Klantbeoordelingen
Ervaringen met de TICKEN Typecursus
 Wanneer je als cursist ingelogd bent, kun je je klantbeoordeling toevoegen.
ik vind het een leuke type curses. Soms werd het een beetje saai. Dan was ik niet blij dat ik moest typen maar de spelletjes waren wel super leuk tip: mischien kunnen jullie tussen door ook spelletjes doen ik geef ticken een 9
Robert Verbeeten
Ik vind het een goede typcursus, maar inderdaard het is soms saai. Ik lees dat andere een dikke tien geven maar dat is ook wel overdreven. Groetjes Jelke :)
Jelke Bosch, Terneuzen
wel leuk maar begint te vervelen!!!!! verder is het zo::):>
arjen roelofsen,wekerom
ik vind de typ cursus heel leuk XD XD XD maar soms zijn de lessen een beetje LANG!!!!!!!! XC XC XC maar de spelletjes zijn wel leuk. :D:D:D soms is het een beetje saai!!!XC XC IK GEEF HET EEN 8,5
Nienke Koedoot zwolle
Ik vindt dit een leuke typecurcus. Als je op het begin start, is het saai. Maar later word het echt leuk! Ik deed op het begin maar 1 of 2 oefeningen. Maar uiteindelijk deed ik elke dag een hele les! Ik vindt het goed van jullie dat je info in de oefeningen plaatst. Dan is dit ook nog leerzaam! (als je het typen dan niet meetelt.) Ik bedank jullie voor deze geweldige typecurcus! Mijn cijfer: 9!
Sil van Schijndel
<< Start < Vorige 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende > Einde >>
Toon #

 

Klantbeoordelingen

Ik doe de cursus nu een maand en kan al goed blind typen. Ik raad hem zeker aan. Mijn kinderen gaan hem ook doen als ze in groep 7 zitten.
anita


copyright © 2014, ticken b.v.    typen leer je wel met ticken.nl