoonlijke benadering en ik zal hem ook zeker aanbevelen onder ouders op school.

Tijmen Kuijpers

superleuk

Hallo, \r\nIk ben net klaar met mijn type-examen, en ik ben geslaagd!!! ik vond het een superleuke cursus, soms wel een beetje saai, maar het ging achteraf hartstikke snel! Ik ben er heel erg tevreden mee!

Meike Janssens, Capelle aan den IJssel

complimenten

Dank en complimenten voor je product en dienstverlening. Ik kan en zal Ticken verder aanbevelen.

Anton

typmat is cool

ik vind het een hele leuke cursus.\r\nmaar ik het een vraag wat leer je nou allemaal met de (de letters en tekens) typecursus van ticken.\r\nen die typmat is heel cool

niels, maakt het uit

cijfers?

Ik vind het wel een leuke cursus. Het is alleen jammer dat niet alle cijfers aan de orde komen, maar alleen de 1 en de 2. Dit geldt ook voor de rest van de tekens, zoals + =}[ etc. Waarom is dit? -------TICKEN REACTIE: De cijfers 1 en 2 worden geleerd, omdat deze op dezelfde toets zitten als de belangrijke lettertekens ! en @. De overige cijfers zijn geen onderdeel van de lessen. Je zult echter merken, dat als je bijvoorbeeld vaak teksten met daarin cijfers typen voor je werk of studie, je deze in de praktijk zelf vlot zult leren.\r\n\r\n

Hennie Dikmans

veel genoegen

Een fantastisch mooi opgezette cursus. Ik volg hem met veel genoegen. We hopen dat u veel nieuwe cursisten krijgt, die de cursus TICKEN gaan volgen.\r\n

Cornelis

doe ik 't goed

Ik vind TICKEN een vooral hele mooie website! Ik vind de cursus ook heel leuk. Het enige wat ik niet zo leuk vind is dat die game steeds hetzelfde spelletje met die kippen is en dat spelletje vind ik ook niet zo leuk en het zou ook leuk zijn als er verschillende games waren. En ik heb ook nog een vraagje aan TICKEN:\r\nDoe ik het goed?\r\nEn weet je, ik typ dit berichtje zonder op mijn qwerty-toetsenbord of naar mijn vingers te kijken, knap hé!\r\n\r\nGroetjes,\r\nMaud Francken ----TICKEN REACTIE: dankjewel! Er zijn in totaal 7 typegames. Na elke circa 3 typelessen krijg je er een nieuwe typegame bij. Je doet het al heel goed. :-)

Maud Francken, Katwijk

blij en bedankt

ik ben blij dat ik nu met tien vingers door jullie kan ticken.\r\nik badank jullie ervoor en geniet van deze mooie warme dagen.\r\nIk ga je missen Sterre studiebegeleidster.\r\nIk ben blij met mijn resultaat.

Kyra Sterre Wijnker

goede typecursus

wat een goede typ curcus al is hij al wel erg lang dat hoort er gewoon bij. maar als ik dit typ dan kan ik het nog niet zonder te kijken :):):)!!!!

laura

wat is sterre leuk

wat is sterre toch leuk!!!!!!!!!!!!!!!!!

laura

super leuk

ik vind het een super cursus het is heel makkelijk alleen soms zet je perongeluk je capslock toets aan maar dan komt er geen tekstje dat je capslock aanstaat. heel erg bedankt groeten

Niels Bjorn Duiker

super leuk

ik vind het super leuk om te typen op www.ticken.nl

Teunis Penning

geweldig

ik vind ticken echt leuk\r\nen het valt me op dat al de anderen\r\ndie een mening hebben geplaats geen enkelen fout hebben gemaakt in het typen van hun mening.HET HELPT DUS\r\nik ben net begonnen en ben bij les 5\r\nik heb de skinny typehelp in middels ook \r\nik ben 2 dagen bezig en ben bij les 5\r\nhet is leuk en leerzaam en sterre is een leuke \r\nlerares.het is een leuke methode om te leren typen de spelletjes zijn leuk \r\nen ik vind het super mijn moeder is blij met de cursus.Het is niet duur omdat ik een skinny erbij heb maar dta vind ik niet duur ik heb zelf bij loi kidz gekeken en bij typetopia en dat was allemaal gigantisch duur dus heb ik op ticken.nl gekeken\r\nen ik vind het geweldig\r\n\r\nwel een beetje een lange mening maar dat is ook nodig om uit te leggen hoe leuk ik het vind\r\nhet helpt echt serieus\r\nHET IS SUPER

Floor Doornwaard

leuk

het was leuk.\r\n

Koen

dyslecties

Ik ben dyslecties en ik vond de tekst van de oefenexamen iets te klein. Ik vond de spelletjes wel leuk.

Rishi Ramdayal

dikke 10

Jullie krijgen een dikke 10. Geweldige website.

Maxim

positieve punten

Jullie verdienen zeker een 7 vind onze zoon. \r\nAls positief noemde hij: * de spelletjes aan het einde van de les * de oefeningen niet van papier maar via internet, van het scherm * leukere teksten \r\nZelf vind ik het een mooie en goed verzorgde cursus. Wel viel het me op dat het belangrijk was om hem wel sturend te begeleiden gaandeweg de cursus na de rode toetsen. De herhalingen die hij daardoor deed had hij zeker wel nodig.

Lemien Hekman

haaiengevaar

als je het spel haaien gevaar doet, kun je soms woorden niet lezen doordat ze over elkaar gaan,. dit is erg vervelend en dan ga je snel af. kun je er wat aan doen??? ----TICKEN REACTIE: inderdaad, als je typesnelheid iets lager ligt, zijn er woorden die je niet hebt 'weggetypt'. Gebruik dan de SOS-knop (de spatiebalk) om ze allemaal in één keer weg te vagen. Succes!

Amber Kranenburg, alphen aan den rijn

dikke 10+

Ik vond het een geweldige typecurces en nu kan ik blindtypen door jullie.\r\n\r\nen ook al zat er een foutje in jullief website ik kwam toch verder en kreeg van jullie nog even meer tijd ervoor omdat ik een probleempje had.\r\n\r\ndus ik geef jullie een dikke 10+

Kyra Sterre Wijnker

dikke 9

Ik geef jullie een dikke 9. Ik vond de typecursus super leuk en leerzaam. Ook vond ik het heel fijn dat je er een matje bij kon kopen. Want dan kan je niet naar de letters kijken. Ik heb namelijk ook een andere typecursus gevolgd. Maar daar had je geen matje of stickertjes. Dus ik keek altijd naar de letters. Die cursus heb ik 2 keer gedaan en het lukte maar niet. Dus zijn we op zoek gegaan naar een andere typecursus. Uiteindelijk zijn we hier bij uitgekomen. En ja hoor het heeft gewerkt. Ik kan typen met 10 vingers! Ik heb namelijk maar 1 min puntje. Ik vond het wel jammer dat je alleen de cijfers 1 en 2 leerde, want je hebt ook de andere cijfers vaak nodig. Maar ondanks dat vond ik het een super leuke typecursus! :) \r\n==----TICKEN REACTIE: dankjewel voor de complimenten.De 1 en 2 leer je, omdat die op het toetsenbord gecombineerd zitten met de belangrijke geleerde leestekens ! en @. \r\nJe zult merken dat je de overige cijfers in de praktijk snel zult leren blind typen, als je deze \r\nvoor je werk of anderszins vaak tegen komt.\r\n\r\n\r\n

Groetjes Bregje van der Wallen uit Vlierden

complimenten

Mijn complimenten voor de cursus. Ik heb ‘m al aangeprezen in m’n omgeving. Ik ben bijna door de cursus heen en ik vond ‘t heel prettig om blind typen zo te kunnen leren. Op ieder door mij gewenst moment kunnen oefenen, een hele goede leuke methode en prima lesstof. De games zijn heel leuk om te doen en ondertussen heel effectief voor het ontwikkelen van je vaardigheid. Dat ie ontwikkeld is voor kinderen vond ik als volwassene helemaal niet storend. Kortom, hij is z’n (zeer schappelijke) prijs meer dan waard.\r\n\r\n \r\n\r\nSucces met Ticken.nl !

Judith de Haas

doe deze cursus!

Mijn dochter wilde blind leren typen, waardoor ik niet achter kon blijven. Met gezonde tegenzin begon ik aan deze cursus. Wie had 8 weken geleden gedacht dat het zo snel te leren was? Ik vond de spelletjes aan het einde van de les een cadeau. De lessen zijn precies lang genoeg. Mijn complimenten! En aan iedereen die twijfelt: doe DEZE cursus!

Anita

toppie

ik vind de cursus echt super maar de eerste oefening te lang duren (mag wat korter)\r\nmaar verder echt helemaal toppie

Luca Jansen

leuk

ik ben nu bij les 20 en ik vind het nog steeds heel leuk

Teunis Penning

klaar

Ik ben net klaar met mijn examen en ik ben heel blij dat ik heb het gedaan, maar ik ben ook heel blij dat ik er eindelijk klaar mee ben! Ik vond het ook heel leuk met de spelletjes.

Denise Kok

heel keuk

Het typen is me heel erg meegevallen. Als ik eerlijk ben, vind ik het heel leuk. Vooral aan het einde van de les als ik de eieren mag vangen.

Ryanne, Bunschoten

dankjewel

beste ticken ik vond het vaak wel een beetje moeilijk maar jullie hebben me wel geholpen.\r\nDank Je Wel TICKEN.\r\nxxxxxlisa --> --> TICKEN REACTIE: dat vinden we heel leuk om te lezen!

Lisa Jung

verschillende oefenexamens

Ik ben nu bezig met de examentraining, maar doe nu telkens dezelfde tekst. Ik zou graag wat meer verschillende oefenexamens kunnen doen. --> --> TICKEN REACTIE (19aug2010): een goede tip. Bedankt. Nemen we mee bij een toekomstige versie van de typecursus.

Eliko, Dordrecht

zo blij

ik ben super blij want ik kan nu alle letters typen. ik moet nog vijf lessen en dan ben ik klaar.met mijn laatste lesje heb ik een nieuw record behaald. mijn vorig record was een typesnelheid van 117 en mijn nieuwe record van mijn laatste lesje was een typesnelheid van 146.daarom ben ik zo blij.

Teunis Penning

10

ik ben bijna klaar met typen \r\nalleen examen nog echt zenuwachtig \r\nals ik het nou niet haal wat dan \r\n\r\nik ben super tevreden over deze site\r\nhet heeft me echt geholpen \r\nik heb een 10 gegeven \r\n\r\nik wil sterre bedanken voor het leren typen\r\nhet heeft me echt geholpen \r\n\r\ndankjullie wel \r\ngroetjes en liefs van jullie tevreden leerling Amber\r\ndoei doei doei\r\n

Amber Reinaard

152 apm

ik ben nu helemaal klaar met typen\r\nmij hoogste van het eindexamen is 152 per minuut\r\nhet was ook best wel simpel\r\nalleen wel jammer dat het nu afgelopen is.

Amber Reinaard

sssssuuupppeeerrrrrr

Ik ben net klaar met tikken en ik vond het ssssssuuuuuupppppppeeeeeeeeerrrrrrrrrr leuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tess amersfoort

toppi

Ik vindt het een leuke cursus alleen duurt de les een beetje lang \r\nvoor de rest toppi!!!

Ruben, Meppel

ticken leert je goed typen

ik kon dit jaar ook op\r\nmijn school een typecursus doen maar \r\ndat koste wel 150 euro.\r\ntotdat ik ticken vond. dit kost veel\r\nminder en een paar maanden later kan ik blind en met tien vingers typen.\r\nticken leert je goed typen\r\n\r\nErik (11 jaar)\r\n

Erik Ruhof drunen

geslaagd

Hoi, Ik ben Marinka.\r\nIk ben in april begonnen met de cursus en afgelopen zaterdag (28/8) Magna Cum Laude geslaagd. Ik ben 9 jaar en vond deze cursus heel leuk. Doei\r\n

Marinka Hack, Breda

cool!

ik vind ticken vet,cool,leuk,en nog veel meer.\r\nik kan nu al heel goed typen.\r\nook al ben ik pas bij les 6!\r\nhet is heel leerzaam en ik snap het ook heel goed.\r\nen het word heel goed uitgelegd.\r\nhet is ook heel goedkoop,\r\nwant op school was er ook een typecursus en die was 300 euro!!!!!\r\nticken is gewoon fantastisch!!!

Lotte Koedoot,zwolle

kindvriendelijk

echt een geweldige cursus!\r\nik ben nu bij les 6 en ik kan al 12 letters typen!\r\nbetaalbaar en kindvriendlijk!\r\necht top!:)\r\n\r\nxXxX

anna ruysendaal

superleuk

ik vind ticken heel goed bedacht.\r\nals ik een typles moet doen heb ik daar meestal geen zin in. maar als ik eenmaal bezig ben, is het superleuk.\r\nleuk en betaalbaar. mijn complimenten!

Iris van der Knaap

prettig

De service van Ticken.nl ervaren wij als erg prettig, ook de snelle reactie op een mail is erg plezierig.\r\nOnze dochter vindt de cursus leuk en oefent graag.\r\nOuders van Anneroos

ouders van Anneroos

spelletjes grappig

beste ticken,\r\n\r\nik vind dat 1 hele les best wel lang duurt.\r\nmaar ik vindt de spelletjes wel grappig.\r\n\r\ngroetjes pien

Pien van Heukelum

top

top

Gudo Stadt

bedankt Sterre

Hallo Sterre,\r\n \r\nBedankt voor al je hulp. Dit mailtje type ik nu ook met 10 vingers. Ik ben nu veel sneller dan al mijn vriendinnen. Ik heb mijn vader en moeder ook overgehaald om deze typecursus te doen. Ze doen het nu ook.\r\n \r\nGroetjes en -xxx- Anne

dure cursussen aan de kant!

Ondanks dat ik het typen mijzelf al enige jaren geleden heb aangeleerd ben ik blij dat ik nu blind met 10 vingers kan typen. De cursus was voor mij goed te volgen. De lessen zijn goed van lengte en niveau.\r\n\r\nNu mijn zoon nog zover krijgen, want eigenlijk was de bedoeling dat hij een typecursus ging volgen. Hij kreeg van school informatie mee voor een cursus richting de 180 Euro! Ben zelf gaan Googlen en kwam een aantal positieve reacties tegen over Ticken.\r\n\r\nIk raad iedereen aan de dure cursussen aan de kant te gooien en over te gaan op ticken.nl. En als ik informatie op de school van mijn zoon kan achter laten dan hoor ik dat graag.\r\n\r\nTicken, bedankt!\r\nMarcel. ---> ---> TICKEN REACTIE: dankjewel en voor scholen hebben wij gratis schoolfolders beschikbaar, te bestellen via info@ticken.nl

Marcel Schoolenberg

'verkocht'

Complimenten voor het hele initiatief van ticken.nl en voor de superservice! Direct na vondst: Anne laten proberen; en ze was'verkocht', vervolgens ook aan vriendinnen enz. doorgegeven!\r\n \r\n

Bertha Breugem

traag antwoord

slechte typcursis voor iedereen die dit gaat doen raad ik het NIET aan net een nieuwe letter en ja hoor je moet hem duizend keer typen terwijl dat veel ste MOEILIJK is!!!\r\n\r\n

Amber Kranenburg

geweldig

Heel erg knap van Ticken om via deze weg mensen ticken te leren. En ja, er zijn altijd mensen die op en aanmerkingen hebben. Ik vind dat erg jammer. Als je ziet hoe snel Marjolein vooruitgaat en hoe zelfstandig een 8 jarige hier aan kan deelnemen. Geweldig, ik ben zeer tevreden. Veel andere cursussen geven les op locatie waar ook vooral de herhaling van de letter oneindig is. Dus ik zou zeggen voor die personen die menen dat het elders beter is, ga het vooral proberen. \r\n

Papa van Marjolein Verstegen

aanrader

dit is een hele leuke type cursus met leuke beloning spelletjes.Ik ben erg blij met de type cursus.Ik kan het aanraden voor alle leeftijden ;-)

Femke

best leuk maar te lang

het kan best leuk zijn maar ik vind het te lang duren!!!!!\r\ngr doortje

Doortje Heukelum

beetje moeilijk

Ik vind het best leuk alleen wel een beetje moeilijk \r\nAf en toe vind ik het veel te lang duren maar ik heb het er voor over ik hoop na zes weken mee klaar te zijn

Anne Brans

vervolgprogramma?

Vorig schooljaar heeft Dave met zijn dyslexie zijn typediploma via jullie behaald. Juist gezien zijn dyslexie is het goed voor hem om het typen voort te zetten, hebben jullie een vervolg programma? -->--> TICKEN REACTIE: na de typecursus moet men in het dagelijks leven alles blind typen om steeds beter en sneller te worden. Succes!

Van Stenis

snelle keuze

Thom mocht kiezen: of 100 lessen typen in 20 weken of 30 lessen in 10 weken. De keuze was snel gemaakt. We hebben net les 2 gedaan.\r\nWe hopen over 9 weken klaar te zijn.

Thom uit Sassenheim

uitdagend

Ticken.nl is een heel uitdagende, onderhoudende en ook stimulerende manier voor jong en oud om in korte tijd blind te leren typen. Ik heb mij geen moment verveeld en heb van de lessen genoten.\r\nIk ben nu in staat al mijn teksten blind te typen en dat vindt ik een enorme winst.\r\n\r\nM.Snoek ( 58 jaar)

marianne snoek

Superrrr blint typen

ik vind het superrrrrrr ik kan nu blind typen dus ik zal zeggen doe dit en jij kunt blint typen super toch

Ramon Andriessen

leuk

ik vind het heel leuk\r\nnu kan ik bijna blind typen\r\nik ben in de vakantie begonnen \r\nik ben bijna klaar

Ricardo Kloet

super leuk

Ik heb nog maar de eerste les gedaan en ik vind het nu al super leuk!!! ik kan niet wachten op de volgendeles.

Sanne Vink Hillegom

slechtere scores

ik ben bij les 6, in het begin vond ik het heel leuk maar nu haal ik steeds slechtere score's zoals 83.1 ---TICKEN TIP: typ hardop spellend, dan leer je sneller en haal je hogere scores.

Anne Brans

goeie typecursus

ik vind het erg leuk.\r\nik ben van mening dat er nog wat meer typegames komen.\r\ndie zijn namelijk het meest leuk.\r\nik haal ook vaak hoge scores zoals 100%.\r\ndus dat betekent dat jullie een goeie typecursus hebben.\r\nik heb een beetje spanning voor de volgende les omdat ik dan eindelijk tijd krijg.\r\nik probeer alle teksten al wel blind te typen.\r\njullie cijfer wordt een 9,6.\r\ndat is ook mijn gemiddelde cijfer in de teksten.

casper eijden

geweldig

ik vind dat jullie een geweldige service geven en dat jullie een geweldig programma hebben. Ik ben er helemaal blij mee. Verder ga ik na het examen onze zoon opgeven.\r\ngroet,\r\n

Monique Gueépin

bedankt!

beste ticken\r\n\r\nik vindt het een leuke typecursus.\r\nik vind het de moeite waard om te proberen voor iedereen die het wil doen:het is echt gaaf!!!!!!!!!!!!\r\nbedankt ticken dat jullie zon leuke typecursus hebben.\r\nen ik ben al bijna klaar!!!!!\r\n\r\ngroetjes pien\r\n

Pien Heukelum

super leuk

ja het was super leuk hoor

erika e.d dekkers

aller beste

Beste Ticken, ik typ dit stukje met tien vingers. Het gaat nog niet zo heel erg snel maar dat komt wel. Ik wil even zeggen dat deze cursus de allerbeste is!!!!!! heel erg bedankt. Kan er in de games misschien iets meer afwisseling zitten? Anders heb ik steeds de neiging om ze over te slaan.\r\nJij ook bedankt Sterre. Veel liefs van Hanny

Hanny Gunnink, Waddinxveen

super leuk

beste ticken \r\n\r\n\r\nik vond het een super leuke cursus!\r\nheel erg bedankt. de lesjes zijn ook erg leuk!\r\nbijna examen ga mijn best doen.\r\n\r\nheel erg bedankt \r\n\r\nrianne

Rianne Bos

vinger pijn

mijn vinger doet pijn door het typen. er moet MUZIEK BIJ!!!!!!!!!!!

xander schep amsterdam

Leeeuuhhkk!!

Jorinde Pullen

het is saai!!!

Jacco Maassen

een hele leuke typecursus ik moet nog een paar lessen en dan ben ik klaar!!!!!!!!!\r\nalleen de spelletjes vind ik niet zo leuk

Vera Bron Asperen

ticken hyve 22sep10

heb mijn typediploma gehaald!\r\nhad 221 amp en 99,70% ben er echt heel blij mee!\r\ndit is echt de beste typecursus ever

EmmaBalou

ticken hyves 14 okt 2010

dit is super cool, \r\ndit is veel cooler dan andere typ cursesen ik kan heel heel heel heel hheell snel typen door TICKEN typcursus en ik ben bij de laatste les jeeeeeeeeeee maar ook weer jammer want dan kan ik het niet meer doen:'-( \r\ndoeitjes :-d

Brent

saai maar wel leuk

De typegames zijn saai maar de teksten zijn wel leuk en je leert er ook nog iets van.\r\nDe typegames lijken ook heel veel op elkaar en ik sla ze meestal over.De lessen duren ook een beetje lang. in de volgende les ga ik op tijd

Johanna Terpstra

ik vind deze lessen cool\r\n

Angelique Timmers

ik vind het echt leuk vooral die teksten schrijven! alleen die eieren vangen vind ik minder leuk maarja je leert het dan wel snel ;)

emma

en ik vind het erg leuk hoe jullie alles leuk versiert hebben anders is het zo saai :)

emma

HET LEREN TYPEN GAAT ECHT SUPER SNEL!\r\nDE SKINNYTYPEHELP DING IS ECHT HEEL HANDIG!\r\nALS JE DIT LEEST GA JE 100% ECHT OP TICKEN!

Eline Polanen

steeds leuker

ik ben bijna klaar met mijn typeles. ik vond het eerst niet leuk om te doen, maar ik ga het steeds leuker vinden omdat je steeds meer kan. \r\nik heb de typeles in 14 weken gedaan. nu moet ik alleen het examen nog... ik hoop wel dat ik het haal!!!\r\n

Martine Nifterik

moet doen

Eerst vond ik het saai(nou nog steeds).\r\nIk heb er nooit zin in. Een les duurt veel te lang \r\nIk raad je deze typecursus niet aan (het is al erg genoeg dat ik hem moet doen van mijn ouders)

Evert (11 jaar en met een slechte humeur)

ik ben iets over de helft en ik vind \r\nde lessen da bomp!:p :)

Eline Polanen

hij werkt goed maar ik ben sterre een beetje zat\r\n\r\n\r\n\r\neen 7.3

Björn van der Klaauw

ik vind ticken super leuk! :) ben al bijna bij les 7

emma van dijk

Ik vind het een hele goede typcursus. Ik heb er nu heel veel profijt van op het voortgezet onderwijs.

Leendert Otto van Tuijl

Het is heel leuk alleen de spellen zijn heel saaaaaaaaai! Maar ach, je kan dan wel sneller vbs codes typen.

Jefta

ik heb mijn typdiploma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!\r\nvet cool!!\r\nik ben blij met ticken!!\r\nheel erg bedankt ( met tien vingers getypt en super snel!)\r\ngroetjes doortje

Doortje Heukelum

Ik ben net begonnen, maar het is echt helemaal super!!!!!!!!!!!!!!! Ik heb zelfs mijn ouders overgehaald om deze typcurses te doen. Wat grappig is dat ik ook sterre heet. Doei!!!

Sterre Duitshof doetinchem

mijn vriendin doet het nou ook! :)

Emma dijk

Ik ben nu in de les dat je de hoofdletters en de b leert. Ik schrijf dit stukje met tien vingers.\r\nDe les met de b en de hoofdletters was moeilijk en daarom haalde ik eerst een score van 79, daarna 59 en daarna 68.

Johanna Terpstra

ik geef ticken een 8 en een half\r\nik ben nu bij de les van de 1 en het ! ik mag al bijna mijn diploma halen!!!!!!!!!!!

Vera Bron, asperen

ticen is erg leuk allen typ ik niet elke dag meer

wouter heek

mam is boos

beste ticken. kunt u antwoord geven op deze vraag:\r\nwaarom was het in het begin leuk en nou niet meer zat er vaak op hoor\r\nen ik weet het er zijn veel voordelen maar niet meer leuk en mijn moeder is boos op me omdat ik niet meer op zit!\r\nen ik zeg steeds "het komt goed !" en mama: "ik heb niet voor niets betaald"\r\nmet tien vingers ticken is te gek maar zo niet. \r\n

Ramon Andriessen

heel leuk maar wel lange lessen...

Asimo

Het was een erg goede type les.\r\nEcht erg goed vooral de typegames waren leuk.

Anne

stom en tof

goed bedacht maar wel stom. + ik merk dat ik nu veel sneller en beter kan typen! dat is tof

Björn Klaauw

ik moet nog 1 les ik ben dus bijna klaar!!!!\r\ndoor ticken heb ik veel sneller en beter leren ticken ticken is echt te gek!!!!!!!!

Vera Bron, asperen

\r\nik ben verbaast hoe snel ik nu kan typen. \r\nde vorige berichtjes heeft ambi getypt.\r\nen een mijn vriend ambi vond het vetstom maar ik niet allen soms duurt het iets te lang.ik ben nu bij les 16

björn klaauw

muziek bij?

het is wel saai, maar het werkt wel. Toch vind ik het niet echt leuk!\r\nmaar het gaat om de resultaten. mijn broertjes vinden dat er muziek bij moet ik eigelijk ook.en de spellen moet meer actie hebben. ik geef het een 7 en een half. \r\n\r\ntot later maties

Marius Wijnans

leuk niet duur

leuk hoor ticken op ticken .nl moet je ook doen en het is niet duur

jantje lodewijk

Met de laatste oefeningen verheug je je wel op de typegame, maar verder is het een héle leuke cursus.

Daan Sars, \r\nUtrecht

top(is niet waar wel leuk)

Björn Klaauw

dit is een best leuke site

piet heek

het is leuk\r\nen het is best snel gegaan .

Taartje

Erg leuk maar wel lange lessen en saaie games...

Aibo

8,9

het is wel grappig alleen saaie lessen. ik ben Sterre een beetje zat en ik heb de neiging om te stoppen maar dat doe ik lekker niet ik geef Ticken een 8,9

Richard Liebregt

Ik vond het een leuke typcursus ,duidelijk uitgelegd en het duurde ook niet zo heel erg lang.\r\nIk heb mijn dilploma gehaald met 129 aanslagen p/m en 100% nauwkeurigheid .\r\nHier was ik heel erg blij mee !\r\nBedankt ticken...

Kevin Lenting

echt super saai en die lessen zijn echt heel lang maar kan nu blind typen jippie toch?

Fréderique Putting

Heel leuk alleen nie veel ruimte om zelf iets te doén!

Robonaut

Ik vind dat er van af les 15 een grote plaat moet in plaats dat toetsenbordt wand anders ga je naar dat toetsenbordt kijken en daar leer je niet van.

wouter heek

games herhalen

ik vind het saai kunnen de spelletjes niet wat vaker zijn ik kan het niet opslaan en ik moet dan eten en dan moet ik helemaal opnieuw beginnen TICKEN REACTIE: Je kunt de games van de lessen die je hebt afgerond herhalen. Ga daarvoor naar de pagina Studieresultaten, dan zie je boven de kalender de functie om terug te gaan naar de game(s) van een afgeronde les.

Szonja Hollos

cool

typecursus is cool :) maar die mevrouw die die filmpjes zegt, herhaalt dingen heelvaak !!!\r\necht een super typecursus alleen shift toets is heeel irritant!!!

Roos Haslinghuys

Ik geef een 9

Ticken is heel leuk maar de lessen duren uren en de spelletjes komen bijna nooit!\r\nIk geef een 9

Jefta

leu k h o o r !!!!!!!!!!!!!!

supergoeie cursus, een vriend van mij, Max, doet het ook\r\nHIj vindt het net zo leuk als mij\r\nik ben al bij les 18!!!!!!!!!! :)\r\nleu k h o o r !!!!!!!!!!!!!!

Jonneke Raijer, Goedereede

leuke lessen!!!!!

Roos Haslinghuys

best gaat / 6

best gaaf.\r\nik geef een 6

Fréderique Putting

Echt een superleuke typecursus! Ik ben zelf een robot aan het bouwen, en heeel mischien mag die ook wel ticken doen! Een dikke 10+ dus!

Jefta

ticken is saaaaaaaaaaaaaaaiii en leuk tegelijk.

Merijn de Bruyne

jippie

typen is wel leuk vooral als je her blind en snel kunt ik heb met de typgame een score van 7428 gekregen en ik sta nu boven aan leuk he\r\n1.Marissa en ik wil nog wat zeggen en ik vind het onzin dat er altijd een toetsenbord bovenin staat en nog wel met de zelfde kleuren als met de ticken typehelp en nog een ding ik heb dit blind met tien vingers getickt\r\n\r\ncool he \r\n\r\nHallo ik heb net mijn oefenexamen gedaan ik had een nauwkeurigheid van 100 procent\r\nen een snelheid van 145 goed he *o/* \r\nen met de typrace sta ik bovenaan met een score van 77468 en daaronder sta ik nog een keertje met een score ban 74876 jippie mij\r\n*o/* \r\n\r\np.s. leuke smiley he *o/*

Marissa Onstein

Ik ben vandaag begonnen!! TICKEN is erg leuk. Mijn hoogste plaats is 4de. Mijn cijfer is 9,4

Robbin Baauw

leuk - saai

wel leuk alleen na een tijdje wordt het saai. Leuk dat je spelletjes kan doen als je daar zin in hebt. Eerst zag ik dat helemaal niet!!!

en het maakt niet uit wie ik ben... (Jefta van der Horst)

ik vind het erg leuk, maar de lessen duren wel erg lang en ze zijn een beetje saai

Mees Frensel

ik vind ticken wel heel leuk alleen soms duren de lessen wel lang.\r\nmaar de spelletjes maken dat helemaal weer goed!

mariken balk

Het is leuk maar soms duurt het lang en is het saai. verder is het superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. je leert snel en het heeft heeeeeel veel nut!!!

Jade Bogaart

toppie

het is keileuk. echt toppie. je leert supersnel!!! \r\n(dit typ ik blind)(top toch???)

iemand die de cursus doet (Jade)

suuuuper

ik vind dat de skinnyhelp echt suuuuper werkt! verder zijn de lessen wel saai maar wel effectief!\r\n

wie ben ik???? (Jade Bogaart)

hallo TICKEN,\r\nik vind het erg leuk maar de lessen zijn soms wel heel lang!\r\ndat vind ik heel jammer!

Saar v/d Bers

ik vind de lesssen zo saai want de lessen zijn zo lang en er zijn van die zinnen die nergens op slaan zoals wist je dat 1+1 2 was???? \r\nnee dat wist ik niet\r\n\r\n

Jan van der Wal

Ik had eerst een andere cursus die was SAAi, echt niet normaal deze is VEEL LEUKER!!!!!!!!!!\r\n*compliment aan ticken!!*

Anne Colombijn

Super cursus \r\necht leuk\r\nbehalve typegame:( die zijn allemaal een beetje saai, sla ik meestal gewoon over\r\nmaar het verder wel een GOEIE cursus!!!!!!!!!!:)

brown eyes

slogan

10++++++++++++++++++++++++\r\nTYPEN LEER JE LEUK EN SNEL OP TICKEN.NL !!\r\n\r\n\r\n:) :) :) :) :)

Don't forget Meid met een Mening (Anne Colombijn )

best wel leuk maar ik vergeet het telkens te maken\r\n\r\n\r\ndan heb ik weer met vriendinnen afgesproken dan weer met me vriendje dan heb ik weer huiswerk, kortom het komt er gewoon niet van!!

Nina v/d Hoek

geen tijd

ik heb hier echt geen tijd voor! mn agenda staat propvol met afspraken enzo dus er komt GEWOON NIKS VAN! ---TICKEN REACTIE: leer blind typen en je gaat heel veel tijd winnen :-)

??????????? (Jade Bogaart)

groetjes

Hoi ticken. dit stukje typ ik blind. TICKEN is een leuke typcursus maar de lessen en games zijn soms wat saai. het leuke is dat ik echt merk dat ik vorderingen maak!

groetjes mij (Johanna)

sexy

Ik vind het wel leuk maar de typgames zijn nogal saai Daarom ben ik niet altijd genaaid om op TICKEN te gaan. En de lessen mogen van mij wat boeiender.\r\nleuk en die vrouw die typs geeft is sexy

Tobias Nooij,Lelystad

ik vind ticken heel leuk!! maar soms zijn de lessen saai. gelukkig zijn er spelletjes! het is ook handig voor later!!

lenneke huijser

vind de type cursus heel leuk en goed in elkaar zitten leuke oefeningen en van de teksten die je over moet typen leer je ook nog wat omdat het nuttige informatie is. wel vind ik de overgang van de cursus naar het (oefen)examen te groot als je een spatie vergeet is alles wat je daarna typt fout en dat kan volgens mij niet echt de bedoeling zijn. ook veranderd het systeem ineens en daar moet meer gelegenheid gegeven worden tot oefenen omdat het vooral voor jongere kinderen een te grote verandering is. maar aan een papiertje hecht ik weinig waarde als ik zie dat mijn zoon van 9 jaar in 2 maanden tijd met 10 vingers kan typen dan vind ik het supper, en zelf heb ik mijn type vaardigheid ook stiekem met de spelletjes kunnen opkriken. ik kan het iedereen aanraden typen leeren met ticken. nu is hij klaar en mist de lessen.

diego biezemans

games

Ik vind het wel leuk maar de lessen zijn zo lang. En je kan alleen maar dezelfde spellen doen!Er moet om de 2 of 3 lessen een nieuw spel komen.Maar de typcurcus is wel leerzaam ik kan nu al half blind typen en ik ben nog mar op een kwart van de typcurcus. ----TICKEN REACTIE: er zijn in totaal 7 games en na elke 3-4 typelessen krijg je een nieuwe erbij. Volhouden! :-)

Karleen Pietersma

ik vind de typcusus leuk. \r\nmaar soms heb ik geen zin in typcursus en stel ik het steeds uit.\r\nsommige typgames zijn saai sommige typgames zijn leuk. \r\nmijn cijfer is een 8

Niki Andringa

fantastisch

Onze ervaringen met ticken.nl zijn fantastisch. De cursus is erg goed en de service ook. Ik heb jullie al bij diverse mensen aanbevolen en zal dat zeker blijven doen.\r\n\r\n

Yvonne Vermeulen

Ik vind deze typecursus echt superleuk!!!!!!!!!!!!!! alleen duurt de les soms een beetje lang en dan heb ik er niet zo heel veel zin meer in maar het is een hele goede cursus!!

Anne-Marije Weijers

ik heb een tip misschien kunnen jullie wat vaker spelletjes doen ik krijg anders super snel kramp

Szonja Hollos

ticken is leuk maar soms heb ik er echt even geen zin in...\r\n\r\n\r\n\r\n

marieke schilder,grashoek\r\n

ja soms wel saai maar je leert het wel

Jim Sluijs

echt waar!\r\nik bak er helemaal niks van en ik moet eind feb klaar zijn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!\r\nHELP!\r\n

Jonneke Raijer

Volgens mij kan sterre zelf wel heel snel typen want ruim 3000 regels HTML is best wel veel!\r\nEn lars van dijk kan best games spelen want bij studieresultaten zit ook een knop van welk spel je wil spelen.\r\n\r\nGroetjes,

Jefta

ik ben eindelijk klaar!!\r\nik ga me nu inschrijven voor het examen!!\r\nen ik vond sterre het leukst van de typecursus maar ook de spelletjes, vooral de typerace\r\nen het is niet duur!!\r\nik heb veel geleerd \r\ndoeii!

Marieke Schilder

een 10!!

Marieke Schilder

wel leuk

wel leuk die games en lessen

Tobias

De cursus is aan het begin heel erg leuk maar na een tijdje (19 lessen) begint het een beetje heel erg saai te worden. ik tickte eerst een keer per dag maar nu nog maar 3 keer in de week ik heb wel betere dingen te doen :p\r\n\r\n

Anne Brans

leuk

Ik vind het een hele leuke typecursus

Eline van Gelderen

mwah. de lessen duren veel te lang

Mees Frensel

10

IK GEEF EEN 0!!!!!!\r\nOeps de 1 vergeten ik bedoel dus een 10!!!!!!!!

Jefta

supercursus!!

Anne Colombijn

ik heb het examen gedaan en had MAGNA CUM LAUDE!!!!!!!!!!\r\n\r\ndat is het 1ne hoogste!

Marieke Schilder

Ik vind het super leuk !!!\r\nEerst vond ik het een beetje saai, maar nu kan ik al bijna alle letters, en dan word het steeds leuker !!! \r\nDus mensen die dit lezen; Heeft u nog een zoon of dochter die nog niet kan typen ?\r\nStuur ze dan naar ticken.nl\r\n

Willemieke Werner

super leuk, (behalve de typgame) die sla ik altijd over. Heel leerzaam, IK MOET NOG 1 LES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

caroline

zeer tevreden moeder

Mijn beide kinderen zijn reeds vandaag gestart met de cursus. Ze zijn enorm enthousiast!\r\n\r\nIk zelf overigens ook. Ik had al geïnformeerd bij verschillende typecursussen, maar zowel prijs als kwaliteitverhouding is prima. Er zit enorm veel verschil qua prijs met de andere aanbieders.\r\n\r\nDaarnaast heb ik ook goede recensies van een vriendin van me, die ook haar dochter bij Ticken de typecursus heeft laten volgen.\r\n\r\n \r\n\r\nIk ben zeer tevreden. Bedankt.

Minke van Veldhuizen

eentonig

beste Ticken het is een leuke typ cursus\r\n\r\n

Sarah Hassinini

sto

Ik vindt dit een stomme typles!!!!!!!!!!!\r\nTICKEN REACTIE: morgen voel je je misschien weer gelukkiger :-)

Eline Polanen

in les 21, oefening 3 (21.3) staat: hockey doe je in een rokkie, met een stokkie.[enter]\r\njongens doen hockey niet in een 'rokkie'

Mees

8

Wij zijn wel blij met jullie aanbod, zodat je niet van huis hoeft en een kind in eigen tempo kan werken.\r\n\r\nVoor de andere 2 kinderen staat deze cursus al op het verlanglijstje. Maar die moeten nog even wachten, zijn nog te jong.\r\n\r\nWel vond ze de spelletjes af en toe saai of eentonig.\r\n\r\nIk vind de cursus wel een 8 waard.

Marion van Heel (moeder van Mirthe)

lekker goedkoop

ik vind de typecursus wel goed vergeleken met andere typecursussen die zo duur, en deze is lekker geodkoop.\r\ndit is een leuke typecursus maar de spelletjes mochten ook wel wat leukeer zijn en waar je niet in hoeft te typen groetjes mariken

mariken balkzetten

enthousiast

De kids zijn erg enthousiast.

Johan Keijzer (vader van Sanne en Marijn)

9-

hoi, mag ik een tickenreactie?\r\nik geef deze typecursus een9-\r\nik typ dit blind ben net aan het inschrijven(mijn moeder) voor examen en ik vind dit een heel goede typecursus\r\nen een heel klein beetje saai soms want ik vind de lessen wel grappig\r\ngroetjes mariken balk uit zetten 10 jaar en ik kan blind ticken!!!!!!!en ik heb het aan iedereen verteld en zo en aangeraden ---> TICKEN REACTIE: kijk, zo'n bericht maakt ons heel erg blij :-)

mariken balk

goedkoop

Ik heb een vraag: Hoe komt het dat deze typecursus zo goedkoop is en andere typecursussen niet?\r\nheel leuke typecursussen groetjes mariken ---> TICKEN reactie: TICKEN wil leren blind typen betaalbaar laten zijn en zo leuk mogelijk.

mariken balk

Joepie!!!\r\nik hebnet mijn examengehaald!!!\r\nik heb summa cum laude dat is heel erg goed groetje smariken

mariken balk

echt geweldig die cursus\r\nik deed eerst een cursus die letterlijk 10 keer \r\nzo duur was!!!\r\nen die was heel slecht \r\necht super \r\nvoor iedereen: Ticken.nl!!!

Martan

saai

mwah best wel leuk maar bijna altijd super saaaiii! :(

Claravl

Ik vindt dat ze het a;tijd in een keer zo lastig maken dat is erg jammer daarom geev ik ze een 5

Richard Liebregt Zevenhuizen

xxx

Hallo ticken\r\n \r\nik wil jullie bedanken dat ik zo heb leren typen\r\nIk vind jullie echt een super Typcursus dus daar dit !\r\n \r\nGroetjes Sharon\r\n \r\nXXX\r\n \r\nP.s HEEL ERG BEDANKt!

Sharon Toutenhoofd

Hoi allemaal.\r\n\r\nIk ben nu bezig met de cursus.\r\nIn het begin is het heel erg leuk.\r\nMaar als je het vaker in de week moet doen wordt het wel iets minder.\r\nVooral de typegame aan het eind maakt de type les leuk.\r\n\r\nEen echte aanrader dit.\r\nWiepie

Wiepie Haan

Bijna altijd leuk maar de typegame's gaan op het laatst vervelen.

Meliz Dijkstra

proefexamens

Ik, de moeder van Linde, zou graag meer oefenteksten in de cursus zien. Bijvoorbeeld meer oefenexamens. Nu heeft Linde al verschillende keren het oefenexamen gedaan en kent ze de tekst waardoor ze beter typt dan bij een nieuwe tekst. Verder is de cursus wel goed bevallen alleen begon het toch wel sneller te vervelen bij Linde dan ik had verwacht. --> TICKEN REACTIE: als het proefexamen in de laatste les is afgerond, verschijnen er meer proefexamens op de pagina 'Studieresultaten'.

Linde Zelst

eerdr heb ik laten weten dast ik ze een 8,9 en een 5 gaf maar dat komt om dat ik ze zat ben

Richard Liebregt

soms saai

ik vindt ticken een beetje saai woorden, maar heeeeeeel leerzaam en ik raad het iedereen het aan. Ook al heb je dyslexie ik heb het en ik kan nu blind typen. veel kinderen uit mijn klas doen de curses ook omdat ik tevrede was.voral de spelletjes zijn leuk.

Eline Martens

Super

ik vind het een super!!!!!!!!!!!!!!!!!! type cursus, maar ik wel dat de 3,4,5,6,7,8,9,0, geleerd moeten worden maar verder is het goed super goed!!!!!!!!!!!!!!

Brent Boere

8,5

Ticken is best leuk alleen ik druk steeds op een goeie toets maar dan telt die als fout!!!!!!\r\nDaarom geef ik een 8,5. ----> TICKEN REACTIE: let op dat je niet per ongeluk je CapsLock hebt ingedrukt... :-)

Jefta

niets aan toe te voegen

Dit is echt een super-leuke typcursus! En dat wel voor zo'n goeie prijs. Ik ben heel tevreden hiermee. En wat een leuke spelletje's zijn er ook! Er is niks aan toe te voegen!

Karen Killian

erg leuk, maar

ik vind het een erg leuke typcursus alleen te teksten vind ik alleen en kunnen julie het iets makkelijker maken om een klantenbeoordeling te maken.\r\nkunnen er iets meer typspelletjes komen want anders moet je heel vaak het zelfde spelletje spelen en dat is niet zo leuk ---> TICKEN REACTIE: je zult zien dat je na een aantal lessen steeds een nieuwe typegame erbij krijgt. In totaal zijn er 7 typegames.

Carolijn Vliert

saai

ik vind het egt heel saaaaaaaaaaaaai.\r\nik vind de spelletjes ook saai. ---> TICKEN REACTIE: tja, om te leren typen moet je de aanslagen automatiseren en daarvoor moet je veel herhalen. Gelukkig doe jij de minst saaie typecursus. Hou vol :-)

Amber Gooshouwer dordrecht

hoera ik kan nu mijn naam blind typen!

jefta

ik vind deze typecurses erg leuk maar aleen wil ik vragen om een klantenbeoordeling toe te voegen wat makkelijker te maken!\r\nik heb me rot gezocht!\r\n

Inez Renne

een super leuke typecurses!\r\nsterre is altijd aardig!\r\nkortom een vette typecurses!\r\n

Inez

Echt super leuk!!! je leert erg snel! :) maar soms is het best wel saai maar voor derest erg leuk!!!!

Jamie

de lesjes duren steed langer maar de spelletjes maak het wel veel leuker

Vera de Klerk

deze typecurses is echt helemaal geweldig ik heb nu 5 lessen gedaan en kan al best snel typen.\r\nkortom echt SUPER!!!!!

Fabienne

wel leuk zo'n typecursus en encyclopedie in 1 alleen die spreekbeurt-makers vergeten iets...\r\nmet powerpoint of dat soort dingen vinden kinderen je spreekbeurt interessanter en omdat (veel) scholen die wel hebben, maar geen schoolbord, is ie niet 100%\r\n\r\nis mijn mening

jefta

echt super leuk!!!! (vooral dat haaien spel ;D)\r\n\r\n\r\nGr.

Jamie

Heb net mijn typecursus gehaald!!! Ben echt heel blij.\r\nTicken is the BEST!!!

Martan Vliet

Erg leuk maar er komt geen eind aan en het laatste spel duurt ook zo lang ik geef jullie een tien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stan

leuk

De ticken typecursus is heel erg leuk, en je leeert goed blindtypen. Dit heb ik helemaal blind getickt.

Barbara

ik vind ticken een hele goede cursus en ik leer er heel goed en snel tikken. het typematje is ook heel handig.\r\nde spelletjes zijn ook leuk en tegelijk leerzaam.

Joe-Lize brugge

geweldig

Zou het kunnen een typecursus voor zo weinig dacht ik voordat mijn zoon ermee begonnen was...\r\nOmdat hij zo graag wilde starten de cursus gekocht en het blijkt een schot in de roos!!!\r\nIn een woord GEWELDIG. Het is duidelijk voor kinderen en goed te volgen met een mail na afloop van elke les met de resultaten.\r\nBen je het een paar dagen vergeten krijg je ook een mail dat je nog eens een lesje moet doen...\r\nHet is ook vooral ideaal dat je het in je eigen tijd kunt doen en er nergens voor naar toe hoeft!\r\nNa vier maanden typeles was het dan zover, het examen. (10 extra) Ook dat is weer ideaal thuis te doen zonder stress............na het behalen van het examen meteen het resultaat binnen en gelijk uit te printen met de behaalde scores erop. Bij deze dus bedankt voor de geweldige cursus.

Linda van de Schoot

snel

ik had al een andere keer een reactie geplaatst maar ik kreeg geen antwoordt daarom vraag ik het nog een keer\r\n\r\nsterre , hoe snel kan jij blindt typen -----> Sterre haalt bijna 400 apm als zij iets uit het hoofd typt en ongeveer 360 apm als zij iets moet overtypen van een tekst. Ze geeft wel aan dat het ook afhankelijk is van de tijd. Het lukt niet om de hele dag door zo snel te typen. :-)

Fabienne

Ticken is super leuk!!!\r\n

Isa

oefenexamen

de spelletjes zijn supersaai! hoe kan je oefentekst van examen doen? ---> TICKEN REACTIE: de laatste les is het oefenexamen, die ook is ter herhalen via je pagina Studieresultaten.

Johanna Terpstra

ik vind het begin van typen leuk.\r\nin het midden stuk vond ik het weer minder leuk.\r\nmaar nu vind ik het heel leuk.\r\nomdat ik nu zo snel kan typen.\r\nen nu moet ik nog maar 2 lessen.\r\n

Ruben Fricke

ik vond Ticken leuk, ik ben nu klaar en GESLAAGD!!!!!! jippie

Niek van Heek Rijssen

ik vind het geen leuke typles je wordt kontinu ge korisjeerd en je krijgt veel te snel meer en nieuwe leters en die BEGELIJTSTER herhaalt kontinu het zelfde als of je een kluiter bent

Niels Kingmans

Ik heb erg veel aan deze cursus, heb problemen met mijn gewrichten in oa. handen en polsen, door deze cursus kan ik toch weer wat beter en langer typen zonder al teveel pijn. Voor mij ideaal dat ik het thuis kan doen wanneer ik mij goed voel. \r\nGa deze cursus zeker aanbevelen bij mijn therapeut voor andere patienten.

Maaike

ik vind de type curses best leuk alleen moet je voor het examen weer $10 extra betalen onzin toch \r\n\r\nverder wel steeds de zelfde oefeningen en saaie typegames, maar van steeds de zelfde oefeningen\r\nleer je wel goed typen\r\n\r\nbruno,\r\n \r\n

Bruno Hermans delf gauw 2945mb

geslaagd

Ik heb mijn diploma gehaald!!!!!!! Het is heel leuk en je leert het ook, dit type ik blind.

Barbara

heer erg tevreden

We zijn echt heel erg tevreden over Ticken!\r\nMijn zoon is dyslectisch en ook voor hem werkt dus de methode die Ticken heeft ontwikkeld.\r\nHet is echt een geweldige toegevoegde waarde voor mijn kinderen. Er wordt op dit moment gewerkt aan een boekenbeurt en dan zijn de resultaten qua tijd en efficiënter werken aanzienlijk!\r\nHartelijke groeten en veel succes in de toekomst met Ticken!\r\n

Lidy

examen

Ik heb geen cursus maar alleen het examen gedaan voor 14,95 euro omdat ik een typediploma nodig heb voor mijn opleiding.\r\nSuper dat je het zo online kan doen en voor dat geld. Ik moet het diploma nog wel via de mail ontvangen dus ik ben benieuwd wanneer ik deze heb. ---> TICKEN REACTIE: na ontvangst van de betaling is het typediploma verstuurd. Gefeliciteerd!\r\n\r\n

Suzanne,

suc6 iedereen!!!!!

ik vond het eerst weer ff saai maar nou vind ik het wel leuk! :) en ben op de helft al. :D egt een dikke 10 voor deze site! suc6 iedereen!!!!!

Jamie

geslaagd

heb examen gehaald!!\r\nticken reactie please\r\nps dit heb ik blind getypt!! ---> TICKEN REACTIE: toppertje! (151 apm en 100% nauwkeurig)

Anne Colombijn

de typ cursus is best leuk en ik kan nu al blind typen dat is echt heel fijn :):):).\r\n\r\nxxx en suc6 met de typ cursus als je hem volgt :).

Pien Kuijpers

geslaagd

Ticken vond ik een erg leuke typcursus, ik heb vandaag een proefexamen gedaan & ben geslaagd! ---> TICKEN REACTIE: goed zo en nu nog je typediploma halen.

Roos.

complimenten

Als ouder wil ik overigens graag opmerken dat ik het een hele mooie, fijne en inzichtelijke cursus vond. De informatie over de voorgang vond ik erg duidelijk en compleet. Complimenten! We hebben al reclame gemaakt!

Lia Driessen-Nijssen

keep smiling

ik heb er een hele grote hekel aan omdat ik het supersaai vind en de oefeningen zijn ook zo lang. als ik een cijfer mocht geven, een 6+\r\nnou dit vind ik ervan! ---> TICKEN REACTIE: binnenkort zul je blij zijn met je typevaardigheid. Keep smiling.

Inez

Het is in het begin vooral leuk alleen de lesjes duren steeds langer gelukkig mag je op het einde wel een spelletje doen. ik ben nu in les 17 dus ik kan over 4 weekjes examen doen HET VALT WEL MEE hoe lang een les duurt.\r\n\r\n\r\n

Vera

7 games

de typecursusis best wel leuk! XD\r\nmaar er zijn eigenlijk maar 2 verschillende games en dat kunnen er best wat meer zijn! ---> TICKEN REACTIE: er zijn 7 verschillende games. Na een aantal lessen krijg je er steeds weer een nieuwe bij.

Timo

Ik ben 40 jaar en heb het altijd als een gemis ervaren dat ik niet kon blindtypen en met 10 vingers typen.\r\n\r\nMijn goede voornemen dit jaar was dan ook leren typen.\r\n\r\nDoor te googelen kwam ik op deze site terecht en ik ben na 7 weken al klaar.\r\n\r\nHet is niet duur en nu probeer ik mijn man enthousiast te krijgen.\r\n\r\nIedereen die nog twijfelt zou ik willen zeggen: gewoon beginnen en jezelf verplichten elke dag als je achter de computer kruipt even naar ticken.nl en je lesjes doen.\r\n\r\nJe bent tenslotte nooit te oud om te leren!!!

Ina Beltman

Ik heb binnen 10 weken mijn typediploma gehaald!\r\nDeze typcursus is echt heel leuk!\r\nIk ben net cum laude geslaagd, HOERAA!!!!!\r\nDie typegames zijn ook heel leuk!\r\nGroetjes Pauline.\r\n\r\n

Pauline Jeanette Westerink

7+

ik mag bijna proefexamen doen. Ik vind het gek dat je extra moet betalen voor een diploma. Dit stukje heb ik blind getypt. Mijn cijfer is een 7+

Johanna terpstra

ik vind het heel saai, want (bijna) alles is GRIJSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!! ik lees hier net:\r\nJullie krijgen een dikke 10. Geweldige website.\r\nNIET MEE EENS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!\r\ndeze pagina is ook grijs. kan wat aan veranderd worden ticken!

Jana van Rossum

Het enthousiasme van mijn dochter is aanstekelijk. Zelf ben ik nu ook begonnen. Prima cursus. Nu krijg ik van haar complimenten!\r\n\r\nTip: Bij spelletjes is bij de start (muisklik) van het volgende level de tijd te kort om je hand weer op het toetsenbord te leggen. Geef ook hier de "terugtelpauze" als aan het begin van het spel.\r\n\r\nNogmaals mijn complimenten!

Joop, Rotterdam

sorry

ik heb niet zulke goede dingen gezegt maar hij is ook wel goed alleen de kleur kan ook wat vrolijker ik vind het namelijk verelend om de typcurcu te doen echt sorry voor mijn grote kritiek ik ben nou eenmaal thuis er aan gewend bijna altijd mijn zin te krijgen echt sorry

Szonja Hollos

geslaagd!

Ik ben gisteren op 22-02-2011 geslaagd !!!\r\nIk had het hoogst wat je kunt halen !!!\r\nTicken is echt een goede typecurcus!!!! ---> TICKEN REACTIE: wauw, 167 apm bij 100%. Gefeliciteerd!\r\n

Willemieke Werner

geslaagd!

Ik ben geslaagd!!!!!!!!!! ---> TICKEN REACTIE: En met mooie cijfers: 126 apm en 99,9%. Gefeliciteerd!

Ilona Schouten

Ik als ouder ben heel trots op mijn zoontje die zo vlot zijn typediploma heeft gehaald. Alle lof voor de lessen van ticken.nl. Hij heeft eigenlijk nooit met tegenzin getypt en is apetrots op zichzelf met z'n summa cum laude. Deze cursus is voor iedereen aan te raden!

Monica Fricke

Leerzaam

Ik vond het een leerzame typecursus. Leuk om te doen. En wij als ouders hebben er niet altijd bovenop hoeven te zitten, dat ze een lesje typen deden. Elke dag 1 of 2 lesjes, dan kom je er vanzelf.

Jantje Bos

Ik vind de cursus best handig. Alleen misschien zijn de oefeningen leuker als er muziek op de achtergrond zit. Of vrolijke kleurtjes

Natasja van de beek, opmeer

Klaar

Ik doe niet meer aan ticken ik kan al blind typen Heeel erg bedankt voor de leuke lessen.

game saai

Ik vind het typcursus best wel leuk, maar die typgames vind ik saai, \r\ndat vind ik een minpuntje, mar een pluspunt vind ik dat Sterre ook iets tegen je zegt, in een filmpje dan, maar toch!\r\n

Annemiek de Vries

voor het proefexamen ben ik geslaagd met 150 aanslagen per minuut en 99.9% goed! Yes!

Johanna

nou ik vind de typecursus wel goed. Maar de spelletjes zijn echt te saai. daar moeten jullie wat aan doen want sterre zegt ga nu maar lekker gamen maar dat zijn echt saaie games!!!

Jop Boeijkens

10

ik vond het egt heel leuk!!!!!!!!!!!\r\nik kan nou gewoon snel typen!!!!!!!!\r\nik geef een 10!!!!\r\n

Jan Visser

super!!!!!!!!

piet

erg tevreden

Wij zijn erg tevreden over Ticken nl.\r\nOnze dochter heeft goed leren typen en ook op vragen werd snel gereageerd. Bedankt!!!

Renate Schulenburg (moeder Merle)

ik vind het een leuke\r\ntypecurses alleen niet \r\nalle spelletjes zo leuk...\r\n ( gaat het ook echt om hea )\r\n ik leer het alleen niet heel snel. ik kan nu wel een paar letters al goed uit mijn hoofd...\r\nik vind het dus een gopede typrcurses maar wat ze zeggen van : "hier is leren typen leuk" vind ik niet helemaal kloppen, het is gewoon een normale les.\r\n\r\nongeveer een 7,7 haha XD\r\n

Hanne

heel erg bedankt

ik vind het echt een superleuke typcursus heel erg bedankt.

Sofie Nollen

Ticken is best wel leuk!! Ik had net met een lesje 98.1 procent goed!! Dat is heel goed voor mijzelf!!\r\n\r\nDoeiggg

Annemiekkkk

het is een geweldige typecurcus,al dacht ik daar in het begin heel anders over. asdfasdf saai! zodra het woord das en kaas verscheen,dacht ik wel yes! ik kan het! ik ben nu bij les 27,bijna klaar. en ik kan je zeggen dat blind typen gaaf is! je doet alles uit je hoofd,en vrienden en vriendinnen vinden het ge-wel-dig! goed om te weten is dat je een mailtje krijgt als je 5 dagen niet hebt getikt. een vriendin heeft al jaren niks meer gedaan aan haar typecurcus,en krijgt daar geen mail van. in het begi is het saai,dan wordt het leuk,dan een hele poos saai,maar tenslote is het een geweldige ervaring. ik zou zeker voor ticken kiezen. leuk is ook dat je spelletjes kan doen. die zijn eenvoudig in elkaar gezet,maar je probeert steeds records van anderen te verbreken(je kan de spelletjes al doen op deze site) conclusie: het is soms saai maar als je het eenmaal doet geweldig! deze tekst is namenlijk ook blind getikt:)

Inge

het is trouwens niet zo dat als je een letter niet goed kan dat je in de stres moet schieten. ik kende de asdf niet goed maar nu kan ik die juist het beste van allemaal. de b is nog wel lastig,en voor sommige letters moet je je pink strekken. dat lukt niet altijd goed :( ik doe stiekem sommige cijfers niet blind. kan mij het schelen want het hele alfabet lukt me wel. en na een tijdje leer je die letter/cijfer vanzelf. de website is trouwens supermooi,en het instroductie-liedje is ook gaaf:)

Inge Kleefman

soms heb ik er genoeg van

Sofie Nollen

saai en goed

Ik heb net het examen besteld. De typgames zijn saai. Voor de rest is TICKEN een goede typcursus. Dit tekstje heb ik blind getypt.

Johanna

back space

Ik ben summa cum laude geslaagd met honderdrieënzestig aanslagen per minuut! Ik ben superblij!!!!!!!!!!Ik heb alleen nog een tip voor TICKEN: het zou beter zijn als je in de lessen al kon oefenen met de backspace.Dan is het makkelijker om het examen te halen. ---> TICKEN REACTIE: goede tip, maar ... vanaf les 21 moet je ook buiten de lessen blind typen en gebruik je de backspace al. En dan heb je natuurlijk nog het proefexamen in de laatste les. :-)

Johanna Terpstra

'jongens,kom op nou! ik vondt het ook vreselijk,maar nu allang niet meer. je begint leuk,dan wordt het minder en daarna wordt het weer super. het instroductieliedje is ge-wel-dig en sterre is een goede begeleider(es) de games vallen ook wel mee,de typerace is een geweldig spel. als je een letter niet kunt moet je niet in de stress schieten,je oefent er lang genoeg mee en uiteindelijk lukt het wel. als het dan niet lukt,(wat bij mij het geval is,) gewoon blijven oefenen. het komt allemaal in orde.

Inge Kleefman

nogmaals : het is niet zo dat als je een letter niet goed kan dat je in de stres moet schieten. ik kende de asdf niet goed maar nu kan ik die juist het beste van allemaal. de b is nog wel lastig,en voor sommige letters moet je je pink strekken. dat lukt niet altijd goed :( ik doe stiekem sommige cijfers niet blind. kan mij het schelen want het hele alfabet lukt me wel. en na een tijdje leer je die letter/cijfer vanzelf. de website is trouwens supermooi,en het instroductie-liedje is ook gaaf:) \r\n \r\n

Inge Kleefman

je moet trouwens niet zeuren dat de games saai zijn. a. bij de meeste curcussen heb je geeneens games en b. je leert daardoor beter typen. verwachten jullie dan dat je mario krijgt???

Inge Kleefman

typesnelheid 232. dat had ik! dankzij ticken! en je ziet meteen wat andere spelers hebben,wat je kan verbeteren,enz. enz. enz. super toch?

Inge Kleefman

Leuke cursus. Ben nog niet klaar maar sommige teksten zijn een beetje saai. Sterre(de studiebegeleidster) legt alles goed uit enzo.\r\nIn One Word:Super!!\r\n\r\nGroetjes,\r\n\r\nJasmijn

Jasmijn Brants

heeel leuk

het is heel leuk maar soms druk ik de toets in en dan doet hij het niet maar veder is het heeeeeeeeeel leuk want ik kan al helemaal blind typen. tot de volgende keer. hoi ik heb iets voor inge bij haar eerste mening het is heel goed dat je een typ snelheid van 232 maar sterre (de studie begeleidster) zei dat het niet alleen maar om de snelheid ging en verder vind ik het wel knap\r\n

Amy Bannink

Printen

ik ben net geslaagd voor mijn examen. jippie! het diploma krijg je toegestuurd en... moetje uitprinten. dat is een nadeel. als je geen printer hebt of je hebt geen kleur(zoals ik) dan heb je er niet veel aan. maar het geeft een enorme kick om het examen te halen. je leert ondertussen veel over dieren,jezelf maar ook over(dat vond ik erg interssesant) mnm en hyves. er kwam ook een keertje een tekst over ranzige weetjes:D kortom:\r\n\r\nniet irritant,\r\nmaar reuze interessant!\r\nniet saai of duf,\r\nook niet super suf.\r\n\r\nzo is het zoals ik het bekijk:\r\nje leert 2 dingen tegelijk!\r\n(ticken en weetjes)

Inge Kleefman

ik las een mening van dat er muziek bij moet.\r\n\r\na. dat kan je alleen maar afleiden\r\nb. je kan ook zelf op de computer muziek aanzetten die jij leuk vindt(anders krijg je daar weer geneuzel over)\r\n\r\nen over dat sterre overdreven doet.\r\na. dat doet ze niet\r\nb. ze geeft je een pep talk! dat is alleen maar prettig\r\nc. je kan ook op lees de tekst klikken. dan ben je van haar af\r\n\r\nze is niet vervelend of irritant ze is aardig! en de site is gaaf! dus neem ticken of lees eerst alle andere beoordelingen door.

Inge Kleefman

over emy nogwat(sorry dat ik je 8ernaam niet weet)\r\n\r\ninderdaad. dat zegt sterre. maar bij die les had ik ook 90%. fijn dat je zoiets zegt. ik hoop dat jij later een betere nauwkeurighieid haalt dan ik maar dat je wel snel tickt! ik leerde dat in een keer.\r\n\r\nnog effe voor de ouders:\r\nnauwkeurigheid gaat boven alles. maar bij ticken leer je dat niet alleen. je leert snel,blind en goed te ticken. en je wordt steeds sneller door te hyve,chatten enz. DUS LAAT UW KIND WAT LANGER ACHTER HYVES ZITTEN:P

Inge Kleefman

je moet trouwens niet zeuren dat de games saai zijn. a. bij de meeste curcussen heb je geeneens games en b. je leert daardoor beter typen. verwachten jullie dan dat je mario krijgt???

Inge Kleefman

Dit is echt leuk.\r\nAlleen de lessen duren een beetje lang.\r\nHet is ook niet erg moeilijk en de spelletjes zijn wel grappig.\r\nIk ben nog niet zover dat ik examen kan doen, maar ik zou het alwel heel graag willen doen.\r\nGroetjes Laurie\r\n\r\nPS:alles wat hier staat is blind getypt.

Laurie Heijink\r\nHengelo Gld

leuk\r\nmaar de eerste lessen waren leuker dan de laatste\r\nde laatste waren zoooo lang\r\nmaar wel goed

Lotte Brabander

ik vind het leuker dan de typecursus die ik eerst deed want nu hoef ik niet eeuwig rare lettercombinaties te typen maar typ ik al korte woordjes. ticken is top!

Charlotte Chaudron

yessss \r\n\r\nBijna mijn eind examen doen!!!!\r\n\r\nVolgende les is proef examen :D

Jamie

Wat een leuke typecursus.\r\nEn echt hele leuke spelletjes!!!!

Tjitze Tjalf Kuipers\r\nDeinum

supper leuke typecursus! ik ben bij het examen aangeland! :-) suuuuuupeeeeeeeeer leuke typecursus! cijfer:10

Arian Leune

Ik ben super blij!!!!!!!!!!!\r\nIk heb net mijn typediploma gehaald, YES YES YES!!!!!! ik had 195 aanslagen per minuut leuk he.\r\n \r\nHet is een leuke cursus maar soms wel saai. Maar je leert heeeeel goed typen en daar gaat het om toch?\r\n\r\nBedankt voor de goede cursus en de snelle service, jullie reageerden altijd heel snel op mijn vragen.\r\n\r\n\r\nGroetjes: Anneroos de Groot

Anneroos de Groot, Leiderdorp

Tevreden

Jurre heeft de proefexamens naar volle tevredenheid gedaan, en kiest ervoor om geen echt examen te doen. Hij typt geweldig goed, bedankt voor de goede typecursus!

Monic Jacobs (moeder van Jurre)

handig

Mijn eigen zoon is thuis al gestart met de particuliere cursus en vind het erg leuk. Ik als ouder vind de reminders handig, als er na vijf dagen niets gedaan is, dan komt er een mailtje. Dat helpt echt.

Ingrid de Jong

De teksten zijn niet echt leuk. Ik ben eerlijk dus ticken,doe er wat aan.

Annemiek de Vries

Het is bestleuk alleen ik ben best wel sloom in typen en moet nog weinig lessen

Anne-Marèl Bos

ik vind ticken erg leuk, vooral de games vind ik leuk maar ik kan het niet zo goed. alleen eieren vangen kan ik full time;) en de lessen zijn een beetje lang...;)

sanne bor waardenburg

super leuk ik kan nu al een paar teksten blind typen e-mail chats enzo. op school maak ik er ook gebruik van.\r\n\r\n--TICKEN REACTIE:goed zo \r\n\r\n

Jasmijn Brants

Ga zo door!

Hoi Sterre\r\nIk vond het verschrikkelijk leuk om deze typecursus te doen!\r\nMijn tip:GA ZO DOOR!! Jij kan het!! Het is echt helemaal tof met jou erbij! \r\nKan je nog verbeteren: iets wat meer spelletjes, of wat vaker tussendoor, daarom had ik ook een 9 als cijfer voor jullie site gegeven, maar eigenlijk vond ik jullie site een 9 ½ waard, maar die stond er niet bij!!\r\n\r\n\r\n

leuk maar

sterre je bent leuk om telkens te zien maar,\r\nje kan overdrijven. en de spellen mogen iets makkelijker of met leuker doel bijvoorbeeld de eieren vangen de kippen in een boom en onderaan water

Szonja Hollos

typediploma

Hartelijk bedankt voor mijn typdiploma,\r\nik heb echt heel snel leren typen.\r\nIk vind deze typcurses de beste typcurses die er is.\r\nGoedkoop en je kunt hem ook nog eens doen wanneer je wilt. Duim omhoogGlimlach\r\nHartelijk bedankt,

hou is op met dat stemmetje in je hoofd!\r\nverder wel leuk al gaat het vervelen

jefta

echt de beste typecursus ooit. ik geef er een dikke 10 voor. TICKEN heeft het verdiend

Thomas Witte\r\n\r\n

Ik ben nu geslaagd JOEPIE alleen de lessen zijn best moeilijk

Thomas Witte

ik kan nu echt snel typen.\r\nik ben al geslaagd.\r\nen de spelletjes zijn leuk\r\nkortom: super\r\ncijfer: dikke vette 10\r\n(ik zal de lessen missen)\r\nik raad dit iedereen aan :)

Thomas Witte

bedankt

Beste Sterre\r\n \r\n \r\nIk wil jullie bedanken voor wat jullie mij geleerd hebben \r\n \r\nik kreeg allemaal complimenten vandaag van "kun jij met tien vingers ticken "\r\n \r\nik zei toen " ja dat heb ik van typcursus geleerd " !!!!!\r\n \r\nvriendelijke groeten van Thekla

Thekla Kwakernaak

ik vind deze typcurses echt wel geslaagd oop een gegeven moment had ik er echt plezier in en nu typ ik alles blind echt super

Daniëlle Schoute

ik vind die typecursus super!!!!!\r\naf en toe een beetje lastig maar ik geef een 10!!

Geert Schalk

Ik ben klaar ik vond het super leuk!

Denzel Soehani

Heey,\r\n\r\nBij de laatse lessen moet je " en ' typen maar als je dan "intypt moet je nog een toets intypen en dat vind ik heel lastig..\r\nIk vind het ook wel een beetje apart dat je nog geld moet betalen voor het examen..\r\nHet heeft al best wel veel gekost!!\r\nMaar voor de rest vond ik het wel leuk!!\r\nBedankt Sterre!!\r\nGoed gedaan!!\r\n\r\ngr. Gerlinde van het Goor

Gerlinde van het Goor\r\nElburg

examen en diploma

Hartstikke leuk, maar je kan wel zorgen dat een ander je examen doet.\r\n\r\nik hoop dat jullie daar wat voor hebben. -->--> TICKEN REACTIE: vergelijk het met het zwemexamen en -diploma. Als dit door een ander wordt gedaan, gaat het mis wanneer je zelf echt moet zwemmen.

Laura Mulder

langs gaan

Ik ben geslaagd! Hartstikke leuk, maar op een geven moment, zegt Sterre dat je nu minder lessen krijgt, maar dat is niet zo. Bedoelen jullie dit anders of ...? \r\n\r\nVerder is het misschien leuk om bij kinderen langs te gaan? --> TICKEN REACTIE 1: dat zou leuk zijn, maar langsgaan is helaas niet mogelijk. Je zult het met mijn videobeelden moeten doen :-)\r\n--> TICKEN REACTIE 2: Met de tekst bij les 18 "De oefenstof wordt daarom vanaf nu ook korter, omdat je ook met tien vingers tikt buiten de lessen." bedoel ik dat je steeds minder tijd kwijt bent, omdat je steeds sneller wordt als je ook in het dagelijks leven blind typt.

Laura Mulder

jo gast die games zijn saai maar verder en klein mini beetje leuk.\r\n\r\ngroetjes mens

mens

hoi ik vind typecursusen zoieso wel saai maar toch is het wel handig ik raad deze typecursus heus wel aan

Jamie Aartsen

leuk in elkaar gezet

ticken is een goede typecursus.\r\nps. leuk in elkaar gezet die lesjes, ze gaan tenminste ergens over.

Anouk van Tilburg

sterre zij dat ik een cijfer mocht geven maar toen ik na dat filmpje op verder drukte ging ik weer naar de introductie-les! dus ik geef mijn cijfer nu: 8

jefta

skinny wachten

ik zit nog op de skinny typehelp te wachten maar ik heb al veel zin om te beginnen. --> TICKEN REACTIE: De Skinny Typehelp® wordt uiterlijk de volgende werkdag verstuurd en aangezien jij gisterenavond bent aangemeld, is deze vandaag (3 mei) verstuurd. Veel succes Elmo!

elmo

ik ben nu bij les 21 en net kereeg ik in eens de melding dat mijn ticken was voorlopen maar daarna logde ik in en kon ik wel weer ticken.\r\n\r\nticken is wel saai want je krijgt steeds het zelfde en dat is saai.

Marieke van Deelen\r\n\r\nmierlo

Geslaagd.

Hallo Sterre ik ben heel blij dat ik geslaagd ben. Ook vindt ik het leuk dat jij mij daarbij hebt geholpen. Daarom wil ik je daarbij heel erg bedanken.

Ik vind het een hele leuke cursus. alleen soms een beetje moeilijk en daarom vond ik het minder leuk. Ik geef jullie daarom een acht! Ik heb net het oefenexamen gedaan maar waarom het onderwerp mieren? Ik zou het over blind typen doen maar verder was het wel goed.\r\n\r\nP.s. Ik type dit blind!♥

Wessel van Putten

heel saai maar wel leerzaam.

hannah

geweldig ik geef het een 10!!!!!!

annemiek

ik vind het wel leuk en soms een beetje saai maar dat spelletje ik wel leuk ik vind het ook leerzaam want die teksten zijn ook een beetje weetteksten. ik geef een 8

Eline Bovendorp

Ik vind het een goede cursus maar de teksten gaan meestal nergens over. Het zou leuker zijn als het een verhaal is en niet allemaal vage losse zinnetjes. Daardoor wordt het ook saaier.\r\n

Persoontje.

Leuke cursus, goed zelf in te plannen en ondanks dat ik "klaar" ben merk ik dat het stemmtje van de 2 vingers heel hardnekkig is. Maar ik blijf oefenen. Teksten zijn grappig en geschikt voor veel leeftijden knap gedaan.\r\n

Linda Zwaan

best wel leuk maar ook wel saai eigelijk , maar op een een op andere manier, weet ik niet zo goed wat ik van deze site moet denken: Annemiek haar cijfer is een:7.5 Sharona haar cijfer is :8.5 en het gemiddelde cijfer is dan een 8. Ben je tevreden???BaiBaiii

Annemiekk en Sharonaa

de spelletjes zijn oersaai en de lessen duuren lang

Ryan Adriaanse

goed te doen

Henno Langejan

niet saai.

als er iemand zeurt over saai moet die maar eens een andere typecurses proberen, die zijn pas saai. denk je dat het een playstationgame is of zo? ticken is echt vet en dit typ ik blind. o en anders stop je toch lekker en ga je iets anders doen?

Ineke van der Schalm

Leuk!

Ik heb mijn diploma net gehaald. Het was een fijne cursus. Het was leuk dat je ook de uitslagen van anderen kon zien. Soms was het wel moeilijk om door te zetten. Ik zal het zeker aan vriendinnetjes doorgeven.

niet leuk maar het moet en mijn nichtje Anne-Rie heeeft het bij pica gedaan en deed er veel langer over

Elsaly Heuvel Putten

Ik zal het missen. Maar ik ben blij met mijn diploma. \r\n\r\ngroetjes Eline

Eline Zomer

ik vind dat er om de 3 lessen een spelletje moet komen,want dan is het veel leuker

Alinde Jong

ik vind dat er om de 3 lessen een spelletje moet komen,want dan is het veel leuker voor de rest van de cursus geef ik een 10!!!!

Alinde Jong

super

ik vind het leuk dat er speletjes bij ziten maar ik vind zomigen lessen wel lang duren en dat vind ik soms vervelend maar de website ziet er leuk uit en ik vind het ook leuk dat je voor de lessen een filmpje te zien krijgt in plaats van dat er gewoon staat gescheven wat je moet doen.\r\nik vind het leuk alleen is het jamer dat je voor het examen los moet betalen en dat dat er niet stanaard bij zit en\r\nvoorde rest vond ik het een super cursus\r\n\r\ngr.dana

dana

Ik vond het een leuke cursus en kan nu helemaal blind typen. Ik ben wel blij dat ik nu geslaagd ben en niet meer iedere dag hoef te oefenen.

David Grismore, Landgraaf

piepje

beste ticken ik vind dat jullie kinderen goed leren blindtypen. Toen ik het zelf kon dacht ik wow kan ik dit!maar alleen dat vervelende piepje als je een letter fout hebt vind ik irritant. p.s.dit is tienvigngerrig getypt. --> TICKEN REACTIE: Bedankt! Dat is leuk om te horen. En t.a.v. het piepje: gewoon geen fouten maken, dan hoor je ook geen 'piepje' :-)

Noor van Gils kwadijk

hallooo,\r\n\r\nIk wil ff mededelen dat TICKEN een superleuke typcursus is!! Ik ben bijna klaar en dat moet ook want ik moet het de volgende maand al sf hebben....!!\r\n\r\nbaybayyy!!!!\r\n\r\nthank you!

Annemiek de Vries

Ik heb supergoeie typlessen achter de rug! Bijna eindexamen, en klaar is kees!\r\nJippie!

Annemiek de Vries

Examen

Wij zijn zeer tevreden over de cursus en wanneer over 2 jaar onze volgende dochter aan de beurt is komen wij zeker graag terug bij ticken.nl

ouders van Sierd Schnater.

Bedankt voor de goede service!\r\nAls onze jongste er aan toe is gaat ze dat ook zeker bij jullie doen.\r\nWe hebben jullie adres ook al door gespeeld naar bekenden die geinteresseerd waren, dus ga zo door!\r\nGroet, \r\n

ouders van Sierd Schnater.

dyslectisch

Lars heeft examen gedaan en gehaald het ging gelukkig goed. \r\nLars is dyslectisch dus een hele overwinning dit diploma. \r\nOver twee jaar zal mijn dochter ook via jullie de cursus doen en ik heb de cursus al bij meerdere aan geraden.

Atie van Ark

De typpecursus was wel leuk. Vooral die games. Die ik eigenlijk nooit deed.. Maar als je een letter verkeerd typte dan kwam er een erg vage laat maar zeggen `boing`. Daar werd ik erg gouw zat van.

Wiepie Haan

Sterre praat irritant!\r\nDat werkt me op me zenuwen!\r\nMisschien kan ze op een andere stem praten.\r\nVerder vond ik het een goeie typcursus

Amy

Magna Cumlaude

Beste Sterre en anderen,\r\nBedankt voor jullie begeleiding! Mijn zoontje heeft het diploma magna cum laude gehaald. We zijn erg blij en trots op hem.\r\nHet is een goed programma.

Ik haalde zelf mijn (Scheidegger) typdiploma toen ik 11 was, en heb daar ontzettend veel plezier van gehad (en nog steeds). Sinds enkele dagen heb ik mijn vrouw een Ticken-typcursus cadeau gedaan, en ik weet niet waaraan het ligt, maar ze vindt het fantastisch en heeft intussen al héél veel uren gemaakt. Kennelijk werkt het ontzettend stimulerend (al is ze ook van nature een doorzetter). Ook mijn dochter van negen hebben we nu aan het 'Ticken' gekregen, en als ze naar moertje en vaartje aardt, zal ook zij binnenkort alle sterren en planeten bij elkaar typen! Ze is al een lekker eind op weg. En dat allemaal thuis achter je bureautje. Mooi werk.

Michel Couzijn, Amsterdam

het is een erg leuke typeles!\r\nje leert er echt veel van!\r\nbij elke les krijg je een typegame,\r\ndat maakt de typeles leuk!!\r\n\r\n\r\n

Joanne

ik ben nu klaar met ticken, het was een superleuke typcursus en ik ga iedereen dit aanraden!! \r\n\r\nTot ziens! \r\n\r\nHeel veel liefs van

Annemiek Vries

yessss ben geslaagd voor mijn typediploma veel suc6 verder iedereen!!!!\r\n\r\n\r\n\r\nxxx

Jamie

Ik vond het een leuke typecursus......\r\nHet was heel leuk en ik heb er veel van geleerd maar, De lessen duurde wel een beetje lang..\r\nMaar verder was het wel leuk!

mare laane Doorn

suuuper

ik vind het echt suuuper leuk omdat ik nu al zo goed kan typen .\r\nik raad veel kinderen aan om naar deze typcrcus te gaan .\r\ngrooeeettttjjjjeeesss van sofie \r\n\r\n\r\n\r\n\r\n

sofie nollen , amstelveen noordholland

Na al jaren te roepen...had ik maar goed leren typen, nu toch eindelijk begonnen.\r\nTICKEN:ik ben benieuwd!\r\nDe 1e 2 lessen net gedaan :-)

Angela Ruiter

Ik ben al een tijdje klaar met de typcurcus ik ben blij dat het is afgelopen want het zijn echt super saaie teksten!\r\nIk geef het een 6 en een half

Larissa Dijk

de pefeningen zijn saai!!!!!!!!!!!!

mart

ik ben geslaagt hiep hoi ik geef een dikke 10+

mike Borsjé

Ik ben 43 jaar, en nu wil ik toch eindelijk eens een X mijn typediploma halen.\r\nBen bij les 5 en het gaat nog steeds goed.\r\nDe oefeningen vind ik niet saai want juist door herhaling leer je het best ;-)

Anoniem

ik tick dit stukje nu blind, ik vond het in het begin super leuk maar een paar weken daarna,hoeeee, ik ben blij dat ik er vanaf ben!! En nu ben ik toch nog blij dat ik mijn Examen gehaalt heb.En ik vond Sterre ook een lieve juf ze heeft me veel geleert over typen... Het is een super snelle curcus ik was binnen 7 weken klaar!!....Ik geef mijn complimente!

groetjes Claire Veerman, Noord-Holland, Volendam

Geweldige typecursus!\r\nIk ben nu anderhalve week bezig, en ik type dit nu al blind!\r\nIk wou in 2 weken klaar zijn, dus vandaar...\r\nIk ben soms wel een middag zoet met het typen!\r\nJe kan zelf weten hoe snel je doorga, erg handig!

Wytske Benschop, Leerdam

leuker dan Typetopia

Bij de proefversie vonden ze (mijn 2 kinderen) Ticken leuker dan Typetopia, dus de keuze was snel gemaakt. Mijn jongste zoontje wilde eerst naar typles toe, maar nu wil hij toch jullie cursus volgen, zo leuk vond hij de proefles.\r\n\r\nIk zal ze snel bestellen.\r\n\r\nGroetjes en bedankt,

Lianne van Beek

ik ga aan het einde van de week mijn type examen halen!! Ik vind het een leerzame type cursus. \r\n\r\nCaroline\r\n\r\nPs: ik typ dit blind!!!!

Caroline Vliet

Dit is een supercursus, heel erg leerzaam en de games zijn ook leuk en grappig! Complimenten!!!

Corinne Lagerweij

Ticken.nl is goed ik raad het aan allenn zijn de lessen lang

Martijn Govers

Ik en heel blij dat ik heb leren typen met tien vingers. Ik raad andere aan om dit ook te doen.

Isa Braat

ik ben net klaar met de typcursus. Het was een leuke typcursus. Alleen weinig typgames! Deze tekst heb ik helemaal blind getypt!(: Groetjes Robin

Robin Murk

met het examen had ik 100 procent goed en ik had 144 aanslagen per minuut

Robin Murk

Ik ben blij dat er zulke cursussen in Nederland bestaat. In 2005 heb ik secretaresse opleiding gehaald en ben ik wel benieuwd of ik wel goed en snel kan typen. Ik heb 329 aanslagen per minuut gehaald. Ik adviseer kinderen, jongeren en andere doelgroepen om deze cursus te doen. groet munira saleh

Munira Saleh

saai

ik vind de lessen best lang en bij les 20 ik vind het saai. TICKEN REACTIE: Gelukkig dat je bij TICKEN leert typen, want elke andere typecursus duurt onnodig langer. Veel succes verder!

Wouter Gerritsen

Pfff, net eerste les gedaan. Duurt best lang voor mijn gevoel. Ik vind het wel erg saai, maar het is om iets te leren, dus dat nemen we maar voor lief. Mijn typesnelheid met twee vingers is nu tegen de 300 apm, dus het zal wel een hele tijd duren voordat ik dat evenaar met tien vingers blind. Doorzetten dus...

Sisi

Super

Ik ben al bij de letter r.\r\nDit is echt een superleuke cursus.

Super

Ik ben heel blij met mijn aankoop: Lauren is erg enthousiast over de cursus en ik vind je service echt super, Ticken krijgt van mij een warme douche :-)!!!

ROC

ik heb al 3 keer examen gedaan op het ROC ( secretaresse opleiding ), maar ik kon het steeds niet.. \r\nNu zit ik weer op school, maar heb Ticken erbij gekocht. Dit is leuker dan het programma van school... Hoop dat ik het nu een keer haal. half november moet ik op!

Allwoman (via Hyves)

9,5

Ik vind het leuk, maar het gele randje om de letters die aan de beurt zijn, zijn niet goed te zien\r\n\r\n\r\nCIJFER IS EEN 9 1/2

Elise Priester

Ik ben net klaar met de typcursus maar ik ga het examen niet doen want ik hoef dat niet persé.\r\n\r\nIk vond het wel een leuke typcurcus maar ik vond het ook soms wel saai kunnen jullie een spelletje tussen de lessen door doen misschien?\r\nvoor de rest leuk!!\r\n

Nicole Opgenoort

echt een goede cursus,\r\n\r\nsoms wel saai om zovee te doen,\r\n\r\ntoen mijn matje bij de cijfers bleef hangen heb ik een klacht ingediend en zij zei dat ik dat randje eraf moest knippen,goede hulp dus.\r\n\r\nen ik typ dit wel blind he

Joost Bakker

saai

saai doe er is wat leukers mee!!! \r\nzorg er voor dat je meer spelletjes kan doen grmmmmm \r\n--- TICKEN REACTIE: om goed te leren typen, moet je regelmatig oefenen, maar gelukkig is dat dankzij de Typereflex® methode van TICKEN beperkt. Over de spelletjes: per 3-4 lessen komt er steeds een nieuw typegame bij.

LIsa van brei

Ga je met 36 nog een type cursus doen?? Ja dus!!Ik ben zeer tevreden! Het blijkt echt nog mogelijk om van een eigen aangeleerde 6-vinger typemanier af te komen! Ik ben nu op de helft van de cursus en ik merk dat mijn typereflex er al in gebrand raakt. Ook ergonomisch gezien een hele winst voelbaar (nek/schouderspanning neemt af). Omdat veel reacties hier van kinderen zijn, leek me dit goed ook eens te melden. Ik miste dit soort beoordelingen en dan is het maar afwachten...Maar Ticken.nl voldoet en is niet te 'kinderlijk'; dat de lessen afwisselen met speelse oefeningen is welkom. Ik bereik mijn doel; wat ik vroeger niet hoefde te leren, maar nu erg mis, kan dus worden hersteld.

Patricia ,36 jaar

oefenen

tis wel leerzaaam maar toch, 6 oefeningen per les wel een beetje saai hoor!!\r\n-- TICKEN reactie: het is als zwemmen: je moet inderdaad wel oefenen om het te leren. :-)

Rosanne Hoogendijk

Best leuk hoor.\r\nMaar 6 oefeningen en een spel is heel erg veel.\r\nHet is leuker om 2 spellen en 3 oefeningen te doen.\r\nlLisan van de Visser

Lisan Visser

Mijn dochter vond de lesjes ook vrij lang en typte met tegenzin. Nu laten we haar nu de lessen in stukjes doen. Ze doet liever elke dag een of twee oefeningen. Nu gaat het fluitend!

Linda

ik vind dat je er wel goed van leert, maar het is soms enorm saai, en dan heb ik echt geen zin om mijn typecursus te gaan doen. vooral de oefeningen vind ik erg lang. en die spelletjes werken me op de zenuwen, dus die sla ik meestal over. ik vind dat de les korter moet worden, met wat makkelijkere spelletjes.

Anouk Bruijne

niet zeuren

Degene die het te saai vinden: verwachten jullie een 3D spannende game of zo? Een oefening duurt volgnese mij maar 3 minuten of zo. Dat is toch niet lang?!!! Ik heb leren type in een hele snelle tijd en ben erblij mee dat ik t heb geleerd en ben bijna klaar. Dat wilde ik ff kwijt.

Sanne de Koning

heel goed

Sanne, je hebt gelijk!!\r\nik heet trouwens ook Sanne!!!!! XD\r\nIk vind het een hele goede typecursus!! Je leert er heel goed van typen, maar op een geven moment word het wel een beetje saai. Maar dat zal met andere typecursus'en denk ik ook zijn.?! Ik raad het je in ieder geval wel aan!!!!!!!!!!

Sanne Cox

ik heb net mijn eerste lees gedaan van ticken en ik vind het erg leuk

Kristal-Ylanka Mignone Knap groningen

De Touwladder

Vandaag zijn we met de typelessen op De Touwladder begonnen. De kinderen waren erg enthousiast.

Hilonka van Kessel

ik vond het eigenlijk een best goede en niet te dure typecursus en ik heb er goed en snel door leren typen.

Yelle Tanesha

aanrader

Vijf maanden geleden begon mijn kleinzoon aan uw typecursus.\r\nVorige week behaalde hij zijn diploma.\r\nMijn compliment aan de makers van deze cursus!\r\nThommy vroeg zelf een online typecursus te mogen volgen.\r\nWij hebben hem geen enkele keer hoeven aansporen, zijn lessen te maken.\r\nZoveel plezier had hij erin!\r\nDe spelletjes tussendoor maken het ook extra aantrekkelijk.\r\nEcht een aanrader!\r\n \r\nMet vr. groet,\r\n

H. Spoelstra-van der Veen

ik heb net met mijn vriendinnetje de les (voor mij) en de proefles ( voor haar) en we vinden het heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel leuk.

Kristal-Ylanka Mignone Knap

een heel leuke typcursus,\r\nik zou het allen wel leuk vinden als er iets meer spelletjes bij zouden zitten\r\n

sjoukje nydam

Eerst dacht ik van: dit gaat echt heeeel land duren, maar ik ben nu al bijna klaar!!!!!! Super ♥ ☺

Sofie van Geffen, Drunen ♥

best saai

op het begin is het erg leuk maar het is nu (les 7) best saai

Melissa Admiraal kudelstaart

Cool

hoi sterre is echt cccccccooooooooooooolllllllllllllll.

Melissa Admiraal, kudelstaart

Examen

Wat zijn we blij :\r\nMelissa heeft net haar diploma gehaald!\r\nEn wat fijn dat jullie het zo goed hebben opgevangen , omdat ze zoveel stress had!\r\nWat ons betreft krijgen jullie van ons een WARME DOUCHE !!!!\r\n \r\nBedankt voor de fijne begeleiding!\r\nmet vriendelijke groet,

Astrid

ik zou graag willen als je in les 29 zit ,zoals ik nu dat je dan meer van die typraces kraagt tegen een robot verder vind ik ticken wel leuk alleen vind ik dat 6 oefeningen te veel zijn in 1 les.\r\nen sterre is leuk dan lijdt het je effe af van de cursus en ik geef ticken een ruim voldoende

Wouter Gerritsen

bijbaantje

Ricardo zegt net: "pap ik vind typecursus doen heel leuk. Ik ga vragen aan Ticken of ik een bijbaantje kan krijgen. Best een leuk bedrijf."

Dennis Molendijk

Ik vond deze typecursus erg leuk en toegankelijk voor alle leeftijden! \r\nFantastisch!\r\n\r\n

mihaela mihai

ik vind dit echt leuk!

Larissa Goedhart

ik vind tot nu toe het wel leuk, alleen vind ik de spelletjes nu nog niet zo leuk.

Jelke Bosch, terneuzen

Ik vind dit wel een leuke typecursus. Ik heb snel leren tikken en dat vind ik super fijn! Ik heb al eerder een typecursus gedaan alleen nooit afgemaakt. Deze was veel en veel fijner dan Pica die ik deed. Nu proberen te slagen voor mijn 'examen'!\r\n

Emma Keur

Het is een superleuke typecursus.\r\nHet is echt aan te raden om deze cursus te volgen.\r\nZojuist geslaagd voor het type examen.\r\n

Alyssa Slootmaker

geen flikker aan.

ik vind het geen flikker aan (even dat je het weet) je moet duizenden keren hetzelfde doen niks aan bedenk maar wat anders kap ik\r\n\r\n

Tygo Mulder

Wij zijn zeer tevreden over Ticken. De oefeningen waren goed en leuk opgebouwd. Ook de spelletjes waren leuk om te doen. Wat ook erg makkelijk was om te gebruiken tijdens de typecursus, was de Skinny Typehelp®. De klantenservice van Ticken was zeer behulpzaam en erg snel met regeren. Vergeleken met andere online type cursussen is de typecursus van Ticken een echte aanrader!!!!!

Elyse van Helden

Het ging best snel.\r\nNa tien weken kan ik het nog niet helemaal.\r\nMaar daar ben ik nu mee aan het oefenen.\r\n\r\ngoede punten:\r\nje leerd snel\r\nSterre pept je op\r\nleuke teksten\r\n\r\nslechte punten:\r\nweinig typegame's\r\nals je een foute aanslag hebt irriteerd de piep\r\ner zijn lange lessen, daardoor ga je de rode toetssen niet opnieuw doen\r\n\r\nverden was het een het gewoon saai en soms leuk

Bente Huijskes

heey iedereen \r\nik ben nu bezig met les 10 en ik vind het heel leuk ik heb meestal 100%\r\n\r\ngroetz van krissie

Kristal-Ylanka Mignone Knap

slecht bereikbaar

ticken is slecht bereikbaar, krijg vaak geen verbinding, heb al twee keer het spelletje niet kunnen doen, site gaf error melding. ben zeer ontevreden. ---- TICKEN REACTIE: vreemd genoeg heeft deze cursist pas na invoering van deze klantbeoordeling voor het eerst contact opgenomen met TICKEN. Zoals wij dat altijd trachten te doen, heeft de klant zeer snel een reactie met de mogelijke oplossing(en) voor zijn specifieke pc-probleem ontvangen.

robert-jan kleijwegt

Het is een superleuke typcursus, ik ben super tevreden en je leert het echt al heel snel!! Het is ook veel leuker dan andre typcususen. De spelletjes zijn ook heel leuk. alleen word ik soms een beetje schoor als ik hardop moet praten maar dat maakt niet uit!! Gratjes Daphne

Daphne

ik vnd het een leuke cursus!alleen is van de d naar de c nog erg lastig! ik ben bijna op de helft van mijn cursus. het gaat erg snel omdat het leuk is! groetjes anouk.

Anouk Bruijne

het is soms lastig maar veder is het echt super,een echte aanrader. :)

Devaki

super gaaf!!!!!!

wolf,amsterdam

Tevreden

Hartelijk dank voor de duidelijke cursus. Wij zijn tevreden en komen volgend jaar terug voor onze dochter!

Ben vandaag geslaagd,jippie!\r\nDe cursus is relatief makkelijk om te doen.\r\nIk denk dat mijn zoon de volgende is die de cursus gaat doen,want het is duidelijk en je wordt gestimuleerd om lessen over te doen en zodoende een betere score te krijgen.\r\nDus een aanrader!!!

Mylene Parlevliet

je leert wel typen maar het is wel saai!!\r\n\r\n\r\n\r\ngroetjes!!

Nick Bruins

Ik vind de typecursus erg leerzaam maar ook een beetje saai. Er zitten soms zoveel oefeningen in 1 les dat ik er geen zin in hebt. Ik heb al eerder een typecursus op school gedaan. Die was nog niet helemaal af. De eersten lessen ken ik dus, dat is wel saai. Ook zijn de eersten paar spelletjes niet zo leuk. Ik geef een 8-.\r\n\r\nGroetjes Jelke Bosch, 10 jaar

Jelke Bosch, Terneuzen Zeeland

bedankt

Hallo Sterre \r\nBedankt voor de typles.\r\nik ben blij dat ik het heb gehaalt want het is super handig :-)\r\nik hoob dad er nog veel meer kinderen op deze typles gaan want dit is de beste typles ever!!!\r\ngroetjes

IreneRood hartRood hartRood hart

ik vind het echt een superleuke typecursus. Het enige irritante is dat je heel soms wat fout typt. \r\nEn dat is heel vervelend omdat je dan zo'n vervelend geluidje hoort.\r\n\r\nVerder prima.....\r\n\r\nGreetings from:

Kevin Drieenhuizen

ik vind het erg leuk ik geef het een 10!!!

....

Roos heeft met behulp van deze supercursus binnen een half jaar haar typediploma gehaald. Het is echt professioneel opgezet en erg gebruikersvriendelijk. Veel goedkoper dan een typecursus op lokatie en je kunt typen wanneer je maar wilt en dat op je eigen tempo. Wij raden iedereen deze fijne cursus aan!

Roos Berhitu Venray

Een perfect opgebouwde cursus ,op de 21 ste december begonnen, met een klein beetje -2vingers- type ervaring en nu ram ik er een brief uit waarvan 99% goed is ,nobody is perfect\r\nIN TIEN DAGEN TIJD HEB IK ALLES GELEERD FANTIESTAS. ROGER FRYSLAN.

Roger christiaan konings

het wordt een beetje saai naar verloop van tijd, steeds de zelfde lesjes, als je een nieuwe letter krijgt eer een heel lang filmpje daarna eerst letters typen, dan woorden met die letter/dat teken en daarna met die letter zinnen en de lesjes duren ook zo lang, kan er niet gewoon (soms) een spel tussen door? dan is het wat afwisselender

Vera Belde

ik vind het een stome ticken!!!!! ermoet veel meer speltjes bij. want teksten typen is niet leuk. want als je speltjes doet dan wil je winnen dus dan gaan je sneller typen xxxx maud

maud smits

typt wel fijn maar kheb geen genoeg doorzettingsvermogen\r\nmisschien wat meer spelletjes zou fijn zijn

arjen roelofsen

ik ben al bijna klaar met typen ik ben bij les 28 al ik vind het echt super leuk en ik leer er ook veel van en de spelletjes zijn ook heel leuk maar ik mag er nog steeds 1 niet dat vind ik wel jammer!

Roselien

super leuke typecurces en super gein op het plein

Jeroen de Koeijer

het is echt heel leuk alleen jammer dat er 6 oefeningen zijn in een les dat met die kippies is coewl..:D

lautje

hoi. de typcursus is best saai af en toe ik heb snel geen zin meer en dan doe ik maar en halve les. kan een les met die zinnen ook in een spel verwikkeld zijn?

Puck Bemelmans

ik vind het best leuk! ik vind het alleen raar dat de skinny typehelp de enter niet heeft is lastig. nu kijk ik steeds naar de enter...\r\nmaar die spelletjes zijn leuk. ik ben bij les 5 en had het haaien spel net!

Sigrid Mooijaart Den Bommel

ik doe 1 of 2 oefeningen per dag. dan hoef ik niet zo lang te typen en kan ik toch vaak genoeg oefenen. en ik ben 9 jaar

Isa Rutgrink

ik doe 1 of 2 oefeningen per dag. dan hoef ik niet zo lang te typen en kan ik toch vaak genoeg oefenen. en ik ben 9 jaar

Isa Rutgrink

Ik vindt dit een leuke typecurcus.\r\nAls je op het begin start, is het saai.\r\nMaar later word het echt leuk!\r\nIk deed op het begin maar 1 of 2 oefeningen. Maar uiteindelijk deed ik elke dag een hele les!\r\nIk vindt het goed van jullie dat je info in de oefeningen plaatst. Dan is dit ook nog leerzaam! (als je het typen dan niet meetelt.)\r\nIk bedank jullie voor deze geweldige typecurcus! \r\nMijn cijfer: 9!

Sil van Schijndel

ik vind de typ cursus heel leuk XD XD XD\r\nmaar soms zijn de lessen een beetje LANG!!!!!!!! XC XC XC \r\nmaar de spelletjes zijn wel leuk. :D:D:D\r\nsoms is het een beetje saai!!!XC XC \r\nIK GEEF HET EEN 8,5\r\n

Nienke Koedoot zwolle

wel leuk maar begint te vervelen!!!!!\r\n\r\nverder is het zo::):>

arjen roelofsen,wekerom

Ik vind het een goede typcursus, maar inderdaard het is soms saai. Ik lees dat andere een dikke tien geven maar dat is ook wel overdreven. \r\n\r\nGroetjes Jelke :)

Jelke Bosch, Terneuzen

ik vind het een leuke type curses. Soms werd het een beetje saai. Dan was ik niet blij dat ik moest typen maar de spelletjes waren wel super leuk tip: mischien kunnen jullie tussen door ook spelletjes doen ik geef ticken een 9

Robert Verbeeten

matje

hey,\r\nik vind het een leuke typcurses maar soms zijn de tekstjes typen echt heel saai...\r\ngelukkig zijn spelletjes echt super leuk!\r\ntip: de ENTER en de BACK SPACE zitten niet op het matje, dst is erg onhandig.\r\ngroetjes Sigrid

Sigrid Moijaart

scorelijst

die ranglijst na elke oefening is niet nodig \r\nals je niet weet wie die kinderen zijn \r\nhoef je het ook niet te weten verder vind ik\r\nde typecursus heel saai. | TICKEN REACTIE: na elke oefening zie je je ranking gebaseerd op je nauwkeurigheid. Een ranking is niet afhankelijk van het aantal cursisten, maar geeft aan of je bijvoorbeeld bij de beste 10% zit (= plaats 1.), etc.

Puck Bemelmans

ik vind het een super cursus maar wel een beetje saai worden! veel plezier voor de anderen leerlingen groetjes

Luna-Lisa Kemper

van al die teksten word je wel gek. Het zijn er zo veel. Je leert het inderdaad wel zo, maar een paar dingen anders maken om het leuker te maken voor ons zou wel leuk zijn. Ik geef het een 7,5

FleurLuna Herpen

BackSpace

mijn tip:ik vind dat jullie meer met de Backspace moeten gebruiken en de 34567890]= alt en ctrl ook moeten leren.\r\nmaar verder was het wel leuk en goed.\r\ngroetjes Vera. | TICKEN REACTIE: Tijdens de oefeningen zijn we bewust heel streng en kun je de Backspace niet gebruiken. Daardoor leer je het snelst blind typen met weinig fouten. De Backspace toets oefen je 'in het echt' vanaf les 21, als wordt verteld dat je ook in het dagelijks leven alles moet blind typen. Die mag je ook gebruiken bij het oefenexamen en echte examen.\r\n

Vera Remerytilburg

de lessen duren wel wat lang en er moeten meer spelletjes komen, dat zou leuk zijn. verder vond ik het lekker dat ik gewoon thuis kan blijven!!!!!!!!!!!!!!!!

Leanne, Woerden

het is een leuke typcursus maar wel een beetje saai. er moeten meer spelletjes komen maar het is wel ontspannen

isabelle vogel

jammer dat ik het spelletje: typerace zo laat pas mog spelen.\r\npas in de laatste les.\r\nen ik heb nog niet eens alle cijfers geleerd, en dat vind ik best jammer.\r\nik geef ticken een 7.\r\n\r\nsanne

sanne trieling

ik vind het ook een leuke site.\r\nhet is ook erg goedkokop.\r\nmaar het waskl ook we lweer leuk.!!!!!!!!!!Q!!!!!! maar jullie mioeten iik de cijgfers 34567890 leten leren. en jullie kunnen niet goed opletten of wij het skinny typehelp nig wel gebruiken.\r\n\r\n\r\n\r\n\r\nsanne het leukste meisje dat je maar kan krijgen.\r\nik wil graag nog een jongen verkering vragen, maar ik weet niet hoe ik dat moet dkoen.??//jullie wel?????????????????????????????\r\n

sanne trieling

cijfers en leestekens

Het is jammer dat we de 2 3 4 5 6 7 8 9 0 = ! @ # $ % ^ & * ( ) + niet leren. Maar die leer ik mezelf wel. en ik ben net klaar!!! \r\n\r\nGroetjes Davita!!! ---TICKEN REACTIE: Heel goed! Cijfers en bijzondere leestekens, die in de dagelijks te typen teksten te weinig voorkomen en dus ook niet geautomatiseerd zullen worden, zijn ook geen onderdeel van het Nederlands type-examen. Wie in het dagelijks leven wel bepaalde toetsen of toetscombinaties nodig heeft, zal deze door het regelmatige gebruik inderdaad snel automatiseren.

Davita Jinny Pol

Het is echt te gek.\r\nIk kan het je aanraden om ook te doen!!!\r\nBedankt Sterre\r\n\r\ngroetjes Anne\r\n

Anne Poolman \r\nH-I-Ambacht

super leuke typcurces ik ben erg blij dat ik zo snel en goed nu kan typen ik ben net klaar mijn score was 132 aanslagen en 100,00% goed ik wil jullie hier graag voor bedanken bedankt ticken. groetjes jeroen.\r\n\r\np.s ik raadt het iedereen aan

Jeroen

het is erg leuk(super leuk) alleen heb ik allen nog maar het eieren vangen spel kunnen spelen . kan je ook andere speletjes kunnen spelen na een les?? verder is het super leuk ik had eerst een andere typecursus aleen die was super saai, toen vond ik ticken. ik ben helemaal blij en dat maatje voor over je toetsen bord vind ik ook tegek!!!\r\n\r\n\r\ncomplimenten voor ticken!!!!!!\r\np.s mn beordeleing is een dikke 10+!

Anne Krijnen

Ik vind ticken.nl echt heel leuk! Ik kan het al best goed. ik raad het iedereen aan! Ik geef ticken.nl een 10!

Marle Krekel

Diploma

Diploma ontvangen, jippie, bedankt voor de cursus.\r\n\r\n

verbetertip

ik vind ticken een goede cursus, maar ik zou graag willen dat je zelf kan kiezen welke oefening per les je wilt herhalen. Wanneer je nu op een toets klikt om te herhalen kom je automatisch bij de eerste oefening van een les, terwijl ik de laatste eigenlijk nuttiger vindt. Kan daar iets aan gedaan worden? |||| TICKEN REACTIE: een goed gebruikerstip! Dat nemen we mee.

Sylvia Zwart

sneller typen

Ik heb mezelf via het werken op de computer eerst aangewend om met 4 vingers te typen. nu ik eindelijk begonnen ben met de typecursus merk ik dat ik de letters makkelijker kan vinden en daardoor sneller type. ik ben pas bij les 8 en het blijft nog steeds wel makkelijker om met de losse vingers te typen, al probeer ik steeds meer vingers te gebruiken. \r\nde opzet is leuk en werkt voor mij wel motverend, vooral de spelletjes aan het einde. soms gaan echter de woorden zo snel dat ik moeite heb om ze te lezen en dan ook nog te reproduceren, bv met haaienvangen.

Maartje

eerst vond ik het niets aan. maar toen ik hoorde dat ik het examen mocht doen, en mijn vrienden nog lang niet klaar waren, was ik SUPERTROTS!!!

Rosanne Simonse, ijselmuiden

goede didactische opbouw

Sta versteld van de goede didactische opbouw van deze training en de snelheid waarmee je reflexen verwerft.\r\n\r\n \r\n\r\nMet vriendelijke groet,\r\n\r\n \r\n\r\n

Robert Kaag

De cursus is echt super leuk!!!!!! Maar Sterre hoeft geen mailtjes te sturen waarin staat dat je de hele week geen typeles hebt gedaan. Ik vind dat je zelf mag weten wanneer je een typeles maakt.\r\n \r\n Eindcijfer: een 9 \r\n xxxxxxxxxxx

Lian Koster, Hoogland

Superleuke typecursus!\r\nIedereen die hem nog niet heeft gedaan moet dat snel gaan doen!\r\nEigenlijk zou iedereen moeten leren blind typen.\r\nIk geef als cijfer een dikke 9!

Dominique Kolmer

Ik vind ticken op zich een leuke site, maar ik vind wel dat zo'n les wel lang duurt. Voor de rest vind ik het op op zo'n manier blindtypen te leren

Adrian van der Ree

verslavend

Het werkt verslavend en dat is goed. Als dat er niet in zat, was ik denk ik afgehaakt.\r\n\r\nSuper cursus. Goed opgezet.\r\n\r\nGroet,\r\n\r\n \r\n\r\n

Dennis Vlaminckx

school

Wat ik als leerkracht waardevol ervaar, is jullie snelle en klantvriendelijke hulp bij problemen en/of vragen. Dit werkt ook snel en praktisch. Ik vind het elke keer weer fijn...weet dat ik op jullie kan rekenen!\r\nVerder vinden de kinderen het een leuke typecursus: vrolijke kleuren, afgewisseld met video en spelletjes, dus minder saai dan wat ze hiervoor deden.

Ingrid Post

soms is het leuk en soms saai\r\neen beetje langdradig misschien?

cas maasland

langdradig maar de spellen zijn leuk

Joris Meere

Ik vindt het echt heel stom daarom ook de 4. \r\nwant:ik vindt de lessen overdreven lang en de spelletjes zijn best wel leuk.\r\nkunnen julie daar wat aan doen?

joey Hurk

Eieren

Ik vind het wel jammer dat je niet bij les 28 kunt eieren vangen.\r\nVoor de rest was het wel leuk. -----TICKEN REACTIE: Als je naar je Studieresultaten gaat, kun je Eieren vangen kiezen en zo toch het spel spelen bij les 28.

Tim Bosman, harderwijk

Ik krijg een minderwaardigheidscomplex van deze cursus. Als ik een fout maak doe ik automatisch back space en heb dan een dubbele fout en raak helemaal super gestrest van dat plopplop geluidje als ik iets fout in tik. Ik zie er steeds meer tegenop om te gaan typen. Die scorelijst raak ik ook gestrest van. Nu zit ik bijna op het eind van de cursus en word steeds banger om te typen. Ik krijg er een typofobie van met huilbuien en woedeuitbarstingen. Ik durf het examen niet te gaan doen. Binnen een half jaar vind ik ook te snel voor mij. De filmpjes vind ik ook te lang. Het zal wel voor iedereen anders zijn, maar ik krijg er de zenuwen van. Ben wel blij dat ik het al een heel stuk kan.

Djina T, Hilversum

Ik vind dit een prima manier om snel te leren typen, ik ben er nu een week mee aan de slag en ik ben op 70% van de oefeningen.\r\nIk ben ook vastbesloten om dit te kunnen al vind ik het vaak erg moeilijk. Zeker als je blind probeert te typen en dan ook de tekst verzint, kost dit me nu nog veel meer tijd dan met 2 vingers, maar als anderen het kunnen dan moet ik het ook kunnen!

Bas

6,5

Ik vind het niet echt een hele leuke typecursus. \r\nNa elke les krijg je een schema te zien waarin je vergeleken word. Dat is niet echt fijn je voelt je daardoor niet meer zeker. Misschien kunnen jullie van TICKEN er iets aan doen.\r\nIk geef het een 6.5. ---TICKEN REACTIE: de scorelijst na elke oefening geeft je ranking aan op basis van de nauwkeurigheid waarmee je de oefening hebt gedaan.

Nikki Blanche Koelensmid

school

Wat ik als leerkracht waardevol ervaar, is jullie snelle en klantvriendelijke hulp bij problemen en/of vragen. Dit werkt ook snel en praktisch. Ik vind het elke keer weer fijn...weet dat ik op jullie kan rekenen!\r\nVerder vinden de kinderen het een leuke typecursus: vrolijke kleuren, afgewisseld met video en spelletjes, dus minder saai dan wat ze hiervoor deden.

Hilonka van Kessel, bs De Touwladder

ROC

ik heb al 3 keer examen gedaan op het ROC ( secretaresse opleiding ), maar ik kon het steeds niet.. \r\nNu zit ik weer op school, maar heb Ticken erbij gekocht. Dit is leuker dan het programma van school... Hoop dat ik het nu een keer haal.

Sabine

het is best leuk ben al klaar alleen moet ik nog het examen halen zo zin in.

Jary Vroomans

45

Ik ben 45 en vind de cursus ook leuk. Alleen het hardop spellen gaat wat minder (ik typ sneller dan ik spel). Als ik op het eind van de cursus nog steeds enthousiast ben, mag mijn dochter hem ook doen.

Yvonne Witt

tevreden

We zijn geheel tevreden over uw cursus en vinden het leuk opgezet. \r\n\r\nGroet,\r\n\r\n

Eveline Zeegers, Moeder van Rosalyn Steenweg

suggesties voor verbetering:\r\n\r\n- aan het eind makkelijk kunnen kiezen welke lessen je nog wilt overdoen,\r\n- veel meer verschillende proefexamen teksten om lekker te oefenen\r\n- de resultaten van een proefexamen niet alleen getalsmatig, maar ook inhoudelijk ; dus dat je rustig kan kijken waar het fout ging.\r\n- meer gerichte tips, persoonlijk van waar je ( meesta structureel ) de fout ingaat.\r\n\r\n- dit zou ook kunnen betekenen dat er komt te staan: probeer het eens wat langzamer, of let op de e en de a ( die haal ikzelf nog regelmatig door elkaar )\r\n\r\n-misschien een soort "nazorg " dat je nog een tijd lang mailtjes krijgt met oefen teksten....\r\n\r\n-Tips : hoe nu verder: hoe ontwikkel je je steeds verder en hoe voorkom je dat je toch weer in oude patronen vervalt.\r\n\r\n- een pagina met tips en aanwijzingen over goede toetsenborden en waar je die kan kopen.

Bas Beima

Saain en moeder's reactie

dit is een hele saaie typecursus. Jonas Reijmers --- REACTIE VAN JONAS' MOEDER: Graag vul ik de klantbeoordeling van mijn zoon Jonas even aan. Zijn reactie was wel een beetje kort door de bocht. Natuurlijk is het oefenen met typen saai. Verder is ongeveer alles saai, in de woorden van Jonas, ook als het leuk was. Dat heb je als je 11 bent ;-)\r\nAls ik uw cursus vergelijk met die van een andere aanbieder, die onze oudste dochter doet, dan vind ik die van u er prima bij afsteken. Ik ben dus erg tevreden. En verder hoop ik natuurlijk dat Jonas snel zijn examen haalt zodat zijn dagelijkse oefensessies niet meer nodig zijn.\r\n \r\nVeel succes met uw bedrijf - voor onze jongste kloppen we zeker weer aan!\r\n \r\nMet vriendelijke groet,\r\nDorothea Touwen\r\n

moeder van Jonas Reijmers

goed

Het is super saai maar al dat saaie werk is het typen met 10 vingers wel waard! als je dit leest heb jee saaie curcus gekozen die eigenlijk wel goed is.

Paul Braakhuis - Die coole gast uit Grunn

blij

Ik ben een 47-jarige zelfstandig redacteur/tekstschrijver. Ik had al een tijdje last van mijn nek en op aanraden van de ergotherapeut ging ik blind leren typen... de repeterende bewegingen van kijken naar je toetsenbord - scherm zijn heel slecht voor je nek. In het begin vond ik het nog wel grappig die typelesjes, lekker kort ook. Maar na een paar weken kwam de dip. Mijn werk ging door, het 'blind' typen ging superlangzaam en terug naar mijn oude typgewoonten wilde ik niet meer. Maar nu heb ik mijn proefexamen gedaan en ben ik klaar! Het blind typen gaat nog wel langzamer dan mijn oude manier. Dat frustreert wel en houdt mijn werk op. Ik moet nog te veel nadenken bij de toetsen en als ik te snel wil, ga ik fouten maken. Vooral de i, o en l gaan vaak fout. Misschien omdat ik linkshandig ben? De toetsen met de linkerhand gaan vanaf les 1 goed. Al met al ben ik superblij en trots dat ik heb doorgezet. Wel jammer dat je niet ook de cijfers blind leert typen. En de nekpijn? Die was na twee weken al over... --- TICKEN REACTIE: CHAPEAU! Goed dat je hebt doorgezet! Je typesnelheid zal nog aanzienlijk toenemen in de maanden na het afronden van de typecursus, dus dat is een mooi vooruitzicht.

Hetty van Elferen

Leuke cursus!!! Duidelijke instructies en voldoende lessen om het typen onder de knie te krijgen. Heb alle lessen gevolgd maar mijn nauwkeurigheid is nog niet optimaal en daar ga ik verder aan werken, met spelletjes en de oefeningen herhalen. Wel HEEL jammer dat de cijfers niet bij de cursus is inbegrepen. Lijkt mij wel belangrijk als je werkzaamheden krijgt en geregeld of veel cijfers moet typen. Een tip voor Ticken Typecursus om de cijfers er bij in te nemen.

Hermien ten Dam

Ik vond het een goede typcursus maar ik vind ook dat er wat meer spel in moet zitten. Ik heb voor mijn typexamen Magna Cumlaude gehaald en ik had 178 aanslagen per minuut en foutloos. Ik heb dus heel goed leren typen en ben heel blij.

Claire Wendrich

Mijn dochter Claire (11 jaar) heeft een typcursus bij u gevolgd. Ze vond de lessen op het laatst saai, maar heeft de cursus afgemaakt. Ze kan nu heel snel blind typen. Het enige nadeel vind ik dat je de cijfers niet blind leert. Ik vond het verder een hele goede cursus voor een goede prijs.

Stella Wendrich

tevereden school

Op onze school zijn we nu pas gestart met deze typecursus en ik ben er erg tevreden over! Heel fijn!! Met vriendelijke groet,

Jeanine Ras BS De Boogurt

ja het is in het begin best wel SAAI maar uiteindelijk heb je er wel wat aan.\r\nmaar het wordt steeds leuker en lastiger.\r\nduss...

Steyn ter Burg

super

Hallo dit is echt super leuk.\r\nIk heb het tegen mijn vriendinnen gezegt en hun gaan ook met ticken begginen.

Hannah van der Sluijs

complimenten

Complimenten voor de cursus.\r\n\r\n \r\n\r\n \r\n\r\n \r\n\r\n

Marianne Willemsen-Schulpen, bedrijfsarts AkzoNobel

Ik vond de cursus leuk omdat je niet hele lange verhalen moet typen. Ik oefende 3 keer in de week en dat ging goed. De spelletjes zijn ook leuk, vooral eieren vangen.

Yip, 10 jaar

Harstikke leuk!!!\r\nik ben net begonnen en ik ken al 10 letters. \r\nHartelijk bedankt

Julia Kwakernaak\r\nHendrik-Ido-Ambacht

Ik ben nu 3 dagen bezig en ik ben precies op de helft. Hoewel je je goed moet conentreren heb ik wel het gevoel dat het werkt. Ik had dit veel eerder moeten doen. Ik type normaal met 1 hand en ik haal ongeveer 170 apm, dus ik hoop over een paar maandjes met blind typen naar de 200 te gaan. Ik ben benieuwd naar het uiteindelijke resultaat.

Edwin, 41 jaar

Ik vind dat jullie geen mailtjes hoeven te sturen, bij dat je het al een week ofzo niet hebben gedaan.\r\nOok vind ik dat de lessen te lang duren mijn vriendin heeft een andere site gedaan en die was 100 lessen en zei is ook nog later begonnen dan ik en eerder klaar!\r\nMischien kan dat komen omdat ik deze typeles een beetje aan de saaie kant vind.\r\nDe spelletjes vind ik wel leuk.\r\nMaar dat je aan het eind van alles pas type race krijgt dat is echt wel een beetje balen.\r\nMaar aan de andere ik typ dit blind.\r\nZonder jullie had ik dat niet gehaald.\r\nIk geef het een 8 daar mag je trots op zijn hoor!\r\n\r\nDit was mijn mening!\r\nBedankt \r\n\r\nGroetjes en veel bedankjes Jet

Jet Haarman

beste Ticken,\r\nik ben heel blij dat ik deze cursus heb gevolgd,\r\nsinds ik klaar ben typ ik alleen nog maar blind met 10 vingers.\r\nheel erg bedankt hier voor!\r\nik vond het een super cursus!

Noah van Frankenhuyzen

Heel erg leuk, soms wel super irritant. Maar... wel harstikke leuk!

Rachel Planje

School Belgie

Voor iedereen is de typcursus nu gedaan. Alle leerlingen zijn geslaagd. Ik ben heel tevreden over de typcursus. Ik wil jullie ook bedanken om altijd snel te reageren en voor alles een oplossing te zoeken. Volgend schooljaar zal ik zeker terug met ticken werken.

Vriendelijke groeten, Christine

geslaagd

Jaaaaa, ben geslaagd. Maar toch heel vreemd dat je een soort examen vrees krijgt.\r\n\r\nVond de cursus helemaal geweldig en heb er nu al heelveel gemak van.

Willy Blok

De typecursus is echt cool!!! \r\nAlleen soms irritant iedere dag typen.\r\n

Emma Verkuyl\r\nLienden

Super typecursus!\r\nDe spelletjes helpen om beter controle te krijgen over bepaalde toetsen!\r\nGoede automatisering--> je kunt wiskunde ook niet leren door alleen de theorie te bekijken, JE MOET OEFENEN!\r\nGoedkope cursus! Goedkope examen! Een beste koopje!\r\n\r\nTips voor Ticken en voor beginners:\r\n1. Wanneer je erdoor heen zit ''Het is zo saai'' --> Zet muziek aan onder het typen \r\n2. Wanneer je erdoor heen zit ''Het is zo saai'' --> Kijk op internet of andere proeflessen van typen. --> afwisseling is zeer handig om door te kunnen\r\n3. Maak een optie om spellen te doen over 3 bepaalde lessen. Op die manier kun je alleen de nieuwe letters oefenen én niet nieuw en oud bij elkaar.\r\n4. Goede uitleg, maar misschien kun je de optie geven aan de kandidaten om alleen filmpjes te kunnen kijken, net zoals je alleen de spellen kunt spelen.\r\n5. Ik heb de cursus 2 maal gedaan voordat ik het examen heb gekocht, maar de 2e keer liep de cursus niet zo soepel. Ik moest zelf bijhouden welke letter na welke letter kwam omdat ik bij aanmelden steeds weer bij les 1 begon. Dus als tip: Geef een lijst aan welke letter eerst wordt gedaan en daarna welke andere letters.\r\n6. Prettige klantenservice. Ik kon met elke vraag erheen en kreeg snel een reactie.\r\n7. Geef op de site aan het verschil tussen de examens. Dat tickenexamen 3 kansen geeft, maar ecdl 1 kans geeft. Vertel ook of de examen ecdl op de examen van ticken lijkt.\r\n8. Ik vond het zelf vrij irritant om tussen de lessen door naar mijn typeresultaten te gaan om te zien welke letters groen waren en welke oranje/rood. Misschien kun je zorgen dat dit scherm na elke oefening te zien is.\r\n9. Een echte aanrader voor anderen. Ik moest zeer wennen aan het typen omdat ik anders typte dan normaal, maar ik probeerde ook met 10 vingers te typen buiten de lessen om--> DUS ALS BEGINNER DOE DAT OOK!

Aylin van den Berg

arbo

Wij hebben intern de proefcursus geëvalueerd. De drie collega’s die een paar lesjes hebben gedaan vinden het een prettige cursus: een fijne stem van Sterre die uitleg geeft zodat je niet te veel instructies eerst hoeft te lezen. Korte overzichtelijke lessen. Al veel vooruitgang merkbaar in korte tijd en een prettige speelse methode. Ook fijn dat je delen kunt overdoen als je veel fouten hebt gemaakt en dat inzichtelijk wordt waar de fouten zitten.\r\n\r\n\r\n

Anja van den Hoogen, Arbo-Preventie medewerkster

te lang

goeie typcursus maar ze zeggen steeds dat je rustig moet typen alleen daar zijn de lessen te lang voor. --- TICKEN REACTIE: Een oefening (elke les heeft er 6) heeft ongeveer 200 aanslagen en duurt voor een beginner ongeveer 2-3 minuten en voor een gevorderde 1-2 minuten. Even volhouden dus :-)

Silke Travaille

het is een leerzame maar saaie typecursus, met meer spelletjes wat de typecursus misschien wel leuker geweest.

Yoni verhulst

Ticken is echt leuk!!!\r\nAlleen jammer dat sommige lessen zo saai zijn,\r\nen je kan er beter geen muziek onder zetten,\r\nwant dat leidt af.\r\n\r\nIk raad wel Ticken aan voor de mensen die het nog niet hebben.\r\nHet is echt leuk!!!\r\ngroetjes

Frederieke

geslaagd ECDL

Hoi Sterre,\r\n \r\nIk heb als eerste in ons gezin het ECDL examen gedaan en ben geslaagd met 120 apm en 99,9% accuratesse. Nu hoef ik gelukkig niet meer te oefenen. Wel balen van dat ene foutje, maar ja....\r\nIk heb dus al een certificaat in huis. Het is heel handig om met 10 vingers te kunnen typen!\r\n \r\nGroetjes,

Nienke Bissels

saai / spelletjes leuk

ik vind de lessen saai maar de type spelletjes die vind ik wel leuk en ik ben daardoor ok sneller gaan typen. maar ik vind de lessen zo lang mischien kunnen ze daar wat aan doen.

Celine van der Linden

Ik vind het niet de leukste typcurcus maar ik vind het wel heel cool dat ik nu dit bericht kan blindtypen. en dat leer je in een korte tijd. het is ff doorzetten af en toe (vind ik) :) maar ik vind het zeker de moeite waard!!!

Nienke Kuipers

zinvol

Bedankt voor de snelle service!!\r\n \r\nIk vond de cursus leuk om te doen en zeer zinvol.\r\n \r\nVriendelijke groet,

Thalia Kemper

lol

Yves Brender a Brandis

bedankt

Hartelijk dank voor de leuke lessen!\r\n(helemaal blind getypt dankzij u)\r\nGroetjes Wynda

Wynda van Beijnum

tevreden

Pim wil heel graag examen doen, we zijn nu net teug van vakantie.\r\nDus hij gaat nu heel hard oefenen om de 100 slagen te halen en dan gaan we hem aan melden voor de examen.\r\n\r\nWij als ouders vonden het heel erg leuke cursus, en volgend jaar gaat onze dochter het ook bij jullie doen.\r\nWe zijn zeer tevreden.\r\n\r\nVriendelijke groeten Familie Zwebe.

Paul Zwebe

toch leuk

Hallo Sterre,\r\nIk ben erg blij dat ik geslaagd ben voor mijn examen!\r\nIn het begin van de typecursus vond ik het heel saai en stom ik deed het heel weinig.\r\nEn in ongeveer het midden deed ik er ook niks mee. Totdat ik een mailtje kreeg dat ik nog maar één maand kon typen en anders moest je bijbetalen.\r\nIk wilde mijn moeder dat niet aan doen en ging meteen aan de slag! Elke dag typen en typen, ik sprak zelfs het spelen van mijn vriendinnen later af want eerst moest ik typecursus doen!\r\nEn toen ik het zo vaak deed bleek het ook veel leuker te zijn, omdat ik steeds meer eerste tweede of derde stond! En op het allerlaatst had ik wel eens 100% nauwkeurig.\r\n \r\nIk wilde je dit laten weten hoe mijn typecursus ging. Nu kan ik dit mailtje gewoon met tien vingers typen!\r\nVeel succes op de andere kinderen ook begeleiden met deze typecursus, en bedankt voor het leren van het typen met tien vingers!\r\n \r\nGroetjes

Pien Bruins Slot

goed

hallo dit moeten jullie echt aan meerdere mensen als aanbieding doen dit is echt goed je leert er echt heel veel mee ik kan echt alles al typen.\r\nook op school merk je dat je bent veel eerder klaar met woordpakket echt vijf minuten wel verschil\r\nweetje jullie moeten dit gewoon sturen aan mensen waarvan de oudste ongeveer negen of tien jaar is.\r\ndit is echt goed om te doen.\r\nook voor later gewoon slim om dit te doen je helpt er echt mensen mee.\r\nheel veel succes er mee om het naar meer mensen te sturen en ze aan het werk te zetten.\r\n\r\nheel veel groetjes

elisabeth haase

Leuke cursus.\r\nEen echte aanrader en fijn dat je achter je eigen toetsenbord examen kan doen bij Ticken. \r\nHeel fijn dat je in een korte tijd kan typen met 10 vingers en zonder de kramp die ik in het begin wel had.\r\nDe klantenservice is erg vriendelijk en snel.\r\nVoor mij persoonlijk zouden de resultaten van de anderen na het lesje niet getoond hoeven te worden.\r\nInmiddels helemaal blij dat ik ben geslaagd!\r\n\r\n

Esmé

ik vond het op zich wel saai, maar ik ben heeel blij dat ik nou blind kan typen.\r\ndit is ook echt een aanrader omdat je het hier heel snel al onder de knie hept.\r\n\r\n xxx mij

Joyce Strijbos

Ik ben net geslaagd summa cum laude 211 aanslagen per minuut met een nauwkeurigheid van 100.00 % joepie

Chloë De Greef Glas

nu bezig met de eerste les hij is heel saai en ik krijg de hele tijd verkrampte vingers

Sergen Tuzgöl Amsterdam

Ik heb net mijn typediploma gehaald via Ticken. \r\nAf en toe moest ik echt even doorzetten, want met tien vingers typen leer je niet zomaar. Ondanks allerlei tegenslagen, zoals een gebroken pols, is het mij uiteindelijk toch gelukt! \r\nEn daar ben ik heel blij mee, want het maakt het computerwerk een stuk eenvoudiger en sneller.

Tanja Smorenburg

ik vind het plots veel leuker:ticken\r\nik tick nu elke dag een les en een half\r\nvroeger vond ik ticken zo saai en nu \r\nis het veel leuker \r\nik ben er echt blij mee

Celia Rubio\r\nnederland

ik vond het in het een leuke typcursus maar de lessen duurden wel heel lang. Ik had het tegen een vriendin verteld en die doet nu ook deze typcursus. Maar ik kan nu wel bind typen, heel erg bedankt ticken (dit is blind getypt)

Eveline Munnikhof

leuk

LEES DIT:\r\nEen erg leuk typ curcus, \r\nen ook niet te vergeten niet erg duur.\r\nEen meisje uit mijn klas deed een andere. Die was wel 100 eury´s duurder. \r\nEn je bent er snel klaar mee.\r\nIk vind de spelletjes zaaai, want soms moet een spelletje heel lang doen, dat is jmmr.\r\nSterre je heb een heel duidelijke stem.\r\ndat is een xtra punt: in totaal een: 7......\r\ndoei typcurcus\r\n\r\nXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX\r\nmij \r\nps: doei sterre\r\npps: doei everybody\r\nppps: tot ooit

Ima Algra

Ik vind dat het goed geregeld word!!!\r\nEn het is eigenlijk best wel leuk.

Rosalie Krijger

Ik vond het een erg goede typecursus, maar de spelletjes mochten wel wat leuker. Toch ben ik GESLAAGD!!!!!!!!

Angela van Laar

HOIHOI!! LEES DIT\r\nbest leuk sommige spelletjes maar ik heb door deze typ curses niet de cijfers en backspace geleerd!!! :( \r\nmaar toch.... ik denk een 7.0 :)\r\ndoei!!!!!!!!\r\nps. wel fijn die uitleg met filmpjes ;)\r\npps. ik heb al getipt maar me vriendin wil geen typ curses doen......

Imke Rotte

ik vind dat de oefeningen met enter wel iets korter mogen, en de spelletjes gaan wel.\r\ntot nu toe geef ik een 7.3

Rosalie Krijger, Ouddorp

Hoi!! Deze typcursus heeft me heel erg veel geholpen. Ik heb mijn dipoloma gehaald met summa cum laude. Nu typ ik met een snelheid van 330 aanslagen per minuut. Echt aan te raden!Ik typ bijna 3 keer sneller dan eerst!! En ik had het gehaald met 165 apm. Jeej!!!!! Heel erg bedankt Ticken!!

Yvonne Bakker, Voorburg

ik vind het een hele leuke type cursus. ik ben nu bijna klaar.groeten myrthe

myrthe minderhoud,aagtekerke

ik vind het een geweldigge typ cursus ik kan nu al best wel goed typ ik ben pas bij les 7 en he is echt SUPER\r\n

sabine de jong

9

Ik vind het een superleuke typcursus.De spelettjes zijn ook grappig.\r\nIk geef een 9.

Lonneke van der Heijden

saai en leuk

leuk, maar de lessen zijn een beetje langngngngnggg.... spelletjes vindt ik wel leuk, in mijn naam zit een y, en die leer je pas jater .. ook gebruik ik de w en z veel, die moden wel wat eerder; (wat zie ik daar? wat zeg je?) mijn hobby is verhalen typen , dus dat vond ik irritand.. verder hele leuke cursus!..

Nienke

Het was een leuke typecurses maar de spelletjes sloeg ik over want die vond ik saai!\r\nMaar daar het velen typen kan ik het nu, en type ik in het dagelijks leven ook zo!\r\nen Sterre pepte je altijd even op als je er geen zin meer in hebt!\r\nMaar ik vind het raar dat het examen zo veel geld kost?

Carlijn Croes\r\nZevenaar

Het is een prachtige cursus, die we Maart dit jaar zijn gestart. Johan is een paar dagen geleden 8 jaar geworden en vind het wel ontzettend pittig. Als het aan hem ligt, stoppen we meteen. Dat doen we dus niet, als je ergens aan begint moet je het afmaken, het was tenslotte zijn keus! We oefenen 3 keer in de week 2 oefeningen, anders is het veel te lang voor hem. We streven naar een examen in Maart! Complimenten voor de cursus, zo kunnen we zelf precies alle statistieken in de gaten houden, top! Ook de prijs is SPOT-goedkoop!

de moeder van Johan Postma Hurdegaryp

ik ben nu bij les 16 en ik kan al best goed blindtypen. De spelletjes zijn ook heel leuk.

Jens

Herexamens

Ik vind het niet mogen dat ze geld vragen voor een herkansing van het examen. maar verder is het wel een leuke typekursus\r\n\r\n\r\n\r\n---- TICKEN REACTIE: TICKEN herexamen is gratis. Informeer ons via het Contactformulier.

Edward Meent

Ik vind de typecursus heel leuk!!! ben bijna bij het eindexamen(:{ benieuwd welk diploma ik zou krijgen...)

Tara Diepenbroek

Het is erg leuk en het gaat al goed .\r\nDe spelletjes zijn leuk .\r\nik ben al bij les 5\r\nEn het is top\r\n\r\n\r\ngroet kyra.v.e

Kyra.v.e

het is best wel leuk, maar gaan de oefeningen op tijd???\r\nben al bij les 17

Rosalie Krijger, ouddorp

ik vond het heel leuk om deze typcursus te doen.\r\nde oefeningen waren erg leuk en ik heb er veel van geleerd. de spelletjes vond ik minder leuk die sloeg ik meestal gewoon over. ik kan nu helemaal blind typen met tien vingers. \r\ngroetjes Floor\r\n

Floor Capelle aan den IJssel

Echt heel leuk maar soms wel een beetje irritant. het leukste vind ik de spellen. eentje heb ik gemsist want de pagina liep vast

Madelief Voorbij

goed en langdradig

Echt goed. Ik ben net klaar en ik kan het echt heel goed! Wel een beetje langdradig.\r\nHeel erg leuk! Ik raad het je aan. Wel een beetje saai, maar geloof me, je bent echt blij met het resultaat. Ik ben blij dat het van mijn moeder moest. Van mij krijgen ze een 9

Marit van Doorn, Oosterhout

echt super coole Typecurcus\r\n\r\nNiks om over te zeuren!!!

Andrea Benschop

goed ik kan na alle lesjes al snel typen

Bas Dekker

ik vind het wel een beetje saai maar ben klaar en kan nu blindtypen en vond de spelletjes leuk.

Lucas Versluis

Leuke eenvoudige cursus met goede online begeleiding. De snelheid moet nog komen maar het blind typen gaat al heel goed!!\r\n\r\nBedankt voor de cursus! als iemand nog twijveld; niet doen, gewoon inschrijven!

Roger Koedoot

prima

Prima cursus!

Sanne Trienekens, Den Haag

supergoeie

bedankt sterre!!!\r\nhet is een supergoeie typecursus!!!\r\nen als ik klaar was ging mijn broertje, dus die gaat nu gelijk lid worden!!!\r\ngroetjes rosalie

Rosalie Krijger

erg tevreden

Wij zijn erg tevreden over Ticken. Na een mislukte inlogpoging en een examen die niet lukte, kreeg onze zoon meteen een herkansing. Dit nam veel spanning weg. We waren erg blij met de snelle reactie via de helpdesk. En hij is geslaagd!

fam Prins

saai

best saai, speletjes waren ook niet leuk

Lisa van der Kuil

soms saai soms leuk

ik vond het een leuke maar soms saaie typecursus.. maar uiteindelijk kan je wel supersnel typen!

Carola Meijden

niet hip

Niet zo'n hippe cursus maar wel goed. Het inloggen voor het examen ging mis maar door de snelle service is het onze dochter toch gelukt. Ondanks haar kleine 10-jarige handjes gaat het snel en blind met 10 vingers

Karin Gybels, Heerlen

zinnetjes

Het is in het begin niet zo leuk dat je steeds vreemde zinnetjes krijgt die niet kloppen.\r\nMaar dat komt omdat je nog niet alle letters hebt gehad, dus jullie konden er niks aan doen.\r\nIk vond de spelletjes ook wel leuk vooral typerace. Ik was in het begin wat gefrustreerd.\r\nMaar ik heb nu mijn diploma en daar ging het me vooral om!!!

Lena Gybels, Heerlen

super

Wat een supercursus!! Ideaal om thuis te doen, in je eigen omgeving en je eigen tempo! Ik heb bij een opleidingsinstituut 2 keer examen gedaan, in een officieel examenlokaal en 2 keer gezakt door stress, teveel afleiding door mede-kandidaten. \r\nHet is een leuke manier met deze spelletjes en handig om terug te gaan naar het hoofdstuk waarin je nog veel fouten maakt, zodat je je vaardigheid verder kunt ontwikkelen... Echt een aanrader en ik geeft een dikke 10!!

Marjolein de Lange

leuk

Het is wel leuk en je leert het snel.\r\nDe spelletjes zijn ook leuk hoor!!!

Minke Pouw

het is super ik snel type en dat matje is ook super

Jari Dhondt

ook

het is super vind ik ook en dat matje is ook super dat vind ik ook

Jonas Dhondt

begin saai

Super leuke typecursus aleen in het begin een beetje saai! :p.!!!!!\r\n--- TICKEN REACTIE: ja, dat is zo, want in het begin heb je zo weinig letters (A S D F en J K L) om woordjes mee te maken...

Nienke Smeenge

supergoed

ik vind het een super goede metoden.\r\nde lessen duren soms lang maar je mag daarna nog een leuk spel doen.\r\nen de skinny tip help is super handing en cool.

Nynke Steinmetz

leuk

het is een leuke typecurcus sterre is ook aardig soms duurt het wel lang cijfer 10

emma louwerse

super goed

dit is een super type cursus ik heb hem nog niet afgemaakt maar hij is echt super goed en ik zou dit iedereen aanraden ga zo door ik heb dit bling getypt net zoals dit hottentottensoldatententententoonstellingterijnsverlichtinglampenfabriekmedewerkers zo goed is deze cursus

Mike Zeilstra

geweldige manier

Mijn mening over de typecursus is, dat het juist een geweldige manier is voor die kinderen om te leren typen! Ik ben er zeer tevreden over! Wessel zelf moppert weleens, omdat hij nu ineens wel wat meer dan voorheen moet tikken om het nog dit schooljaar af te krijgen, terwijl hij nét zin had om iets anders te gaan doen. Maar ik zie dat hij zich wél steeds voldaan voelt, wanneer hij een les af heeft. Zonet riep hij nog opgetogen dat hij nu ook de hoofdletters gaat leren. Dus ik denk dat ik dat gemopper maar met een korreltje zout neem. En oh ja, de tikspelletjes vindt hij ook erg leuk (en ik ook, om te zien dat jullie zulke leuke dingen hebben bedacht).\r\n\r\n \r\n\r\nKortom: ga zo door!

Kira Jacobi

super

dit is super je moet dit ook doen ga zo door

Susan Nyirenda

leuk, soms lang

ik ben bij les 17, en vind het erg leuk, maar soms duurt het best lang.

Anouk Mulder (10 jaar)

echt goed

Haai ik ben Meike en ik vind ticken echt goed. Alleen...6 oefeningen in een les??! Beetje veel... Ik zou er 4 van maken. Maar jullie krijgen wel een dikke 9!

Meike Wekamp

heel leuk

Ik vind het een hele leuke type les!!

Wouter de Groot

blij

Fijn dat Joshua geslaagd is. Bedankt voor het sturen van zijn diploma.\r\nHij is er erg blij mee.\r\nDe typlessen zijn ook goed bevallen, pluim voor jullie goede simpele benadering. Die andere lessen vond hij maar niks met spionnen en zo.

B. Otter

saai maar moet

hoi ik vind het wel een beetje saai maar het moet

Jaap-Guido Eits

te lang

te lang en te herhalend doe gewoon 2 keer herhalen \r\n

Tim Huijzers

leuk

Het zijn soms rare zinnen dat is niet leuk,\r\nMaar voor de rest is het heel leuk !

Tristan (26 maart 2013)

saai

dit is de aller saaiste typ cursus ever

Door Robers (27 maart 2013)

28mrt13 allerleukste

dit is de allerleukste typecursus ter wereld!!!!!

Susan Nyirenda (28 maart 2013)

dit is de allerleukste typecursus ter wereld!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Susan Nyirenda

4 oefeningen

ik vind de typcursus niet zo leuk maar het moet.\r\ntrouwens ik vind 6 lessen per keer best veel\r\nik zou er wel 4 van maken.\r\n(TICKEN REACTIE: dat kan, want je kan na elke oefening stoppen. De volgende keer ga je dan automatisch verder waar je was gebleven. Succes en veel plezier verder!)

lisa peek (6 april 2013)

4 oefeningen

ik vind de typcursus niet zo leuk maar het moet.\r\ntrouwens ik vind 6 lessen per keer best veel\r\nik zou er wel 4 van maken.\r\nTICKEN REACTIE: dat kan, want je kan na elke oefening stoppen. De volgende keer ga je dan automatisch verder waar je was gebleven. Succes en veel plezier verder!

door lisa

uitstekend

Een uitstekende typecursus! Mijn dochter heeft leermoeilijkheden en is dankzij deze cursus cum laude geslaagd (149 aanslagen per minuut). Heel effectief en geen eindeloos lange teksten oefenen. Bedankt!

Elonie (7 april 2013)

erg fijn

een erg fijne typecursus. ik zou voor geen andere willen kiezen! aleen die piepjes zijn heel IRITANT zouden die kunne verander worden

Thijn Kuijpers (28 april 2013)

te lang

Ik vind lessen te lang en ik vind dat er ook wel wat variatie in kan komen het is altijd maar het zelfde! Ook vind ik het erg vervelend dat het examen en het proefexamen er anders uit zien, daar wordt ik namelijk heel zenuwwachtig van!

Flo Anema Grevelt

aanrader

Zeer goede cursus. Florian zit op les 15 en kan door jullie cursus echt wel al vlot typen.\r\nIk lees hier dat sommigen de cursus saai vinden. Dat is het echt niet. Er zit veel afwisseling in. Maar je leert niks zonder te oefenen. Ik raad Ticken aan iedereen aan!\r\n(mama van Florian)

FLORIAN GL VANCOILLIE

ECDL typediploma

Naast Megan heeft ook Ginger nu haar typediploma (9 juni j.l.) behaald bij ECDL.\r\nDank voor jullie geweldige cursus!

J. Schoenmakers

goed, maar te lang. 15 juli 2013

ik vind het een goed cursus \r\nmaar te lang ! _____ TICKEN REACTIE: Leren blind typen is een voorbeeld van "motorisch leren", net als gitaarspelen, lopen, fietsen, autorijden etc.: je kan het alleen leren door regelmatig te herhalen.\r\nMet de TICKEN typecursus is de tijdsinvestering zo laag mogelijk.\r\nDat kan dankzij onze Typereflex®-methode.\r\nElke andere typecursus zou je 2x zoveel tijd kosten...

morgane van de woestye

het is wel leuk maar moelijk als je diseliksi hebt \r\nzo als ik drm vraag ik om bij kinderen zo als mij daar een beetje op te letten

Arno

je leert verhalen schrijven en dat is heel lijk maar na een tijd doet het pijn aan je ogen dus moet je rusten want anders kan je het niet vol houden dus ik zeg tegen iedereen op tijd rusten dat is de boodschap

Arno

Hallo Ticken ik vind de typecursus in het geheel best kort dat vind ik wel fijn want mijn vriend deed bij typetopia er ANDERHALF JAAR over.

Erwin Bluemink

Ik vind het leuk maar soms steekt het tegen en wordt je het beu maar dan is de boodschap : volhouden !!! \r\n\r\n

Nach

De meeste typecursussen zijn natuurlijk saai.\r\nEn ze doen er lang over om het je te leren.\r\nMaar deze typecursus gaat snel voorbij en toch leer je het goed.\r\nWIN WIN dus helemaal geweldig.

Leander Wit

Beste TICKEN ,\r\nik heb een vraagje: ik lees hier dat iemand zegt dat het examen er helemaal ander uit ziet klopt dat ?

Nach

Ook vind ik het leuk dat jullie er spelletjes erbij hebben dat maakt het wat dynamischer.

Leander Wit

Hey Ticken,\r\n\r\nDe typecursus is awesome, ik ben geslaagd :p\r\nIk vind dat de oefeningen wel een beetje minder lessen mogen bevatten

Alexander Karpenko

Aan het begin dacht ik dat het me nooit zou lukken en kijk nu eens 99 procent nauwkeurig en 156 aanslagen per minuut.

Leander Wit

dit is de leukste ticken allertijden

Stephan Roos

ik zit in les 27 bijna klaar en kan ik meer leuke dingen doen ik heb nu toe 105apm moet150apm

Stephan Roos

schoolleerling

slecht! ik geef een 0 TICKEN REACTIE: Gelukkig ben je al bij de een na laatste les, Daniël en heb je snel leren blind typen op jullie school.

Daniël Ortelee (11 jaar)

Hele fijne typcursus. Het werkt goed. Niet de állerleukste spelletjes, maar toch.....

Laura van Eerd

de teksten zijn een beetje heel erg saai......\r\nen het is flauw dat je moet betalen voor het eind examen!\r\nmaar ja, ik ben nu wel blij dat ik met 10 vingers kan typen, en blind. sterre is wel heel aardig hoor, daar niet van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1\r\n\r\nsucces voor de kinderen die bijna klaar zijn!!!\r\ndoe je best he???

Daan in 't hof ( 11 jaar)

19 aug 2013

Het was een leuke typcursus Bedankt!

Derk de Jong

Ik ga nu het proefexamen doen. Ik ben blij dat dat kan met een les. Zo weet ik of ik klaar ben of niet. De lesjes waren wel een klein beetje saai en ik dwaalde snel weer af. Maar zet door! Kijk het resultaat!!! Ik kan nu blindtypen en ook nog snel ook! (oja, een tip: als je je heeeel erg verveeld onder de lesjes of je kan je niet concentreren, dan moet je op YouTube relaxing music of homework music opzoeken. Bij mij werkte het ook!!!)\r\nGroetjes en veel succes met volgende leerlingen.\r\nFrederieke

Frederieke Taheij

26 aug 2013

ik ben nu bij een van de laatste lessen en typ nog niet snel en goed\r\ndus het is niet echt goed |||| TICKEN REACTIE: Leren blind typen is een voorbeeld van "motorisch leren", net als gitaarspelen, lopen, fietsen, autorijden etc.: je kan het alleen leren door regelmatig te herhalen. Als je het beheerst, kan je het doen zonder over elke beweging na te moeten denken. Ook word je steeds sneller naarmate je meer ervaring hebt en vaker typt. Het komt zeker goed :-)

Nynke

28 aug 2013

De cursus is af en ik kan met 10 vingers typen, maar ik heb nog niet de goede snelheid en kan geen oefeningen herhalen om het te verbeteren. Cursus niet handig bij dyslexie?!\r\nNa een jaar verloopt je inlog en moet je bijbetalen. Het examen kan ik nu helaas niet halen... |||| TICKEN REACTIE: Een ieder kan gewoon inschrijven voor het examen, ook al is de toegang tot de cursus beëindigd.\r\nDat kan je doen wanneer je daar klaar voor bent. Succes!

Frances

ik vind het jammer en onhandig dat als je een les herhaald altijd weer de 1e les van die oefening krijgt. waarom niet aanpassen zodat je bijvoorbeeld rechtstreeks kunt kiezen bv ook les 8.3 of 15.6? de vervolg lessen bevatten immers meer woorden en zinnen en zijn dus zinvoller en leuker om te oefenen.

evelien van der ende

Ik heb net mijn diploma gehaald, cum laude :D\r\nIk vond het een leuke typecursus, mooi opgemaakt en ik vind het super dat jullie ook rekening houden met de natuur! Sommige teksten waren grappig en soms las ik ze voor aan andere mensen die naast me zaten en die moesten ook lachen. Het enige wat me irriteerde was het geluid dat er ontstond als je een toets verkeerd indrukte,ik zette vaak het geluid uit. Maar ondanks dat heb ik deze typecursus binnen een half jaar afgerond en ik raad anderen aan om Ticken ook te doen. \r\nIk heb nog niet uitgevonden waar je een cijfer kan geven, dus ik doe het hier maar. \r\nEen 9.5.

Fenne v. Drogenbroek

ticken is een super coole typcurcus\r\ngroet emma\r\n\r\n

emma louwerse

16sep13 Aanrader

Ik ben nu bijna klaar!\r\nIk raad het echt aan iedereen aan!!

Andrea Benschop

30sep13 leuk

Leuk.\r\nDe spelletjes zijn alleen een beetje saai

Charlotte Schimmel

6okt13: goed, soms saai, goedkoop

je leert het goed maar soms is hij best wel saai maar wel goedkoop\r\n \r\ngroet GERT-JAN H

Gert- Jan Haenen

16 okt 2013: leuk

Een leuke simpele typecursus. Na mate je verder bent zijn de spellen leuker. ik ben nu op de helft, en ik heb al een hoge nauwkeurigheid. Echt een aanrader!!!

Noah Ras

23okt13 Complimenten

Mijn zoon is goed geslaagd voor zijn examen! Ik wil jullie bedanken voor de goede support, de leuke en zeer informatieve teksten en de overzichtelijke site. De inhoud van de cursus heeft hem steeds gestimuleerd om door te gaan. Wat een verschil met mijn Schoevers typlessen van 30 jaar geleden! Succes met jullie site.\r\n\r\n

K. van Megen

23okt13 deel 2 leuk

Ik vind de typecursus wel leuk alleen de spellen zijn een beetje saai maar ik vind het wel goed dat er niet te veel spellen zijn want dan word je afgeleid.\r\nIk vind dat matje wel fijn.\r\nEn het is heel leuk!!\r\nSoms een beetje saai maar als ik bezig ben is het wel leuk.\r\nHet is ook best veel in een les maar daar leer je van.\r\nAls je een typecursus zoekt dan is deze leuk!

Ivar

28okt13 superleuk

Eerst een beetje saai maar nu ik mijn coumlaude typdiploma heb vind ik het wel superleuk :

Eline Bouman

01nov13 erg leuk

vind het echt heel erg leuk ben bijna klaar jongens en meiden zet hem op!!!\r\n

Luke Kansen

10nov13 leuk

het is heel leuk om hier te typen moet het ook doen

henk

fijne typecursus (24nov13)

Ik wou heel graag deze typecursus volgen.\r\nNu ben ik er al best lang mee bezig, maar heb ik vaak niet meer zo'n zin om te gaan typen.\r\nIk kan nu wel veel beter typen door deze cursus.\r\nDaarom typ ik dit nu ook blind\r\nDe spelletjes zijn leuk en het is wel een fijne typcursus.

Syl Burgering

ik leer heel snel en blind typen! \r\nsuper goede site!!!!!!

Joram van Dijk

Leerkracht

Momenteel leer ik mijn kleindochter van 8 jaar typen met behulp van ticken. Als gepensioneerde leerkracht dactylografie heb ik alleen maar lof over jullie typecursus.

W. Bruggen

het is cool! maar ik ben nog maar bij de letter r\r\n

Annerieke Koekoek

leuk\r\n

leroy vlasveld

en grappig

leroy vlasveld

ik vind het onwijs leuk en je leert hier echt heel veel en de tips die jullie geven heel goed zoals hard op spellen, want eerst deed ik dat niet en toen ging het niet zo en toen dacht laat ik het nou eens wel doen en ik deed het en ik had mijn eigen typ record en dit is ook een record voor deze web jongens jullie moeten deze typ cursus doen ik geef jullie en 9,6 toch een goed cijfer.COOL

Yvanka Semp

nu ben ik ben nu bij letter u

hoi ik ben Annerieke Koekoek

heb me net aangemeld en vind het helemaal leuk

Fiola

Ik vind het heel leuk alleen de filmpjes zijn saai!

Marjolein van der Hoek

in het begin vond ik het leuk daarna niet maar nu SUPPER!!!!\r\nik geef ticken een 9!!!!!!!

Niek Klein Koerkamp

toegang

Tot onze grote verbazing is de inlog verlopen.... we wisten niet dat daar een uiterlijke termijn aan verbonden was.. Is dat nieuw?? Echt zeer klantonvriendelijk en geeft een vertekend beeld!\r\n\r\nEn een mail sturen werkt niet!\r\n> > > TICKEN REACTIE: Dankzij de Typereflex®-methode leer je in slechts 30 lessen blind typen. Bij 3-2 lessen per week ben je dus in 10-15 weken klaar. Desondanks krijgt je altijd 12 maanden toegang. Dat staat ook duidelijk vermeld.

Quirine Olland

ik vind ticken super leuk\r\nik heb deze tekst zelf met 10 vingeres getipt\r\nik geef ticken een dike 8!!!!!!!!:):):)\r\n

Niek Klein Koerkamp

Ik vind het een goede Typecursus!\r\nIk heb mijn typecursus afgerond met 232 apm.\r\nNet heb ik mijn typesnelheid opnieuw laten meten en is hij 261 amp.\r\nIk ben erg blij met mijn typevaardigheid want het scheelt echt een heleboel tijd.\r\nMijn zusje gaat hier ook zeker haar typecursus doen!\r\n

Lianne

Stomme site!!!!!!!!\r\nAls je iets doet doe je het verkeerd!!!!\r\n\r\nSterre duitshof

Sterre duitshof

ticken.nl is een goede syte maar SOMS een beetje saai wel leuk van die spelletjes ik ben eindelijk klaar met m'n typecurcis. het duurde wel ERG lang! maaar toch een goeie syte vriendelijke groet:

Salma Choukod

Ik zou het een 7,5 geven. Soms verveelt het wel een beetje om 6 teksten achter elkaar te typen. Verder wel een leuke typecursus hoor!!! ;-]

Jasper Roes

Dit is een leuke cursus.\r\nIk ben nog maar 3 weken bezig,en ben al over de helft.

Merel Maris\r\n11 jaar

Dit is een leuke cursus.\r\nIk ben nog maar 3 weken bezig,en ben al over de helft.

Merel Maris\r\n11 jaar

goede ervaringen

Ik begeleid leerlingen met o.a. leerproblemen. Ik heb goede ervaringen met ticken.nl, maar waar ik tegen aan loop met sommige leerlingen dat hun tempo laag blijft (grote automatiseringsproblemen). Dit is geen probleem, want ook langzaam typen met 10 vingers helpt.

M. Smit

nog niet geslaagd

Wow goeie cursus hoor ook leuk met de spelletjes.\r\nAlleen ik heb het examen al een keer gedaan maar ik haalde het net niet. en nu kan ik het niet meer herhalen?!\r\n----TICKEN REACTIE: Je hebt bij TICKEN diplomagarantie. Dat wil zeggen dat je als je nog niet bent geslaagd, gratis herexamen kan krijgen tot je slaagt. Je kan weer examen doen. Succes!

Tijmen Rengers

ik heb veel geleerd en kan nu veel sneller tikken.\r\nop het begin leek het saai, maar nu is het heel leuk. soms zijn het informatieve teksten, dan vind ik wel leuk want dan leer je 2 dingen tegelijk.\r\nje hebt ook typegames, maar die zijn niet heel leuk.ik ga bijna het examen doen, ik heb er veel zin in!

Maureen Louws

ik vind het super leuk !!!

Lisa Ginkel

ticken is een hele goeie site om je typereflex te oefenen. het is heel leuk met allerlei spelletjes en je kan de hele typecursus wel in 2 maanden af maken. \r\nik typ nu allen met 10 vingers zelf de dingen die ik nu typ.\r\nmijn examenscore was\r\n175 tikslagen p/p\r\nen 100,00% qua score\r\n

Femke Brouwer\r\n11 jaar

Ik vind het best goed.\r\nAlleen duurt de cursus een beetje lang.\r\nToch leer je het hier wel mee.

Djerk Tijssen

ik vind ticken leuk vooral de spelletjes!!!\r\n

Lysanne Heide

ik vond het gelijk al super en heb het nu gehaald ik heb het gedaan binnen 7 weken het is eht een aanrader voor groot en klein

Corlinde Mulder

Realistisch (op praktijk goed nagebootst) examen. Ik heb mijn ticken diploma behaald. Bijzonder gebruiksvriendelijke website is ticken. Ik heb voor het leren typen echter wel een oud boek 'vlingervlug' gebruikt, maar examen van ticken dus gedaan. Ik raad andere mensen ticken aan. bedankt.

Sander Viergever

Compliment waart voor TICKEN!\r\nJe leert er iets van!\r\nMaar sommige zinnen zijn wel een beetje raar!\r\nAch ja?\r\nMijn vriendin wil ook op TICKEN gaan!\r\nDe lessen zijn wel te lang!\r\nDe spelletjes kunnen wel wat langen en leuker.\r\nCijfer: 8,5

Marjolein van der Hoek\r\nHardinxveld-Giessendam

ik vond het eerst saai, daarna leuker omdat ik het steeds sneller kon. het is leuk dat je ook kunt zien hoe jou score was tegenover de anderen, en als je niet tevreden bent, dat je het dan overnieuw kunt doen.

jozefine vasse

ik vind TICKEN erg leuk alleen soms duurt het erg lang, maar nu ben ik al klaar en hoef ik alleen het examen nog te doen.\r\nbedankt TICKEN.\r\n

Nelie Verwoert

het is leuk om ook andere resultaten te zien\r\nik heb er veel van geleerd

Nelie Verwoert

ik geef het cijfer:9,5

Nelie Verwoert

leuk maar soms wel lastig\r\ncijfer:9.5\r\n:D:D

Nelie Verwoert

ik heb het gehaald

Pascal Winters

ieritand

jonah

Sterre

ik vind het een leuke cursus en ik ben benieuwt of ik het examen haal ik geef ticken een 8 en half omdat ik vind ook dat jullie alles goed uitleggen en dat me wel lief lijken en dan bedoel ik ook de mens die de vragen beantwoorden en Sterre toevallig heet mijn konijn ook Sterre en daarom is het makkelijk onthouden dat je sterre heet

Mirre

het is wel saai maarr het moet het is ook wel moeilijk doeiiii

Sanne Booij

hoi Sterre\r\n\r\nde spelletjes zijn wel leuk een 8 hebben jullie verdient\r\n\r\ndoei\r\n\r\n\r\n

Annerieke Koekoek

ik vind gewoon typen leuk maar ging altijd met tegenzin typen het is dus saai en ik vind het stom dat je word beoordeeld en iedereen het kan zien dat je bijvoorbeeld laatste bent.\r\ndat is niet leuk!!!\r\nmaar Sterre ik kan door jou hulp bij de lessen wel veel ene veel beter en sneller typen dan eerst!!

marit

Het is wel leuk. De teksten zijn niet overdreven lang. Nadeel vindt ik de spelletjes. Er wordt steeds gezegd: "Type liever langzaam, maar foutloos". De spelletjes echter proberen je zo snel mogelijk te laten typen (dus met veel fouten). Wordt er nerveus van. Sla ze dus maar over.

Jolanda Giling

Het is alweer een tijdje geleden dat ik deze typcursus heb gedaan, en ik ben er nog steeds supertevreden mee! Het heeft me superveel tijd opgeleverd, maar het was soms wat saai, wat het moeilijk maakte. Ik ben blij dat ik heb doorgezet en er nog steeds van kan genieten :)

Frederieke T.

de typecursus van ticken is echt fantastisch. soms wel saai maar dat valt wel mee. ik typ dit bericht ook al blind. ticken krijgt van mij een 10+

Joachim D.

geweldig

hallo allemaal\r\njullie hebben echt een geweldige typecursus\r\n\r\neen motivatie bericht voor alle cursisten: doe allemaal goed je best en zorg ervoor dat jullie allemaal slagen\r\njullie hebben echt een hele goeie typecursus dus doe je best.\r\n

verzorgster van Danitsja Wijma

Ik vind de typecursus saai en stom de lessen zijn te lang en het is altijd hetzelfde, en ik vind de spelletjes ook niet leuk. Ik wil eigenlijk stoppen maar ik moet van mijn ouders door gaan :( Maar de lessen helpen wel, ik type al een stuk sneller en handiger.

Rosa Renske Rouwenhorst

Hoera, ook mijn derde dochter heeft het ticken-typediploma gehaald!\r\nNu nog nummertje 4 en ik ben dus super tevreden over Ticken!

Kirsten

Hallo allemaal,\r\n\r\nIk vond het een leuke en nuttige cursus.\r\nLekker je eigen tempo.\r\nZEKER EEN AANRADER.\r\nOok direct antwoorden op al je vragen.\r\nVoor mij dus echt SUPPERRRRRR\r\n

ike dekker

ik vind ht super luk je kan je eigen snelheid bepalen en zo maar ik vind het jammer dat er a zo weinig cursussen zijn dus een 8

jill das

Ticken is een hele leuke typecursus en je onthoud alle letters goed!! en ik ben bijna klaar!!

Laura

Bedankt Ticken! Duidelijke en vriendelijke uitleg, leuke teksten, en de methode van hardop spellen werkt echt. Fijn dat je in je eigen tempo kan werken en kan stoppen met de les op elk gewenst moment, om precies vanaf daar weer verder te gaan. Ik heb in 6 maanden jullie cursus gedaan en kan nu eindelijk blind typen -trots!

Elsa Dinjens

het is niet heel leuk ik doe het met tegenzin maar ik moet het leren :( maar wel goede uitleg je leert het best goed maar de lessen zijn lang.

Annerieke Koekoek

Herhalen

ik vind het wel leuk.\r\nmaar als ik bij het oefenexamen ben gekomen begint het weer opnieuw.\r\ndat is stom.\r\nTICKEN reactie: als je de laatste les, het proefexamen hebt gemaakt, dan start de cursus weer bij les 1. Je kunt dan alle lessen en oefenexamens herhalen.

Anna van der Wekken

Ik ben net begonnen met de type cursus en heb nu 3 lessen gehad> Ik vind het een leuke cursus en leer snel. Alleen de spelletjes vind ik tot nu toe wel saai.

Carlo (11 jaar)

goed

Ik heb de type cursus met veel plezier gedaan, niet afgerond maar zo is het goed genoeg voor mij.\r\n\r\nHet was voor mij vooral een herhaling van wat ik ooit heb geleerd. Bij mijn collega’s prijs ik jullie cursus en methodiek zeker aan.\r\n\r\nDus ik wil geen examen afleggen. Wat een leuke bijkomstigheid is bij deze typecursus is dat ik veel meer ontspannen zit te typen.\r\n\r\nGoed voor mijn houding en minder fouten :-)\r\n\r\nBedankt voor de cursus en veel succes nog toegewenst.

Lammy Otter

niet slecht

De typecursus is niet slecht, maar de lessen duren te lang, eigenlijk zou je ze in tweeën moeten splitsen en de spellen zijn erg saai. ---- TICKEN REACTIE: Beste Jimke, dankzij de Typereflex®-methode leer je blind typen in minder dan de helft van de tijd van andere typecursussen, dus gelukkig dat je TICKEN had gekozen.

Jimke Laarhuis

tof

Tof

Nisrine

kan het

hoi sterre,kijk, ik kan het zoals je ziet!!

Mechiel de Ruyter

belgisch

Ik vind Ticken heel leuk. De eerste keer heb ik meteen al heel veel lessen gedaan. Mijn papa heeft hier ook leren blind-typen. Hij is er heel tevreden over. We hebben voor die cursus vanaf dat mijn papa het deed een Qwerty toetsenbord gekocht, want in België heb je (bijna) alleen maar Azerty toetsenborden. Ik ben nu elf jaar. Ik hoop dat ik snel mag leren blindtypen! Maar alvast heel erg bedankt voor de lessen!

Jiska van Vreckom

okay

Ik heb veel aan deze cursus gehad en het enige waar ik moeite mee had en soms nu nog is dat ik mezelf heb moeten afleren met 4 vingers te typen. Het is zeker aan te raden voor kinderen en mijn dochter van 9 twijfelt nog welke typecursus ze wilt gaan doen.

Urmy

Ik heb veel aan deze cursus gehad en het enige waar ik moeite mee had en soms nu nog is dat ik mezelf heb moeten afleren met 4 vingers te typen. Het is zeker aan te raden voor kinderen en mijn dochter van 9 twijfelt nog welke type cursus ze wilt gaan doen.

Urmy

leuk en saai

heel leuk maar het word wel een beetje saai\r\n

Robin Palte

schitterend

Ons zoontje vindt de typecursus geweldig en is heel blij dat hij niet naar school hoeft elke woensdagnamiddag, 1 uur en dat een heel jaar lang, maar deze handigheid kan aanleren op zijn eigen tempo thuis.\r\n\r\nEen schitterende cursus die ik aan iedereen zal aanraden.

Familie Braber

examen

Mijn zoon heeft het examen gehaald: 144 en 100%.We zijn trots op hem.\r\nWe willen u bedanken voor deze mogelijkheid en uw snelle antwoorden van de Klantenservice.\r\nTicken ziet er goed uit.\r\n

E. Janssens

het is een super typecursus ik heb er altijd zin in.in 30 lessen leren blind typen geweldig toch!!!!!!!!!(dit heb ik blind getypt

Cindy Baltzer

Ik vind het geweldig en ik vind het ook heel leuk om te doen

Aysegul Altin

ik vind het niet zo heel leuk. ik moest het gewoon doen van mijn ouders.\r\ner is niets prettig aan ik speel veel liever.\r\nik heb er ook weinig tijd voor want ik heb veel hobby's: volleybal, tekenschool, chiro en woord(toneel)!!!!!!!!!!!!!!

Amélie Mandervelt

ik ben al een tijdje klaar maar ik surf en typ graag op het internet.

Amélie Mandervelt

hoi allemaal die dit lezen,\r\n\r\nsoms is typen zo stom en dan wil\r\nik niet maar dan moet ik toch, \r\nmaar je leert er wel van\r\nsoms maakt onze juf weleens een fout\r\nen dan weet ik welke, dat is best leuk\r\nmaar als je niet wil doe het dan toch\r\nwant dan haal je hem wel.\r\nik zit nu bezig met les 20!!!!!!!!!!\r\n\r\npst. doe je best!!!!!!!!!!!!!!\r\nmaar een ding de eerste lessen\r\n zijn leuk maar daarna steeds minder\r\n

Barbera Verdoold

hallo allemaal!!!\r\nik vind typen best leuk,\r\nalleen ik vind het soms zo saai\r\nhet kan namelijk veel leuker zoals\r\nleukere spelletjes deze zij namelijk\r\nbest saai\r\n\r\ndoei\r\n

Barbera Verdoold

super leuk

ik vind de typecursus superleuk!!!!!!!!!!!!!!!\r\nsoms grijg je er genoeg van maar verder......\r\n\r\nIS HET SUPER LEUK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Channah Kieskamp

cijfer 8

hallo allemaal!!!\r\nik heb net de laatste les gedaan.\r\nhet was best leuk ticken\r\nmaat soms ook niet dan had ik geen zin\r\nmaar nu ben ik best wel trots op mezelf.\r\nik geef ticken een 8

Barbera Verdoold

dyslexie

Ik ben RTer en dyslexiespecialist en ik adviseer regelmatig Ticken, vooral bij kinderen met ernstige vertraging in automatiseren, maar ook op school gehandicapte kinderen; kinderen die nooit 'de norm' halen.

Marjolein Smit

leuk

ik ga nu mijn examen halen. \r\nik vond vooral de spelletjes heel leuk.\r\nmaar de oefeningen ook hoor.\r\nhet makkelijkste spel was eieren vangen.\r\nhet moeilijkste was typ race.\r\neinde. \r\njeeeeeeeeeeeeeey

Eline Leuris

Schoolwerk

Dag Sterre,\r\nHartelijk bedankt voor de typecursus! Dankzij jouw herinneringsmailtjes heeft Jacob alle lessen gemaakt. Hij heeft er nu al gemak van, dat hij blind kan typen. En dat zal nog wel toenemen als hij meer schoolwerk krijgt!

leuke typecursus alleen en beetje saai\r\n\r\n\r\nblind getypt

Teun Luhrman

leuk alleen en beetje lange lessen\r\n\r\ncijfer: 6 en een half\r\ndit is blind getypt

Teun Luhrman

dyslexiespecialist

Ik ben RTer en dyslexiespecialist en ik adviseer regelmatig Ticken, vooral bij kinderen met ernstige vertraging in automatiseren, maar ook op school gehandicapte kinderen; kinderen die nooit 'de norm' halen

Teun Luhrman

msaparzer@telfort.nl

Hartelijk dank!\r\n\r\nDit is onze derde kind die zo lekker heeft leren Ticken dankzij jullie cursus!

Mireille

tevreden volwasse

Een prima cursus. Lang geleden een type-diploma gehaald, maar wilde altijd nog eens leren blindtypen. Ik heb te weinig geoefend om echt goed te kunnen blindtypen, maar typ sowieso veel sneller dan vroeger. Dankzij de cursus weet ik nu heel goed waar alle letters zitten en ook goed hoe ik mijn handen moet houden als ik blind wil typen (de merktekens op de f en de j zijn zeer behulpzaam; nooit geweten waar die voor dienden). Ik zal ook zeker van tijd tot tijd blijven oefenen met blindtypen, maar voor werk of studie heb ik het niet echt nodig, dus alleen als ik zin heb. De cursus kan zowel door kinderen en volwassenen gevolgd worden. \r\n\r\nDe 'skinny typehelp' vind ik zeer handig. Niet allen dekt deze de toetsen af, maar geeft door de verschillenden kleuren ook precies met welke vingers je bepaalde toetsen moet typen bij het blindtypen.

mierik@quicknet.nl

het is heel saaaaaaaaaaaaaaaaaaaai

Martijn van Dijk

ik geef jullie een dikke tien want alle spelletjes vond ik leuk en handig en de typen dingen waren handig en fijn dus jullie doen het echt fantastisch ga zo dooor!!!!!!!!!!!!

lol

Hallo \r\n \r\nIk vind ticken echt een leuke en goede cursus.\r\nOok fijn dat je een echt Europees examen kan doen.\r\nVanaf vandaag ben ik Professional!!!\r\n\r\nSterre,\r\nsuper bedankt!

Rosaline

ik vindt deze typlessen erg leuk ik had het niet verwacht=D\r\nIk heb ook de placemate voor er op een aanradder als je steeds kijkt op het toetsenbord...

Luna Nordemann

Ik vind tippen kij leuk maar waarom geen 3 lessen.

Noémie Decramer

met een leuk muziekje gaat het beter .\r\nzo is het makkelijker om te tippen en te concentreren.

Noémie Decramer

Ik vind het een hele leuke typcurcus met leuke spelltejs en daarom wil je graag door omdat je een nieuw spel wilt krijgen.\r\naleen jammer dat je voor het examen moet betalen.

Lisanne vander Vinne

het gaat al kij goed bij mij .\r\nhopelijk bij jullie ook .\r\nAls je naar mijn tippen hebben geluistert komt het zeker in orde .\r\nje kunt ook op je tablad een liedje opzetten alle mogelijke dingen\r\n \r\n DOE JE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!\r\n\r\nPS:Je kunt beter een rustige muziek pakken ok \r\n\r\n DAN TOT ZIENS.

Noémie Decramer

super leuk

Anouck Cauchie

ik vond het leuk

Trijntje Barten

Als je het leuk vind moet je bij mijn resultaten gaan je kiest een letter uit je drukt er op en dan kun je opnieuw beginnen en zo kun je het ook doen .\r\nEn nog iets leukers bij mijn resultaten kun je spelletjes spelen bij lees1\r\nof zo ik vind tikken zo leuk het is FANTASTIES!!!!!! en heb je mijn tips al opgevolgd hopelijk wel vele groetjes Noémie

Noémie Decramer

Ik vond het leuk om dit te doen. Mijn vingers zijn nu soepeler geworden. Thnx

Annelien

Dit was echt super leuk!\r\nAls je denkt dat je er niks aan hebt, heb je het mis. Ik dacht dat eerst ook maar je hebt er super veel aan!\r\n\r\nGroetjes Thijmen

Thijmen Ligter

Het is wel leuk maar niet super leuk.\r\nDe spelletjes zin wel leuk.

Florinda van de Beek

Superleuk!\r\nIk ben bij het examen.\r\nvooral de spelletjes zijn leuk

Carlene van Vugt

ik vind ticken super leuk maar de lessen zijn soms zo langggggggggggggggggggggggggg!!!!!!!!!!!!!!!!@#$%^&*())_*****??????

Tom van Zanten