Klantbeoordelingen
Ervaringen met de TICKEN Typecursus
 Wanneer je als cursist ingelogd bent, kun je je klantbeoordeling toevoegen.
het is erg leuk(super leuk) alleen heb ik allen nog maar het eieren vangen spel kunnen spelen . kan je ook andere speletjes kunnen spelen na een les?? verder is het super leuk ik had eerst een andere typecursus aleen die was super saai, toen vond ik ticken. ik ben helemaal blij en dat maatje voor over je toetsen bord vind ik ook tegek!!! complimenten voor ticken!!!!!! p.s mn beordeleing is een dikke 10+!
Anne Krijnen
super leuke typcurces ik ben erg blij dat ik zo snel en goed nu kan typen ik ben net klaar mijn score was 132 aanslagen en 100,00% goed ik wil jullie hier graag voor bedanken bedankt ticken. groetjes jeroen. p.s ik raadt het iedereen aan
Jeroen
Het is echt te gek. Ik kan het je aanraden om ook te doen!!! Bedankt Sterre groetjes Anne
Anne Poolman
H-I-Ambacht
Het is jammer dat we de 2 3 4 5 6 7 8 9 0 = ! @ # $ % ^ & * ( ) + niet leren. Maar die leer ik mezelf wel. en ik ben net klaar!!! Groetjes Davita!!! ---TICKEN REACTIE: Heel goed! Cijfers en bijzondere leestekens, die in de dagelijks te typen teksten te weinig voorkomen en dus ook niet geautomatiseerd zullen worden, zijn ook geen onderdeel van het Nederlands type-examen. Wie in het dagelijks leven wel bepaalde toetsen of toetscombinaties nodig heeft, zal deze door het regelmatige gebruik inderdaad snel automatiseren.
Davita Jinny Pol
ik vind het ook een leuke site. het is ook erg goedkokop. maar het waskl ook we lweer leuk.!!!!!!!!!!Q!!!!!! maar jullie mioeten iik de cijgfers 34567890 leten leren. en jullie kunnen niet goed opletten of wij het skinny typehelp nig wel gebruiken. sanne het leukste meisje dat je maar kan krijgen. ik wil graag nog een jongen verkering vragen, maar ik weet niet hoe ik dat moet dkoen.??//jullie wel?????????????????????????????
sanne trieling
<< Start < Vorige 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende > Einde >>
Toon #

 

Klantbeoordelingen

je leert wel typen maar het is wel saai!! groetjes!!
Nick Bruins


copyright © 2014, ticken b.v.    typen leer je wel met ticken.nl