Klantbeoordelingen
Ervaringen met de TICKEN Typecursus
 Wanneer je als cursist ingelogd bent, kun je je klantbeoordeling toevoegen.
Het is jammer dat we de 2 3 4 5 6 7 8 9 0 = ! @ # $ % ^ & * ( ) + niet leren. Maar die leer ik mezelf wel. en ik ben net klaar!!! Groetjes Davita!!! ---TICKEN REACTIE: Heel goed! Cijfers en bijzondere leestekens, die in de dagelijks te typen teksten te weinig voorkomen en dus ook niet geautomatiseerd zullen worden, zijn ook geen onderdeel van het Nederlands type-examen. Wie in het dagelijks leven wel bepaalde toetsen of toetscombinaties nodig heeft, zal deze door het regelmatige gebruik inderdaad snel automatiseren.
Davita Jinny Pol
ik vind het ook een leuke site. het is ook erg goedkokop. maar het waskl ook we lweer leuk.!!!!!!!!!!Q!!!!!! maar jullie mioeten iik de cijgfers 34567890 leten leren. en jullie kunnen niet goed opletten of wij het skinny typehelp nig wel gebruiken. sanne het leukste meisje dat je maar kan krijgen. ik wil graag nog een jongen verkering vragen, maar ik weet niet hoe ik dat moet dkoen.??//jullie wel?????????????????????????????
sanne trieling
jammer dat ik het spelletje: typerace zo laat pas mog spelen. pas in de laatste les. en ik heb nog niet eens alle cijfers geleerd, en dat vind ik best jammer. ik geef ticken een 7. sanne
sanne trieling
het is een leuke typcursus maar wel een beetje saai. er moeten meer spelletjes komen maar het is wel ontspannen
isabelle vogel
de lessen duren wel wat lang en er moeten meer spelletjes komen, dat zou leuk zijn. verder vond ik het lekker dat ik gewoon thuis kan blijven!!!!!!!!!!!!!!!!
Leanne, Woerden
<< Start < Vorige 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende > Einde >>
Toon #

 

Klantbeoordelingen

Wij zijn erg tevreden over Ticken. Na een mislukte inlogpoging en een examen die niet lukte, kreeg onze zoon meteen een herkansing. Dit nam veel spanning weg. We waren erg blij met de snelle reactie v...
fam Prins


copyright © 2014, ticken b.v.    typen leer je wel met ticken.nl