Klantbeoordelingen
Ervaringen met de TICKEN Typecursus
 Wanneer je als cursist ingelogd bent, kun je je klantbeoordeling toevoegen.
echt een goede cursus, soms wel saai om zovee te doen, toen mijn matje bij de cijfers bleef hangen heb ik een klacht ingediend en zij zei dat ik dat randje eraf moest knippen,goede hulp dus. en ik typ dit wel blind he
Joost Bakker
Ik ben net klaar met de typcursus maar ik ga het examen niet doen want ik hoef dat niet persé. Ik vond het wel een leuke typcurcus maar ik vond het ook soms wel saai kunnen jullie een spelletje tussen de lessen door doen misschien? voor de rest leuk!!
Nicole Opgenoort
Ik vind het leuk, maar het gele randje om de letters die aan de beurt zijn, zijn niet goed te zien CIJFER IS EEN 9 1/2
Elise Priester
ik heb al 3 keer examen gedaan op het ROC ( secretaresse opleiding ), maar ik kon het steeds niet.. Nu zit ik weer op school, maar heb Ticken erbij gekocht. Dit is leuker dan het programma van school... Hoop dat ik het nu een keer haal. half november moet ik op!
Allwoman (via Hyves)
Ik ben heel blij met mijn aankoop: Lauren is erg enthousiast over de cursus en ik vind je service echt super, Ticken krijgt van mij een warme douche :-)!!!
Jeanette
<< Start < Vorige 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Volgende > Einde >>
Toon #

 

Klantbeoordelingen

Na al jaren te roepen...had ik maar goed leren typen, nu toch eindelijk begonnen. TICKEN:ik ben benieuwd! De 1e 2 lessen net gedaan :-)
Angela Ruiter


copyright © 2014, ticken b.v.    typen leer je wel met ticken.nl