Klantbeoordelingen
Ervaringen met de TICKEN Typecursus
 Wanneer je als cursist ingelogd bent, kun je je klantbeoordeling toevoegen.
Sanne, je hebt gelijk!! ik heet trouwens ook Sanne!!!!! XD Ik vind het een hele goede typecursus!! Je leert er heel goed van typen, maar op een geven moment word het wel een beetje saai. Maar dat zal met andere typecursus'en denk ik ook zijn.?! Ik raad het je in ieder geval wel aan!!!!!!!!!!
Sanne Cox
Degene die het te saai vinden: verwachten jullie een 3D spannende game of zo? Een oefening duurt volgnese mij maar 3 minuten of zo. Dat is toch niet lang?!!! Ik heb leren type in een hele snelle tijd en ben erblij mee dat ik t heb geleerd en ben bijna klaar. Dat wilde ik ff kwijt.
Sanne de Koning
ik vind dat je er wel goed van leert, maar het is soms enorm saai, en dan heb ik echt geen zin om mijn typecursus te gaan doen. vooral de oefeningen vind ik erg lang. en die spelletjes werken me op de zenuwen, dus die sla ik meestal over. ik vind dat de les korter moet worden, met wat makkelijkere spelletjes.
Anouk Bruijne
Mijn dochter vond de lesjes ook vrij lang en typte met tegenzin. Nu laten we haar nu de lessen in stukjes doen. Ze doet liever elke dag een of twee oefeningen. Nu gaat het fluitend!
Linda
Best leuk hoor. Maar 6 oefeningen en een spel is heel erg veel. Het is leuker om 2 spellen en 3 oefeningen te doen. lLisan van de Visser
Lisan Visser
<< Start < Vorige 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Volgende > Einde >>
Toon #

 

Klantbeoordelingen

Hartelijk dank voor de duidelijke cursus. Wij zijn tevreden en komen volgend jaar terug voor onze dochter!

M. Olree

copyright © 2014, ticken b.v.    typen leer je wel met ticken.nl