Klantbeoordelingen
Ervaringen met de TICKEN Typecursus
 Wanneer je als cursist ingelogd bent, kun je je klantbeoordeling toevoegen.
tis wel leerzaaam maar toch, 6 oefeningen per les wel een beetje saai hoor!! -- TICKEN reactie: het is als zwemmen: je moet inderdaad wel oefenen om het te leren. :-)
Rosanne Hoogendijk
Ga je met 36 nog een type cursus doen?? Ja dus!!Ik ben zeer tevreden! Het blijkt echt nog mogelijk om van een eigen aangeleerde 6-vinger typemanier af te komen! Ik ben nu op de helft van de cursus en ik merk dat mijn typereflex er al in gebrand raakt. Ook ergonomisch gezien een hele winst voelbaar (nek/schouderspanning neemt af). Omdat veel reacties hier van kinderen zijn, leek me dit goed ook eens te melden. Ik miste dit soort beoordelingen en dan is het maar afwachten...Maar Ticken.nl voldoet en is niet te 'kinderlijk'; dat de lessen afwisselen met speelse oefeningen is welkom. Ik bereik mijn doel; wat ik vroeger niet hoefde te leren, maar nu erg mis, kan dus worden hersteld.
Patricia ,36 jaar
saai doe er is wat leukers mee!!! zorg er voor dat je meer spelletjes kan doen grmmmmm --- TICKEN REACTIE: om goed te leren typen, moet je regelmatig oefenen, maar gelukkig is dat dankzij de Typereflex® methode van TICKEN beperkt. Over de spelletjes: per 3-4 lessen komt er steeds een nieuw typegame bij.
LIsa van brei
echt een goede cursus, soms wel saai om zovee te doen, toen mijn matje bij de cijfers bleef hangen heb ik een klacht ingediend en zij zei dat ik dat randje eraf moest knippen,goede hulp dus. en ik typ dit wel blind he
Joost Bakker
Ik ben net klaar met de typcursus maar ik ga het examen niet doen want ik hoef dat niet persé. Ik vond het wel een leuke typcurcus maar ik vond het ook soms wel saai kunnen jullie een spelletje tussen de lessen door doen misschien? voor de rest leuk!!
Nicole Opgenoort
<< Start < Vorige 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Volgende > Einde >>
Toon #

 

Klantbeoordelingen

hoi ik vind het wel een beetje saai maar het moet
Jaap-Guido Eits


copyright © 2014, ticken b.v.    typen leer je wel met ticken.nl